View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sssugi táta fóra

667.50 SMM
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:06 pm Post subject: Re: servisni kod |
|
|
pdbq77 wrote: | to je skoda. nejak se mi ten kabel nechce kupovat:) |
Oplatí sa obetovať 700Sk  _________________ Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510 |
|
Back to top |
|
 |
mainar kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:08 pm Post subject: nearchivovat - vymazat - zavřít |
|
|
Zdravím,
s programem SiMoCo jsem velmi spokojen, až na jednu drobnost a to "ergonomie" okna příchozí zprávy.
Podle mého názoru tlačítko "nearchivovat-vymazat-zavřít" svou velikostí příliš svádí ke kliknutí, když člověk zrovna spěchá a nemá čas věnovat se korespondenci. Mě osobně už se stalo, že jsem si ve spěchu zprávu smazal ještě před přečtením. Pak byla docela fuška přelouskat ručně PDU :-)
Nevím jak ostatní ale já bych uvítal některou z těchto možností:
-změna funkce tlačítka na "vymazat-zavřít". Tím zůstane zpráva v počítači, i když se uživatel uklikne (pokud chce zprávu skutečně smazat, je vedle checkbox).
-přidání nějakého timeoutu. Tzn. na inkriminované tlačítko by bylo možno kliknout až po cca třech vteřinách, což je doba za kterou se uživatel stihne vzpamatovat, ba dokonce i přečíst celý text kratší zprávy
-zobrazovat toto tlačítko jen u doručenek (tuším, že toto tlačítko je zde právě z důvodu snadného odstranění doručenek)
-alespoň zvýraznění tlačítka "OK" tučným fontem |
|
Back to top |
|
 |
OMArt kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:03 am Post subject: Problém s reportováním volného místa v Průzkumníku u CF 62 |
|
|
Ahoj,
Mám problém s reportováním volného místa v průzkumníku u CF62. V rootu telefonu je volné místo reportováno OK, ale ve všech podadresářích je již 0 a při každém nahrávání se ptá, zda má pokračovat, když není dost místa.
Můžete se na to podívat? |
|
Back to top |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:56 am Post subject: Re: Problém s reportováním volného místa v Průzkumníku u CF |
|
|
OMArt wrote: | Můžete se na to podívat? |
Bohužel nemůžu, nemám CF62 k dispozici. Jestli někde najdeš verzi 2.1.6 nebo starší (případně můžu poslat), tak to vyzkoušej s ní - ve verzi 2.1.7 jsem dělal úpravy pro zjišťování volné paměti pro řadu x65, kam jsem CF62 také zahrnul. Pokud by to se starší verzí pracovalo správně, tak bych s tím mohl něco udělat. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri May 20, 2005 12:02 pm Post subject: Re: Problém s reportováním volného místa v Průzkumníku u CF |
|
|
pavelc wrote: | OMArt wrote: | Můžete se na to podívat? |
Bohužel nemůžu, nemám CF62 k dispozici. Jestli někde najdeš verzi 2.1.6 nebo starší (případně můžu poslat), tak to vyzkoušej s ní - ve verzi 2.1.7 jsem dělal úpravy pro zjišťování volné paměti pro řadu x65, kam jsem CF62 také zahrnul. Pokud by to se starší verzí pracovalo správně, tak bych s tím mohl něco udělat. |
Buhužel starší verzi nemám, nepoužívám SiMoCo tak dlouho (nový telefon).
Můžete mi to poslat na omart@psomart.cz ?
Otestuji a poreportuji. |
|
Back to top |
|
 |
pery kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu May 26, 2005 6:36 pm Post subject: bluetooth |
|
|
Mám problém u programu SiMoCo s připojením přes bluetooth.Mám S65
a s jinými programy přes BT funguje(MPM,Mobiledit),ale když se pokusím spojit se SiMoCo tak mi počítač spadne do modré smrti s hláškou IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Stop:0x000000A (0x0000F722,0x00000002,0x00000001,0x806FFA8E).
V nastavení SiMoCo mám vypnuto DTR i načítání sms po startu.
OS WinXP SP2,BT MSI BToes,SiMoCo jsem zkusil starší i nejposlednější verze |
|
Back to top |
|
 |
poooool Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri May 27, 2005 2:21 pm Post subject: foto v adresáři |
|
|
Pěkný den,
chci se zeptat, jestli je nebo bude možné v adresáři přiřadit foto ke kontaktu, stejně jak to umožňuje telefon.l
Taky jsem nenašel u seznamu volaných čísel datum a čas volání a délku. Hledám špatně nebo to tam není ?
zdravíčko
Poooool  |
|
Back to top |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Posted: Mon May 30, 2005 9:45 am Post subject: Re: foto v adresáři |
|
|
poooool wrote: | chci se zeptat, jestli je nebo bude možné v adresáři přiřadit foto ke kontaktu, stejně jak to umožňuje telefon. |
Není to možné a jestli to bude možné nevím, asi ne, nepokládám to za prioritní.
poooool wrote: | Taky jsem nenašel u seznamu volaných čísel datum a čas volání a délku. Hledám špatně nebo to tam není ? |
Není to tam, tato informace není přes AT komunikaci dostupná. |
|
Back to top |
|
 |
Fugas66 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 9:37 pm Post subject: |
|
|
...jak odistaluji SiMoCo ?? ..není vidět ani v "Ovládací Panely/Přidat nebo odebrat programi"
...děkuji... _________________ NK710, DANCALL, NK3110, NK6110, NK7110, SIEMENS S-45, S-55, SX1, N70, N73, N82
atk. Nokia N-97 |
|
Back to top |
|
 |
Thor7 (člen klubu SM) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 4:14 am Post subject: |
|
|
Měl bych jeden dotaz. Mám verzi SiMoCo 2.2.5 a při ukládání souborů z telefonu (S65) do PC mi občas vypadává komunikace - zhruba 3 fotky z 10 musím stahovat znovu, ale při opačné komunikaci (z PC do tel.) je to bez problémů.
Může to být slabou konfigurací počítače nebo je problém jinde?  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 7:49 am Post subject: |
|
|
Fugas66 wrote: | ...jak odistaluji SiMoCo ?? ..není vidět ani v "Ovládací Panely/Přidat nebo odebrat programi"
...děkuji... |
Odisntalace SiMoCo je jednoduchá , smažeš adresář ve kterém je instalován. Nezanechává za sebou žádné nechtěné stopy v registerch apod. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
pery kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 6:47 pm Post subject: Re: bluetooth |
|
|
pery wrote: | Mám problém u programu SiMoCo s připojením přes bluetooth.Mám S65
a s jinými programy přes BT funguje(MPM,Mobiledit),ale když se pokusím spojit se SiMoCo tak mi počítač spadne do modré smrti s hláškou IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Stop:0x000000A (0x0000F722,0x00000002,0x00000001,0x806FFA8E).
V nastavení SiMoCo mám vypnuto DTR i načítání sms po startu.
OS WinXP SP2,BT MSI BToes,SiMoCo jsem zkusil starší i nejposlednější verze |
Tak už jem to vyřešil.Dal jsem pryč BT od Msi a nainstaloval nějakej neznámej a všechno chodí jak má.Ne vše drahé je zárověň hw kompaktibilní. |
|
Back to top |
|
 |
Fugas66 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 8:33 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | Fugas66 wrote: | ...jak odistaluji SiMoCo ?? ..není vidět ani v "Ovládací Panely/Přidat nebo odebrat programi"
...děkuji... |
Odisntalace SiMoCo je jednoduchá , smažeš adresář ve kterém je instalován. Nezanechává za sebou žádné nechtěné stopy v registerch apod. |
.....takže smažu jen adresář SiMoCo na "C" v "Program Files" ??
...děkuji...  _________________ NK710, DANCALL, NK3110, NK6110, NK7110, SIEMENS S-45, S-55, SX1, N70, N73, N82
atk. Nokia N-97 |
|
Back to top |
|
 |
Karlos IV kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 9:05 am Post subject: SiMoCo - položka "narozeniny" |
|
|
Ahoj,
používám CX65 a při aktivování položky narozeniny v adresáři v SiMoCo (zaškrtnutí + doplnění datumu) se v adresáři telefonu sice datum objeví, ale neaktivuje se upozornění (chybí záznam v kalendáři). Po ruční aktivaci upozornění v telefonu již funguje OK.
Jak postupovat abych obešel ruční editaci v telefonu?
Dík za odpověď, jinak SiMoCo = super sw. |
|
Back to top |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 1:49 pm Post subject: Re: SiMoCo - položka "narozeniny" |
|
|
Karlos IV wrote: |
používám CX65 a při aktivování položky narozeniny v adresáři v SiMoCo (zaškrtnutí + doplnění datumu) se v adresáři telefonu sice datum objeví, ale neaktivuje se upozornění (chybí záznam v kalendáři). Po ruční aktivaci upozornění v telefonu již funguje OK.
Jak postupovat abych obešel ruční editaci v telefonu?
|
Vazba mezi adresářem a kalendářem je pouze v telefonu, pro SiMoCo to jsou zcela nezávislé datové skupiny. Takže buď zadat termín narozenin v kalendáři přes SiMoCo, nebo z adresáře ruční aktivací v mobilu. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|