View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 1:11 pm Post subject: nelze sformatovat |
|
|
tak opet ja a moje nova SX1...docela me ten telefon trapi:( od kamarada jsem si pujcil 32MB MMC kartu.strcil jsem ji do telefonu a telefon mi zahlasil ,ze karta je poskozena a hned na to mi nabidl format mmc.Tak jsem dal formatovani.Formatovani trvalo desne dlouho asi tak dve minuty a na uplnem konci mi to napsalo ,ze karta se nepodarila naformatovat a tak sem se na ni stale nedostal.Ta MMC karta je dodavana k telefonum Nokia.No pak me napadlo kdyz SX1 tak trva na naformatovane karte tak jsem ji vrazil do kamosove nokie a naformatoval to na ni.Zde formatovani trvalo velmi kratce asi 10 vterin.pote jsem vratil milou MMC zpet do SX1 a vse jelo.Prisel jsem domu a neco jsem na ni nahral .Pak jsem to zase smazal a protoze to nejak neslo smaznout ...desne dlouho se to mazalo.Tak sem to zrusil.Po zruseni sem odpojil kabel a rekl si ,ze to sformatuju.Tedy vlezl jsem do vlastnosti a dal formatovani...Opet to trvalo desne dlouho a na konci zase hlaska ,ze to nejde sformatovat.Nevim co se tomu telefonu nelibi kdyz s tou MMC kartou dokaze pracovat ,ale nedokaze ji sformatovat.Nevite nekdo co s tim?? ctecku karet nemam:((je to vada telefonu nebo MMC??moc diky.Jo a omlouvam se pokud se to tu uz nekdy resilo ,ale vazne sem to tu nenasel ...je toho tady o MMc hodne ,ale tenhle problem sem zde neobevil.Diky |
|
Back to top |
|
 |
Raje začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 3:29 pm Post subject: |
|
|
Já jsem takto testoval 4 MMC karty. To jak popisujes to mi přesně dělala značka A-data - byla nestabilní. Musíš zkoušet jiný typ. Zkus Apacer - mě 256MB Apacer nešla a 512MB Apacer mi funguje v pohodě. Je to loterie. _________________ C35i, C45, CX65, SX1 /Fw 15CZ/, S75 /FW 47CZ/ |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 4:00 pm Post subject: |
|
|
aha diky moc ja sem se jen bal ,ze za to muze treba telefon a to by bylo vazne blby kdyz ho nemam ani tejden.Tak pokud je to jen tou kartou tak to sem rad.neni totiz moje:) |
|
Back to top |
|
 |
Dafko ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 4:02 pm Post subject: |
|
|
cuir wrote: | aha diky moc ja sem se jen bal ,ze za to muze treba telefon a to by bylo vazne blby kdyz ho nemam ani tejden.Tak pokud je to jen tou kartou tak to sem rad.neni totiz moje:) |
Odporucam citacku nieje draha 200-500Kč a taktiez iba niektore MMC karty bezia je to dost zvlastne pretoze by mali vsetk, ja musim klopat moja bezi v poriadku v druhom threade si mrkni podporovane SX1 MMC karty _________________ † I-Am-Lost
Nokia 3510i -> Siemens SX1 FW13 -> Siemens SX1 FW15 -> Nokia 7710
---------------------------- |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 6:05 pm Post subject: |
|
|
jj tam jsem se dival ,ale tahle je od kamarada a jmenuje se zadarmo:) je to jen 32Mb takze v te statistice neni ani uvedena.Kazdopadne moja SX1 s tou kartou spolupracuje ,ale neumi ji naformatovat.Ted sem prosil souseda aby mi ji strcil do svyho founa a naformatoval mi ji a zase to pomohlo ..karta ted zase slape ,ale vsadim se ,ze kdybych ji chtel naformatovat ve sve SX1 tak to nepujde a musel by mi ji zase nekdo naformatovat aby se v mem telefonu rozjela..je to zahadne chovani ..moc to nechapu a jen doufam ,ze je to nekompatilibitou MMc a me SX1 pac by me vazne mrzelo kdyby par dni starej foun byl rozbitej:( |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|