View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
petatuma začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:10 pm Post subject: |
|
|
tak už jsem se i s tím Siemens CE naučil a to V i v si předělal... ted je ten FF fakt supr... ale nic není tak dobrý, aby to nemohlo bejt lepší, a tak se chci zeptat, jestli náhodou někdo neví o patchi kterej by zobrazoval místo datumu 01.01.2002 tohle: Po 01.01.02, neco jako bylo pro C55... jo a taky aby ty čísla a popř. písmena dole byly tučně... pro C55 to taky bylo... _________________ Alcatel DB OT max>ALcatel OT 302>Siemens A55@C55>Siemens C55>Siemens M55>Siemens MC60 |
|
Back to top |
|
 |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:44 pm Post subject: |
|
|
Tak sem "dokoncil" ten svuj tuning, ma to kompletne prepracovany mainscreen, oproti te stare verzi, ale bohuzel je to takovy polotoning, aneb dodelej si sam. protoze, se mi nepodarilo vytahnout ty fonty z toho oranzovyho tuningu a nahrat je do toho myho ( a chtelo by to nejaky hezci tema. Ono, kdyz sem delal svoje tema, tak kdyz sem zmenil jedno pozadi, tak se zmenuili pozadi i tam kde sem nechtel, takze se mi nepovedlo co sem presne chtel, ale presto si myslim, ze ten tuning zas tak spatny neni.
Stahujte na http://n3o21.wz.cz/tuning2.exe
Bohuzel sem nestih udelat zadny screen, snad dnes vecer, nabo zitra, ale posledni dobou fakt nestiham (.
Doufam ze se vam ten tuning bude aspon trosku libit. |
|
Back to top |
|
 |
sindibat2 Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 2:07 pm Post subject: patch |
|
|
nemohol by si ho roykuskovat vies akoze dat len to yadne menu alebo tak |
|
Back to top |
|
 |
wfoxw kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 5:00 pm Post subject: Potřebuju pomoc |
|
|
mohl by mi někdo říct jak změnit IMEI na vlastní????
a co dát když spustim Tunning_FF_MC60_FW10.bin co mam zmáčknout ???
jestli Read memory,Write memory..... Mam siemens mc60 |
|
Back to top |
|
 |
machajdas kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 22, 2006 8:11 pm Post subject: |
|
|
IMEI změníš tak, že přepíšeš flash EEPROM. Přepíšeš to tím souborem jak sis dělal zálohu EEPROM |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|