View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ciznak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu May 19, 2005 2:20 pm Post subject: Minutové pípání |
|
|
Aktivoval jsem si u Oskara AoC a přestalo mi na M55 fungovat minutové pípání. Myslel jsem že nemůžu mít vše a že to při AoC prostě nepípá, nicméně dnes jsem dal SIMku do starého telefonu a tam to pípá. |
|
Back to top |
|
 |
Pjootr všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri May 20, 2005 8:35 am Post subject: Re: Minutové pípání |
|
|
ciznak wrote: | Aktivoval jsem si u Oskara AoC a přestalo mi na M55 fungovat minutové pípání. Myslel jsem že nemůžu mít vše a že to při AoC prostě nepípá, nicméně dnes jsem dal SIMku do starého telefonu a tam to pípá. |
Netuším co myslíš zkratkou AoC ale min. pípaní není službou operátora nýbrž funkcí telefonu. Takže můžeš strkat do founu jakékoliv fční SIM-ky a mělo by to pípat pořád. Zkus se podívat do Menu -nastavení-nast.volání-minut.pípání  _________________ Nepřejte si znát můj inteligentní kvo kvo kvo kvo kvocient ...
Zímenz eM55 fw.9i 3712kB T9Cz - lost
Zímenz eM65 Reskjů+TestPojnt @ CéIks70 fw.5o+12,71MB+napáčováno.
Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
|
|
Back to top |
|
 |
re5pekt začátečník

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 64 Location: Jandova 14, OSTRAVA
61.00 SMM
|
Posted: Tue May 24, 2005 1:27 pm Post subject: Re: Minutové pípání |
|
|
Pjootr wrote: | ciznak wrote: | Aktivoval jsem si u Oskara AoC a přestalo mi na M55 fungovat minutové pípání. Myslel jsem že nemůžu mít vše a že to při AoC prostě nepípá, nicméně dnes jsem dal SIMku do starého telefonu a tam to pípá. |
Netuším co myslíš zkratkou AoC ale min. pípaní není službou operátora nýbrž funkcí telefonu. Takže můžeš strkat do founu jakékoliv fční SIM-ky a mělo by to pípat pořád. Zkus se podívat do Menu -nastavení-nast.volání-minut.pípání  | AoC je služba (funkce), díky niž se ti v mobilu zobrazuje kolik si provolal. Operátor(ka) ti řekne co máš jak nastavit ve founu. Mám c55 AoC aktivní a co minutu mi to taky nepípá. Ale nemám to zaplé =P~ =P~ =P~ _________________ kuchi*cz |
|
Back to top |
|
 |
Keim kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu May 26, 2005 6:46 am Post subject: |
|
|
Tak tohle mě taky dost štvalo, minutové pípání mi nefunguje ani u C55 ani u M55. A to to mám zaplý a nastavení mám podle obchodu t-mobile! _________________ Skay
napatchovaná M55v11 - vrácená
SonyEricsson K700 - bude
teďka mám přechodně starou cihlu |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|