View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Martin99 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri May 27, 2005 7:13 pm Post subject: Zvuk .amr do telefonu |
|
|
Zdravim
Z CD som si stiahol pesničku v .cda formate, pomocou programu CDex som si ju prekonvertoval do formatu .mp3 a skrátil som si ju pomocou programu Windows Movie Maker, a chcel som si ju prerobit do formatu .amr pomocou programu MIKSOFT Mobile AMR converter a vypisemi chybu s tabulkou odoslat chybu alebo nie. Kto by mi vedel poradit. DAKUJEM |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Fri May 27, 2005 8:29 pm Post subject: Re: Zvuk .amr do telefonu |
|
|
Martin99 wrote: | Zdravim
Z CD som si stiahol pesničku v .cda formate, pomocou programu CDex som si ju prekonvertoval do formatu .mp3 a skrátil som si ju pomocou programu Windows Movie Maker, a chcel som si ju prerobit do formatu .amr pomocou programu MIKSOFT Mobile AMR converter a vypisemi chybu s tabulkou odoslat chybu alebo nie. Kto by mi vedel poradit. DAKUJEM |
Přeinstaluj to, mě se to dělalo taky ale reinstal pomohl Mám WIN XP Home _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
ginzo všeználek

Joined: 03 Sep 2004 Posts: 675 Location: Kysucké Nové Mesto-SK
4261.00 SMM
|
Posted: Sat May 28, 2005 10:15 am Post subject: Re: Zvuk .amr do telefonu |
|
|
Martin99 wrote: | Zdravim
je aj nejaký soft od Shit Ericssonu,ktorý konventoruje MP3 do .amr.
je to na T230,takže vytvorené pesničky by mali ísť aj Siemens. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|