View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
DooMecek začátečník

SMM
|
Posted: Mon May 16, 2005 8:35 pm Post subject: christianne f |
|
|
nemate prosim nekdo my děti ze stanice zoo od christianne f. ?? ?? diki predem, na muj mail AtomicDooMik@seznam.cz =)=)=) _________________ Siemens C25(prodanej) => Siemens C55(Ukradenej nejakym p***** => moj novy milacek sl45i(fakt coool phone)
Siemens ruleZz. |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

SMM
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:08 pm Post subject: |
|
|
Hošani, poslal by mi někdo nějakou dobrou knihu?? Nějak jsem už poslední dva díly H.Pottera přečetl a vůbec se nestydim za to, že mě to ohromě bavilo Má někdo nějakou knížku podobného žánru?
edítos: Kdyžtak pawl@mark-pawl.net _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

SMM
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:13 pm Post subject: |
|
|
Mark Pawl wrote: | Hošani, poslal by mi někdo nějakou dobrou knihu?? Nějak jsem už poslední dva díly H.Pottera přečetl a vůbec se nestydim za to, že mě to ohromě bavilo Má někdo nějakou knížku podobného žánru?
edítos: Kdyžtak pawl@mark-pawl.net |
To je unikat... Nic podobnyho a stejne dobryho nesezenes... Co myslis tim podobnym zanrem _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |

SMM
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:15 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | Mark Pawl wrote: | Hošani, poslal by mi někdo nějakou dobrou knihu?? Nějak jsem už poslední dva díly H.Pottera přečetl a vůbec se nestydim za to, že mě to ohromě bavilo Má někdo nějakou knížku podobného žánru?
edítos: Kdyžtak pawl@mark-pawl.net |
To je unikat... Nic podobnyho a stejne dobryho nesezenes... Co myslis tim podobnym zanrem |
Něco co se líbí tobě, protože taky říkám že to je unikát a uplně mě to pohltilo, nemáš něco fajnovýho? Co by se ti líbilo aspoň přibližně jako HP? _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

SMM
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:39 pm Post subject: |
|
|
Mark Pawl wrote: |
Něco co se líbí tobě, protože taky říkám že to je unikát a uplně mě to pohltilo, nemáš něco fajnovýho? Co by se ti líbilo aspoň přibližně jako HP? | No mne se libi treba Vonnegut nebo Bukowski, ale to je neco hooodne jinyho... :-) Mozna spis ten Pratchett... Rikaj tomu "humoristicka fantasy" a je to uplne skvely. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |

SMM
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:41 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | Mark Pawl wrote: |
Něco co se líbí tobě, protože taky říkám že to je unikát a uplně mě to pohltilo, nemáš něco fajnovýho? Co by se ti líbilo aspoň přibližně jako HP? | No mne se libi treba Vonnegut nebo Bukowski, ale to je neco hooodne jinyho... :-) Mozna spis ten Pratchett... Rikaj tomu "humoristicka fantasy" a je to uplne skvely. |
Pošleš mi toho Pratchetta sím?  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
vbvbvb táta fóra

SMM
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:58 pm Post subject: |
|
|
Mark Pawl wrote: | Hošani, poslal by mi někdo nějakou dobrou knihu?? Nějak jsem už poslední dva díly H.Pottera přečetl a vůbec se nestydim za to, že mě to ohromě bavilo Má někdo nějakou knížku podobného žánru?
edítos: Kdyžtak pawl@mark-pawl.net | tak si precitaj aj ostatne diely ak sa ti to tak pacilo  _________________
Nokia 6610i => Siemens CX65- EL71 od orange |
|
Back to top |
|
 |

SMM
|
Posted: Tue May 17, 2005 7:55 pm Post subject: |
|
|
vbvbvb wrote: | Mark Pawl wrote: | Hošani, poslal by mi někdo nějakou dobrou knihu?? Nějak jsem už poslední dva díly H.Pottera přečetl a vůbec se nestydim za to, že mě to ohromě bavilo Má někdo nějakou knížku podobného žánru?
edítos: Kdyžtak pawl@mark-pawl.net | tak si precitaj aj ostatne diely ak sa ti to tak pacilo  |
Dík, 1 2 3 jsem viděl film a 4 5 jsem četl a 6 ještě není, ale bude už brzy  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Red_Dwarf badatel

SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 11:38 am Post subject: |
|
|
Mate nekdo Denik Adriana Molea od Sue Townsendove(nebo tak nejak)????? krokodylek2@seznam.cz _________________ N3310=>N3510i=>Siemens CX65 FW9=>12=>16=>25=>43!!!!!!
Záviš FOREVER!!!!!!!
krokodylek2@seznam.cz
Práce není zajíc, neuteče!!! :-) |
|
Back to top |
|
 |
DooMecek začátečník

SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:25 pm Post subject: hp |
|
|
mark PAwl: film je o nicem, tak nizka je bozi, taky sem ju zhltl, a 1-3 sou uplne o necem inem nez ty filmy, doporucuju.. !!!! _________________ Siemens C25(prodanej) => Siemens C55(Ukradenej nejakym p***** => moj novy milacek sl45i(fakt coool phone)
Siemens ruleZz. |
|
Back to top |
|
 |
haldyr řád zlaté antény

Joined: 30 Aug 2004 Posts: 866 Location: Červ. Kostelec (Naith Lothlórien)
SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:54 pm Post subject: Re: hp |
|
|
DooMecek wrote: | mark PAwl: film je o nicem, tak nizka je bozi, taky sem ju zhltl, a 1-3 sou uplne o necem inem nez ty filmy, doporucuju.. !!!! |
jj, potvrzuju...ale nej je zatim poslední díl... _________________ 5110>>>C55 FW21>>>C55 FW24 888KB, 245KB HpM + patche>>>CX75 + RS-MMC 256MB Pretec + Headset with PTT Stereo(HHS-700) |
|
Back to top |
|
 |
krvesaj rozumbrada

Joined: 08 Oct 2004 Posts: 396 Location: Telč Telefon:CX65@50
SMM
|
Posted: Mon May 30, 2005 2:48 pm Post subject: |
|
|
Nemá někdo knížku: Pearl Harbor, slunce seno... rodinná pouta, návrat do budoucnosti nebo něco takového???
teď jsem dočetl 4.díl harryho pottera, čtu již 5. díl, jsou ještě nějaké další??? pak se chystám na pána prstenů ale co mám číst potom??? poraďte!!! pleas
Harry Potter 1-5.díl - › Pán prstenů - › ?????? doplnte něco do řady )
pošlete to na pok.jan@centrum.cz díky _________________ Poky14
Er. A1018s > Motorola T2288 > Philips Savvy Vogue > Er. A2628s > Nokia 3310 > CX65 (fw12) > 15měsíců > fw50 :-)
Pokyho web |
|
Back to top |
|
 |
Red_Dwarf badatel

SMM
|
Posted: Mon May 30, 2005 8:43 pm Post subject: |
|
|
Krvesaj: ==>Stopařův průvodce po Galaxii ten je dost dobrej (a nebo to Mládí v hajzlu) _________________ N3310=>N3510i=>Siemens CX65 FW9=>12=>16=>25=>43!!!!!!
Záviš FOREVER!!!!!!!
krokodylek2@seznam.cz
Práce není zajíc, neuteče!!! :-) |
|
Back to top |
|
 |
xjsvoboda začátečník

SMM
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 5:58 am Post subject: |
|
|
nema nekdo knihu Michal Cakrt: Typologie osobnosti? |
|
Back to top |
|
 |
Milan M65 badatel

SMM
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 5:30 pm Post subject: |
|
|
Prosím pomozte.Stáhnul sem si Bookreader a udělal přes něj knihu.Telefon mi při rozbalení napsal chyba při nahrávání a vypnul se.(M65 FW43).Udělal složku ale ta je prázdná a nejde smazat,ani v telefonu ani v MPM. .Díky za radu jak tu složku dostat ven.
Jinak skuste od Kulhánka "Noční klub" super čtení _________________ S75 Piano black - FW35 |
|
Back to top |
|
 |
|