View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
radical kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:43 pm Post subject: colibry a SX1 |
|
|
Skousel jsem instalovat colibry na svou SX1 ( hlavne proto ze zere min kb nez treba agile messenger . .) ale hlasi mi to že jad a jar soubory se neshoduji !! pomuze mi nekdo ?? DIKY |
|
Back to top |
|
 |
usiakp kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:46 am Post subject: |
|
|
mne to normalne pripaja cez GPRS ale stale natahuje a nic nespravi ani sa nepripoji nemoze to byt tym ze mam cesky server ked mam slovensku siet??pls HELP
nevie niekto poradit nejaky SVK server...? |
|
Back to top |
|
 |
Pooky kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 9:57 pm Post subject: Re |
|
|
Já osobně, dnes ráno sjem si objednal M65, mám do v Pc postahované ( CilirbyIm, Cmessenger, Jimm a mnoho dalších ... ) osobně jsem se rozhodl pro ColibriIm pro siemene v češtině, tak mi držte at mi to v pondělí až mi přijdem obil bude fungovat. Chtěl bych se jen zeptat, co se nahrává? Jad. nebo jar? |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:33 am Post subject: Re: Re |
|
|
Pooky wrote: | Já osobně, dnes ráno sjem si objednal M65, mám do v Pc postahované ( CilirbyIm, Cmessenger, Jimm a mnoho dalších ... ) osobně jsem se rozhodl pro ColibriIm pro siemene v češtině, tak mi držte at mi to v pondělí až mi přijdem obil bude fungovat. Chtěl bych se jen zeptat, co se nahrává? Jad. nebo jar? |
Projistotu oboje.  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
scater věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:06 am Post subject: Re: Re |
|
|
Pooky wrote: | Já osobně, dnes ráno sjem si objednal M65, mám do v Pc postahované ( CilirbyIm, Cmessenger, Jimm a mnoho dalších ... ) osobně jsem se rozhodl pro ColibriIm pro siemene v češtině, tak mi držte at mi to v pondělí až mi přijdem obil bude fungovat. Chtěl bych se jen zeptat, co se nahrává? Jad. nebo jar? | Mě to funuje i bez *JADu.Zkus a uvidíš...  |
|
Back to top |
|
 |
Pooky kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:28 pm Post subject: Siemens M65 |
|
|
Ahojky,
poraďte mi prosím.
Mám siemense M65 a nahrál jsem si do něj colibry Im v češtině, když zadám ICQ číslo a heslo + njs.netlab.cz tak mi to nejde připojit nevíte čím to bude ? ( Pokoušel jsem se založit si jabber učet nejde mi to, najde se tu někdo kdo by mi s tím pomohl? moc prosím )
Dále jsem zkoušel ICQ JImm, a píše mi to že TCP nějaké číslo nelze připojit.
Také neívm čím to je, vše mám aktivované ručně a přes ineternetovou samoobsluhu.
Děkuji za odpověd |
|
Back to top |
|
 |
dtn kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:22 am Post subject: Misto jednoho minimalne patnact radku :) |
|
|
Frodo wrote: | To je huste!!! akorat se mi nelibi ze kdyz mi prijde zprava tak se zobrazi jenom na jednom řádku a musí se to posouvat ale to je malickost...
za nahrani seznamu mi to vzalo 2Kb a u Jimma to bylo 5Kb
 |
Nevim jak u vas, me staci na ten jeden radek znovu kliknout a mam jich najednou asi 15. Vse s diakritikou, akorat bez zalomeni radku na okrajich. Ale to uz neni takovy problem. Pouzivam na S65 posledni verzi Colibry (tusim 5.6L) a ucet u netlab.cz. Jedine s cim mam problem je uz tolikrat zminovany contactlist, jen nekoho vidim on-line. Uvidim casem. |
|
Back to top |
|
 |
Mick. začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri May 13, 2005 9:27 am Post subject: Re: Siemens M65 |
|
|
Pooky wrote: | Ahojky,
poraďte mi prosím.
Mám siemense M65 a nahrál jsem si do něj colibry Im v češtině, když zadám ICQ číslo a heslo + njs.netlab.cz tak mi to nejde připojit nevíte čím to bude ? ( Pokoušel jsem se založit si jabber učet nejde mi to, najde se tu někdo kdo by mi s tím pomohl? moc prosím )
Dále jsem zkoušel ICQ JImm, a píše mi to že TCP nějaké číslo nelze připojit.
Také neívm čím to je, vše mám aktivované ručně a přes ineternetovou samoobsluhu.
Děkuji za odpověd |
ICQ číslo do Colibry nevkládáš dáváš tam číslo a heslo které dostaneš po registraci na njs.netlab.cz já používám jabber.cz jede v pohodě |
|
Back to top |
|
 |
monak badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun May 15, 2005 9:22 pm Post subject: Error |
|
|
Zdravííím,mám problémek.Po 2-3 minutách mně Colibry 4.2 vyhodí error,takže nemůžu pracovat s prográmkem.Musím vyjet ven a zase ho znovu zapnout.Máte někdo stejnou zkušenost?C55. _________________ C55 888KB+systémové a grafické patche.
Výhled SX1.Vyzkoušel jsem SX1 a zase jsem se raději vrátil k C55.Výhled CX75 nebo Motorola MPX220.Nakonec jsem šel do K700i a urychleně se ho koukám zbavit. |
|
Back to top |
|
 |
-=tHUNDEr=- kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri May 20, 2005 6:54 am Post subject: Re: Error |
|
|
monak wrote: | Zdravííím,mám problémek.Po 2-3 minutách mně Colibry 4.2 vyhodí error,takže nemůžu pracovat s prográmkem.Musím vyjet ven a zase ho znovu zapnout.Máte někdo stejnou zkušenost?C55. |
Mne taktiez po chvilke vyhodi hore "Error Con".
Kde by mohla byt chyba, pripadne akeho ineho Jabber klienta pouzit?
Btw, JIMM mi chodi bez problemov. Teda ak neratam problem, ze som pre ostatnych stale off-line (to ale mozno bude Orangeom), ale to uz je Off-topic. |
|
Back to top |
|
 |
tomas.gill kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 8:15 pm Post subject: Re: Error |
|
|
Zdravííím,mám problémek.Po 2-3 minutách mně Colibry 4.2 vyhodí error,takže nemůžu pracovat s prográmkem.Musím vyjet ven a zase ho znovu zapnout.Máte někdo stejnou zkušenost?C55.
Mne taktiez po chvilke vyhodi hore "Error Con".
Kde by mohla byt chyba, pripadne akeho ineho Jabber klienta pouzit?
Btw, JIMM mi chodi bez problemov. Teda ak neratam problem, ze som pre ostatnych stale off-line (to ale mozno bude Orangeom), ale to uz je Off-topic.
Nevim, jestli vam to pomuze, ale ja mel problemy s pripojenim pres jakehokoliv klienta.Ted jsem nainstaloval colibry a Psi.Chvilku se hadalo Psi s ICQ 5 (i kdyz bylo odhlasene). Pak se Psi prihlasilo a zaclo to fungovat i na mobilu. Bohuzel jen do chvile, nez vypnu na PC Psi.Pak spadne i mobil. Asi bude problem ve více pristupech na jeden ucet. Kdybyste nekdo vedeli co s tim, tak mi prosim poradte.Diky ToG |
|
Back to top |
|
 |
Zephyr.Killer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 14, 2005 12:07 pm Post subject: Colibry na SX1 ? |
|
|
Nejak mi to nechce chodit.Verze 5,6 neni pro sx1 ale i tak jsem to zkusil a hlasilo mi to ze Jad a Jar se neshoduji.Stahl jsem si verzi 6 ale uz asi 1/2 hodiny se pripojuje a porad nic.Co s tim?Taky mi nejde zobrait Siemensmania.cz/pda(hlaska=typ obsahu neni podporovan) _________________ S6->N5110->N2110->N3310->N3315->OT735->SX 1 FW15CZ |
|
Back to top |
|
 |
himl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 02, 2005 1:30 pm Post subject: skvelej navod... |
|
|
Dik za skvelej navod ze to bude tak jednoduchy sem fakt necekal jenom sem zatim neprisel na to jak odpovidat...... |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sat Jul 02, 2005 3:19 pm Post subject: Re: skvelej navod... |
|
|
himl wrote: | Dik za skvelej navod ze to bude tak jednoduchy sem fakt necekal jenom sem zatim neprisel na to jak odpovidat...... |
Zkus tlačítko se zeleným telefonkem  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
Cawba kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 1:06 pm Post subject: Neviiiim |
|
|
Nejak nechapu jak ma fungovat to ICQ v mobilu? Funguje to tak,ze kdyz nejsem doma u compu a chci byt na icq pustim si ho pres mobil? Nebo musim mit doma zaply net a icq? a pokud ne, nebude se to nejak hadat s mym klasickym icq na compu,kdyz to budu mit pusteny pres nejaky ten jabber (nevim co to je kdyz mi to nekdo vysvetli budu rad ! Nejsem zadna lama ale takovy veci jsem v zivote nevidet,tak nevim nooo  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|