View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
spawn78 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 6:04 pm Post subject: Unlock kod pristroje A60 spatna verze Loaderu |
|
|
Zdravim vsechny, mam problem. Manzelka mi zamkla A60ku 3x dala spatny kod pristroje v domeni ze je to pin(mam 2 SIM) :-( Kabel mam servisni delany doma s obvodem Max323 rs 232. Zapojil jsem dle el. schematu k A60tce piny 2=GRN, 3=TX, 4=RX. Cili v konekturu u kabelu jsou pouze 3 draty. Prvni otazka nema origo kabel zapojenych vice zil podle me. Kabel mi funguje v SST nacita data batery senzor tool, contrast atd. Prosim poradte jak ho mohu odemknout kod pristroje ve vrazedne kombinaci se spatnou verzi loaderu nchodi mi Freia ani V-Klay. A novou verzi loaderu tam nedam nebot me nepusti do cardexploreru kod pristroje.
Asi mi nezbyde nic jineho nez TestPoint ze?
Do service mode se dostanu.
Velice moc dekuji s pozdravem Petr. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 8:02 pm Post subject: |
|
|
A60 bohuzial nejde odomknut ziadnym free programom bez testpointu. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|