clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Pokus o vyvoj fw 15Cz - 15Sk - UKONCENO vydan oficialni

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Pokus o vyvoj fw 15Cz - 15Sk - UKONCENO vydan oficialni
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 34, 35, 36  Next

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
AndyS
pisatel
pisatel

670.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 02, 2005 9:20 am    Post subject: Reply with quote

Gwin wrote:
Udělej si zálohu na MMC.

tady prave nekdo psal ze kdyz to udelal, tak se mu ten patch odmazl (na mmc zalohuju kazdou noc)

(r)evolution:

Philips Savvy > Motorola V100 > Sony Ericsson Z200 > Siemens SX1 FW15CZ skinned + 512 PQI
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PostPosted: Thu Jun 02, 2005 9:22 am    Post subject: Reply with quote

AndyS wrote:
Gwin wrote:
Udělej si zálohu na MMC.

tady prave nekdo psal ze kdyz to udelal, tak se mu ten patch odmazl (na mmc zalohuju kazdou noc)
Mě se to teda nestalo. Ale jak chceš.

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Back to top
AndyS
pisatel
pisatel

670.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 02, 2005 9:23 am    Post subject: Reply with quote

Gwin wrote:
Mě se to teda nestalo. Ale jak chceš.

Dobre, zkusim to. Diky.

(r)evolution:

Philips Savvy > Motorola V100 > Sony Ericsson Z200 > Siemens SX1 FW15CZ skinned + 512 PQI
Back to top
Lukasisko
čestný člen
čestný člen

1261.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 02, 2005 9:30 am    Post subject: Reply with quote

AndyS wrote:
Dobre, zkusim to. Diky.

Data sice ztratíš, ale pokud si je předtím zazálohuješ tak není problém.
Zkus to. Já zálohuju taky na kartu a zatím v pohodě. Tu zálohu z karty si občas zkopčím do PC.
Ode mě se oficiálnější verze patche na odstranění AoC bugu nedočkáš. Jednodušeji to odstranit nejde. A silně pochybuji, že se tím budou zabývat v Siemensu, aby tu opravu zakomponovali vlastními silami do ofiko fw a dali ho opravený ke stáhnutí na web....

BT GPS i-Tec 339

Wayfinder Navigator

Život je hořký. Bohudík.
Back to top
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PostPosted: Thu Jun 02, 2005 9:32 am    Post subject: Reply with quote

Lukasisko wrote:
A silně pochybuji, že se tím budou zabývat v Siemensu, aby tu opravu zakomponovali vlastními silami do ofiko fw a dali ho opravený ke stáhnutí na web....
Tak tak. Docela sem koukal, že vydali FW 15 cz

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

Back to top
AndyS
pisatel
pisatel

670.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 02, 2005 10:15 am    Post subject: Reply with quote

muj nazor na FW 15 - vykuchali FW 15 int, dali do nej cesky LangPacky z fw14 (popr jeste starsi) a pozmenili par promennych v programech. Kdyby byly k dispozici zdrojaky, mohlo to byt uz davno...

(r)evolution:

Back to top
Njuska
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 02, 2005 12:48 pm    Post subject: Reply with quote

No, samozrejme jsem mel na mysli zalohu, kterou jsem delal jeste pred flashem s AoC patchem. Proc bych delal zalohu az po flashovani, ktere mi smaze vsechny data Rolling Eyes ???
Bohuzel i dnesni pokus (vse krome GOLD) nevysel. Pokud vratim zalohu (kterou jsem delal pred flashovanim), z tecky je opet carka... Az budu mit chvilku, zkusim jeste tu posledni vec - nechat zatrzene uplne vsechno. Uvidime...

P.S:Taky by stalo za to, zkusit opacnej postup. To zn. udelat zalohu uz s teckou a pak touto zalohou obnovit normalni, nepatchnute FW... Treba to bude fachat Smile
Back to top
View user's profile Send private message
Njuska
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 02, 2005 2:19 pm    Post subject: Reply with quote

Takze:
Mam takovej tip na test: Kdo by se chtel zbavit problemu s AoC, nemusi delat zadnej flash FW s patchem. Ale melo by stacit pouzit pro obnovu tuto zalohu (nutno rozbalit z RARu). To zn: Prosvest format a pak obnovit. Zkousel jsem to nekolikrat zatim jen na sve SX1. Budu rad, kdyz napisete, jak to dopadlo u Vas. Diky.

Navod:
Zalohu Backup.arc zkopirujte na MMC do slozky Backup a pak telefon obnovte.
UPOZORNUJU, ze se jedna o cistou zalohu jen s opravenym problemem AoC. Proto si pred touto operaci zalohujte data treba do PC a nebo si svoji puvodi Backup.arc stahnete nekam do "uschovy".
Pokud obnovite svoji puvodni zalohu, problem s AoC se zase vrati (mam na mysli puvodni zalohu z MMC). Doporucuji tedy provest akorat obnovu kontaktu z PC a zbytek nainstalovat manualne.

Zaloha ZDE

P.S:Omlouvam se Siemensmanii, ze jsem tetno thread zalozil i na Symbianforu, ale neprisel jsem na to, jak sem do fora pripojit soubor se zalohou Rolling Eyes . Samozrejme jsem uvedl i odkaz na tuto diskuzi... A aspon nam to otestuje vic lidi 8)
Back to top
Lukasisko
čestný člen
čestný člen

1261.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 02, 2005 2:43 pm    Post subject: Reply with quote

Njuska wrote:
Takze:
Mam takovej tip na test: Kdo by se chtel zbavit problemu s AoC, nemusi delat zadnej flash FW s patchem. Ale melo by stacit pouzit pro obnovu tuto zalohu (nutno rozbalit z RARu). To zn: Prosvest format a pak obnovit. Zkousel jsem to nekolikrat zatim jen na sve SX1. Budu rad, kdyz napisete, jak to dopadlo u Vas. Diky.

Zajímavé, jen mi není jasné, proč to mi a jiným s tím flashováním a zálohou jde a Tobě ne....

BT GPS i-Tec 339

Wayfinder Navigator

Život je hořký. Bohudík.
Back to top
Njuska
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 02, 2005 5:17 pm    Post subject: Reply with quote

Lukasisko wrote:
Zajímavé, jen mi není jasné, proč to mi a jiným s tím flashováním a zálohou jde a Tobě ne....

Tak to nechapu taky. A zkousel jsi tu zalohu delat na nepatchnutem FW? Ja ji mam delanou prave na nepatchnutem FW15.Je cista, jen nastaveni, kontakty a jeden soft (TaskManager). Problem je ale podle me v te zaloze "nastaveni". No, ale na druhou stranu, pokud to tak funguje, tak se da uplne stejnym zpusobem AoC opravit na normalnim nepatchnutem FW (viz. muj pokus).
Back to top
Fugas66
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 02, 2005 6:31 pm    Post subject: Reply with quote

Njuska wrote:
Lukasisko wrote:

Tak to nechapu taky. A zkousel jsi tu zalohu delat na nepatchnutem FW? Ja ji mam delanou prave na nepatchnutem FW15.Je cista, jen nastaveni, kontakty a jeden soft (TaskManager). Problem je ale podle me v te zaloze "nastaveni". No, ale na druhou stranu, pokud to tak funguje, tak se da uplne stejnym zpusobem AoC opravit na normalnim nepatchnutem FW (viz. muj pokus).

...to je asi podobný problém co byl s MMS ??, také po vrácení zálohy MMS nešli...bug byl v prvních FW a pak se přenášel zálohami dál ??

atk. Nokia N-97
Back to top
Njuska
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 02, 2005 6:44 pm    Post subject: Reply with quote

Fugas66 wrote:
...to je asi podobný problém co byl s MMS ??, také po vrácení zálohy MMS nešli...

No, tam to bylo trosku neco jinyho. Pri formatu se (ve FW13) smaznulo i par souboru ze slozky mail, ktere tam mely zustat. Naopak prave zaloha z funkcni SX1 toto umela vyresit.
Tady se ale jedna o systemovou zalezitost. Dost dobre nechapu, jakej vztah ma nastaveni telefonu na zmenu desetinne carky u AoC. To je mi zahadou...
Back to top
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PostPosted: Fri Jun 03, 2005 10:12 am    Post subject: Reply with quote

Njuska wrote:
Lukasisko wrote:

Já sem použil starou zálohu a funguje to. Zatím si jediný komu to nejde.

Back to top
Njuska
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Jun 03, 2005 12:17 pm    Post subject: Reply with quote

No nevim, zkousel jsem to i s kamosovou SX1 a stejnej problem. Ma asi mesic starou zalohu na MMC karte, kterou kdyz po flasovani s AoC patchem pouzije - obnovi (a restartuje), tak se mu stejne jako mne tecka opet zmeni na carku.
To, ze tento zpusob funguje dosvedcuje i fakt, ze pokud pouzijes moji zalohu (viz prispevek nekde vyse), nemusis zadne patchovani a flash FW vubec delat! Carka se v cestine zmeni na tecku. Proc, to ale nechapu! Zkouseno dneska u dalsiho kolegy, kde jsem jen aplikoval zalohu s teckou a funguje to!
Tak asi tak.
Back to top
Fugas66
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Jun 03, 2005 4:42 pm    Post subject: Reply with quote

Njuska wrote:
No nevim, zkousel jsem to i s kamosovou SX1 a stejnej problem. Ma asi mesic starou zalohu na MMC karte, kterou kdyz po flasovani s AoC patchem pouzije - obnovi (a restartuje), tak se mu stejne jako mne tecka opet zmeni na carku.
To, ze tento zpusob funguje dosvedcuje i fakt, ze pokud pouzijes moji zalohu (viz prispevek nekde vyse), nemusis zadne patchovani a flash FW vubec delat! Carka se v cestine zmeni na tecku. Proc, to ale nechapu! Zkouseno dneska u dalsiho kolegy, kde jsem jen aplikoval zalohu s teckou a funguje to!
Tak asi tak.

..tak mi to nedalo a také jsem to vyzkoušel, a čarka se mi také změnila na tečku po vložení Tvé zálohy (příspěvek výše) do čistého founu, po vrácení mé zálohyzpět, opět AoC nejde.

atk. Nokia N-97
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 34, 35, 36  Next
Page 30 of 36

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum