View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri May 27, 2005 8:47 pm Post subject: |
|
|
romulus wrote: | Mám pro vás malý dáreček.
Se souhlasem samotného mocného Papuase tvoříme na SiemensManii českou verzi Papua Utils. Vzhledem k tomu, že práce se docela protahují a o program je zájem, nabízím vám k testování z velké části přeložený program:
http://www.siemensmania.cz/temp/x65PapuaUtilsV033_czb.exe
Tak zkoušejte a piště své postřehy. Nepište zatím o nepřeložených hláškách - víme sami, že jich tam je ještě hodně, ale spíš informace o překlepech či nesmyslně přeložených textech. |
Dobry!!!! muzu pomoct? _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Fri May 27, 2005 8:55 pm Post subject: |
|
|
jdobry wrote: | romulus wrote: | Mám pro vás malý dáreček.
Se souhlasem samotného mocného Papuase tvoříme na SiemensManii českou verzi Papua Utils. Vzhledem k tomu, že práce se docela protahují a o program je zájem, nabízím vám k testování z velké části přeložený program:
Tak zkoušejte a piště své postřehy. Nepište zatím o nepřeložených hláškách - víme sami, že jich tam je ještě hodně, ale spíš informace o překlepech či nesmyslně přeložených textech. |
Dobry!!!! muzu pomoct? | Zatím asi jen tak, že dáš vědět, pokud tam najdeš nějaký chybky...
EDIT: kdyby se našel nějaký zdatný ruštinář s dostatkem času, hodil by se překlad FAQ souboru přibaleného k originální ruské verzi... |
|
Back to top |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri May 27, 2005 9:04 pm Post subject: |
|
|
muzu se zeptat jak to delate?
- mate zdrojak
- nebo jste z exe souboru vybourali resources a vratily spatky nekterym, hackerskym nastrojem
- jinak?
Ptam se proto, jesli bude mozne najekym rozumnym pristupem udrzovat preklad pro momentalne aktualni verzi Papuautils.
PS: rusky jsem kdysi umel. Ted louskam slova a moc me to nejde. _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Fri May 27, 2005 11:09 pm Post subject: |
|
|
jdobry wrote: | muzu se zeptat jak to delate?
- mate zdrojak
- nebo jste z exe souboru vybourali resources a vratily spatky nekterym, hackerskym nastrojem
- jinak?
Ptam se proto, jesli bude mozne najekym rozumnym pristupem udrzovat preklad pro momentalne aktualni verzi Papuautils.
PS: rusky jsem kdysi umel. Ted louskam slova a moc me to nejde. | Ne, zdroják od Papuase samozřejmně nemáme. GUI jsme přeložili v resources, hlášení z dialogového okna se musí přepisovat ručně v programu. |
|
Back to top |
|
 |
sssugi táta fóra

667.50 SMM
|
Posted: Sat May 28, 2005 7:37 am Post subject: |
|
|
romulus wrote: | Mám pro vás malý dáreček.
Díky pekná práca
Ak to tam ešte nie je hodťe to do utilít  _________________ Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sat May 28, 2005 1:34 pm Post subject: |
|
|
Este to nie je hotove,az potom. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
oliver kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 02, 2005 8:46 am Post subject: |
|
|
Fakt super POCHVALA |
|
Back to top |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 1:33 pm Post subject: |
|
|
Tak se podarilo overit, jak odblokovat pouze s pomoci PapuaUtils telefon.
Podrobnosti zde:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=135948
Zkracene:
-----------------------------
Na teto karte zaskrtni "Zamena 76, 5008, 5009, 5077"
a dole je jedine tlacitko "Proved"
Pokud mas vygenerovany BKEY, pujde to bez TestPointu _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 1:47 pm Post subject: |
|
|
jdobry: super  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 2:13 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | jdobry: super  |
Pochvala nepatri me, ale clovickovy zvanemu "99bob". On to proveroval. _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 2:19 pm Post subject: |
|
|
Takže jestli sem to správně pochopil,nejnovější papouch umí odblokovat a generovat kódy i bez testpointu na FW vyšším než 33??Nebo jen odblokovat? _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 2:24 pm Post subject: |
|
|
nie,generovat nie....iba odblokovat,ak mas vypocitany BKey _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 3:11 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | nie,generovat nie....iba odblokovat,ak mas vypocitany BKey |
Ale i tak je to super!!
BTW - schválně jestli papou zvládne i BenQmens?  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 4:34 pm Post subject: |
|
|
Stáhl jsem si Shootx65 a pomocí OpenAllx65.bat jsem si vytvořil klíč. Ale protože jsem měl fw50, náhrál jsem ho pomocí ff zpět. Jak teď dostanu vytvořený klíč do telefonu, aby s ním shootx65 pracoval? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|