View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Gecko badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu May 19, 2005 11:10 pm Post subject: M65 Rescue - funguje vám java? |
|
|
Zdravím, zajímalo by mě jestli vám u M65 Rescue edition funguje java a datové funkce vůbec - zkoušel jsem to nastavovat sám, pak jsem použil automatický konfigurátor přímo na Siemensu a nakonec jsem požádal o nastavení přímo na prodejně T-Mobilu, ale pořád stejný - jediné, co funguje bez problémů je email, jinak wap tak podle nálady, občas z některých stránek nejde stahovat (melodie, obrázky), z kterých mi to u mé předchozí M55 šlo bez problémů, nejdou mi odesílat MMS a hlavně mi nefunguje java - vždy to ukáže, že se telefon připojuje, ale asi po půl minutě (přestože je prodleva GPRS nastavena delší) to zahlásí buď že doba pro spojení vypršela, nebo že server neodpovídá. Stahuji převážně placené aplikace, takže se připojuji přímo prostřednictvím obdrženého odkazu či wap-push zprávy. Dočetl jsem se taky, že verze FW44 je speciálně pro M65 Rescue, takže nevím jestli problém není v tom, každopádně s jedná o telefon oficiálně dovezený, žádná levárna z Polska a tak. Za vaše odpovědi či zkušenosti s funkčností javy u Rescue předem díkxs! |
|
Back to top |
|
 |
Pjootr všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:01 am Post subject: |
|
|
mám m65 Rescue a vše mi funguje na 99,9% od oskara sem si nechal poslat nastavení"chytrou SMS" pak uz jsem jen upravil WAP profil jiná Gateway abych se pripojoval pres APN:internet
a JAVA bych rekl no problem. Hry i aplikace běží bez chyb _________________ Nepřejte si znát můj inteligentní kvo kvo kvo kvo kvocient ...
Zímenz eM55 fw.9i 3712kB T9Cz - lost
Zímenz eM65 Reskjů+TestPojnt @ CéIks70 fw.5o+12,71MB+napáčováno.
Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
|
|
Back to top |
|
 |
Dniel kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:17 am Post subject: |
|
|
Ja s tim taky zadne problem nemam.... Firmwarem to asi nebude  |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri May 20, 2005 12:44 pm Post subject: |
|
|
Mno mě nejde o to, jestli běží na telefonu, to mě taky, ale jde mi o to stahování java aplikací, tam se mi to nechce připojit nebo to hlásí, že server neodpovídá............  |
|
Back to top |
|
 |
Gecko badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:01 pm Post subject: |
|
|
Jé, já se nepřihlásil, ale to nevadí, ještě se chci zeptat, jestli nevíš jak se nastavuje ta gateway (moc mi to neříká, o co se to "gateway" jedná) u T-Mobilu, nebo alespoň kde na to najdu návod - Siemensy mají model od modelu zbytečně cím dál tím složitější nastavování.  |
|
Back to top |
|
 |
Pjootr všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:41 pm Post subject: |
|
|
java=no tak to nemám vyzkoušené, Java hry cpu do telefonu přes IrDA nebo Cabel.
Gateway=vstupní brána k WAPu (internetu) nastavená od operátora tak že musíš použít spojovací profil APN: wap (dražší 10x). Ale pokud seženeš někoho kdo má vlastní veřejnou bránu k internetu (podmíněno statickou IP, 24hodin připojení apod.) a poskytně ti její adresu xxx.xxx.xxx.xxx a port na kterém brána naslouchá, můžeš se připojit do sítě přes APN: internet (což je 10x levnější u Oskara). Samozřejmě potom máš zablokovaný operátorův portál.
---
Jo já žádnou bránu nemám.
Doufám že tu nekecám nesmysly. _________________ Nepřejte si znát můj inteligentní kvo kvo kvo kvo kvocient ...
Zímenz eM55 fw.9i 3712kB T9Cz - lost
Zímenz eM65 Reskjů+TestPojnt @ CéIks70 fw.5o+12,71MB+napáčováno.
Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
|
|
Back to top |
|
 |
Gecko badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon May 23, 2005 9:21 pm Post subject: |
|
|
Zdravím, tak už jsem to rozchodil - na české verzi stránek Siemensu jsem v automatickém konfigurátoru našel nastavení přímo pro verzi Rescue a nechal si ho zaslat (nakonfigurovat pomocí speciální SMS), pak jsem si ještě zjistil tu gateway na infolince T-Mobile a už to šlape bez problémů až na to, že mi nejde stahovat přímo z T-Mobilu, což mě zas až tak netíží, ale to mi dělala i má předchozí M55ka.  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|