clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Original FW vs Zaruka

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Original FW vs Zaruka

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pepajz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon May 30, 2005 3:02 pm    Post subject: Original FW vs Zaruka Reply with quote

Bry den. Mam problem - donesl sem si sx1 po mesici ze servisu a nechali mi tam stary hnusny fw 12... a navic nejakej smejdskej protoze mi obcas jakoby lupne v repraku. takova "bublina" dyz se zapinaji nebo vypinaji zvuky. to asi nebude hw.. a mam dotaz - kdyz tam narvu Oficialni fw15cz (ze stranek simensu tak prijdu o zaruku nebo ne? je to ten _Subscribed nebo jak se to pise z comunity.siemens.com bo zkama...
predem diky za odpoved

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Lewa
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Mon May 30, 2005 3:05 pm    Post subject: Reply with quote

No neboj, záruka ti zůstane...

Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Mon May 30, 2005 3:44 pm    Post subject: Reply with quote

vis to jiste? tak proc u navodu jak prehrat fw pisou, ze tim postupem prijdu o zaruku? asi pro to, ze se to dela tim swupem a je to servisni verze, co? jeste nekdo vi neco jineho nebo je to vazne pravda... asi jeste zavolam do servisu... uz tam ten phon jednou byl, snad ho tam nepotahnu dvakrat, kdyz tuto zavadu snad vyresi prehrani fw
Back to top
AndyS
pisatel
pisatel

670.00 SMM
PostPosted: Mon May 30, 2005 3:47 pm    Post subject: Reply with quote

je to oficialni release firmwaru od Siemensu a jako takovy je to oficialni software mozny aplikovat oficialnimi postupy do mobilu. Tudiz nemuzes ztratit zaruku. Idea

(r)evolution:

Philips Savvy > Motorola V100 > Sony Ericsson Z200 > Siemens SX1 FW15CZ skinned + 512 PQI
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
pepajz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon May 30, 2005 3:47 pm    Post subject: Reply with quote

to sem psal ja. zase me to odhlasilo :-/
lidi, dam vam dobrou radu - nekupujte v www.gsmtelefony.cz !! a ani nahodou do jejich servisu!!
mne odtama vratili mou sx1 posledni den, byla zaspinena, vrzal zadni kryt a tlacitka se mi zdaji nejaka tuha.

dotaz: Lidi, mate ty soft-tlaticka (po stranach joystcku, pod displejem, jak se nima potvrzujou volby) taky v nizsi rovine nez displej? nebo to mate ve stejne rovine.. mne se zda ze maji byt nastejno a mam je po rekreaci v servisu vyrazne dole a spatne se mackaj... ztuha

Back to top
pepajz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon May 30, 2005 3:48 pm    Post subject: Reply with quote

Andys taky si rikam... ale zivot je sw*na a zakony jeste vetsi, dneska si clovek nemuze bejt nicim jistej, a kord v cesku... Brick wall
dik.. az doformatuju disky du upgradovat

Back to top
AndyS
pisatel
pisatel

670.00 SMM
PostPosted: Mon May 30, 2005 4:02 pm    Post subject: Reply with quote

ty tlacitka by mely byt v rovine. mam podezreni ze ti tam zkrivili nosny plech. reklamuj znova.

(r)evolution:

Philips Savvy > Motorola V100 > Sony Ericsson Z200 > Siemens SX1 FW15CZ skinned + 512 PQI
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
pepajz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon May 30, 2005 4:10 pm    Post subject: Reply with quote

a budu cekat dalsi mesic. coool!! lidi pokud muzete vyhnete se servisu/prodejne ve vinohradske (flora) !! je to čórtovo doupě Smile

Back to top
pepajz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon May 30, 2005 4:14 pm    Post subject: Reply with quote

tak sem uspesne nahral fw.. uvidi se... jestli ne tak s tim tam zejtra nabehnu a vomlatim jim to vo hlavu. ale stve mne ze jim to trva presnejch 29 dnu.. asi pudu do ofic servisu nebo nekam jinam. kde mate lidi dobre skusenosti kde oprava netrva dlouho? (jestli nekdo mate) Smile

Back to top
pepajz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon May 30, 2005 4:16 pm    Post subject: Reply with quote

tak nic. ten zvuk to dela porad. FU*K OFF vinohradska gsm telefony!!!

Back to top
Dafko
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PostPosted: Mon May 30, 2005 4:17 pm    Post subject: Reply with quote

pepajz wrote:
tak sem uspesne nahral fw.. uvidi se... jestli ne tak s tim tam zejtra nabehnu a vomlatim jim to vo hlavu. ale stve mne ze jim to trva presnejch 29 dnu.. asi pudu do ofic servisu nebo nekam jinam. kde mate lidi dobre skusenosti kde oprava netrva dlouho? (jestli nekdo mate) Smile

Myslim si ze ked nahrajes FW15 uz by to nemalo robit no ved uvidis... daj na vediet ako to dopadlo Wink

Nokia 3510i -> Siemens SX1 FW13 -> Siemens SX1 FW15 -> Nokia 7710

----------------------------
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
pepajz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon May 30, 2005 4:26 pm    Post subject: Reply with quote

Paradni. Ten debilni zvuk to dela porad. Klavesnice skrivena. Je to horsi nez kdyz sem to tam dal. Zna nekdo nejaky spolehlivy a rychly siemens servis?

Back to top
Hofi
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon May 30, 2005 5:58 pm    Post subject: Reply with quote

pepajz wrote:
Paradni. Ten debilni zvuk to dela porad. Klavesnice skrivena. Je to horsi nez kdyz sem to tam dal. Zna nekdo nejaky spolehlivy a rychly siemens servis?

radlicka...
Back to top
View user's profile Send private message
pepajz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon May 30, 2005 6:47 pm    Post subject: Reply with quote

"Opravoval" to nejakej pavel straka. Zanechal po sobe mastnej displej, promackly nosni plech od klavesnice, vrzajici kryt na baterku, sku*veny reprak. Ten mobil sem dostal spatky v jeste horsim stavu nez sem ho tam dal Smile To je sen ... ;-)
jestli nekdo toho pavla znate tak mu dejte za mne pesti.. meli by ho vyhodit a nebo mu aspon na rok snizit plat napulku.

Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum