View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
JiriusII kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:23 pm Post subject: Siemens C65 & jak odstranit ENTRY? |
|
|
Dobry den, potreboval bych od Vas radu. Potrebuju u telefonu C65 odstranit nad levym tlacitkem fuknci ENTRY a dat tam treba kalendar. Ten telefon neni asi urcenej pro cesky trh, nebot v nem neni bohuzel ani ceska T9. Nahral jsem cesky firmware 43cz (original) ale ani to nepomohlo. Nakonec jsem musel soubor s ceskou T9 nahrat "natvrdo" pres kabel do adresare - A POVEDLO SE :o) ALE TU FUNKCI ENTRY NEVIM JAK DOSTAT PRYC A VCELKU MI TAM PREKAZI. PROSIM VAS TIMTO O POMOC. Predem moc a moc dekuji. |
|
Back to top |
|
 |
peeero.p věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:38 pm Post subject: |
|
|
nad kterym levym tlacitkem?? jo a ja tam ceskou T9 mel _________________ Siemens C65 -> MT50 -> C65 -> ME75
VODAFONE |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:03 pm Post subject: Re: Siemens C65 & jak odstranit ENTRY? |
|
|
JiriusII wrote: | Dobry den, potreboval bych od Vas radu. Potrebuju u telefonu C65 odstranit nad levym tlacitkem fuknci ENTRY a dat tam treba kalendar. Ten telefon neni asi urcenej pro cesky trh, nebot v nem neni bohuzel ani ceska T9. Nahral jsem cesky firmware 43cz (original) ale ani to nepomohlo. Nakonec jsem musel soubor s ceskou T9 nahrat "natvrdo" pres kabel do adresare - A POVEDLO SE :o) ALE TU FUNKCI ENTRY NEVIM JAK DOSTAT PRYC A VCELKU MI TAM PREKAZI. PROSIM VAS TIMTO O POMOC. Predem moc a moc dekuji. |
Jednoduchá pomoc, použij program DSE s návodem od Hanniho. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|