View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 7:56 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | Vy to všichni vidíte tak černě... Raději si řikejte, že to bude dobrý, dokud to pujde. Buďte optimisti, ne? |
Já zasatávám názor, že pesimismus je dobrá věc-pokud se nevyplní tvoje předpoklady, budeš jedině rád. No a pokud se vyplní, tak si můžeš říct, "já to říkal"  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 7:57 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | jenda.69 wrote: | Vy to všichni vidíte tak černě... Raději si řikejte, že to bude dobrý, dokud to pujde. Buďte optimisti, ne? |
Já zasatávám názor, že pesimismus je dobrá věc-pokud se nevyplní tvoje předpoklady, budeš jedině rád. No a pokud se vyplní, tak si můžeš říct, "já to říkal"  | To je taky pravda. Musí se to holt správně skombinovat  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
bbart začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 12, 2005 12:14 pm Post subject: |
|
|
jestli uz nebudeme moct patchovat tak je to v prdeli.....
a ty jejich telefony taky nic extra... byl jsem siemensu verny ale jestli benq zablokuje patche tak se po letech asi rozloucim i se siemesnem  _________________ a50 -> 9210 komunikátor -> c65 -> sx1(ma v háji joy tak kdybyste mneli.. tak napište -- n90 |
|
Back to top |
|
 |
weasel pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 11:41 am Post subject: |
|
|
Nejvíc mi bude vadit, že zmizí z founů logo Siemens..asi si začnu vyrábět nějaký smaolepky a BenQ budu přelepovat jinak si myslím, že poslední čistě Siemensovská řada bude x75..a jestli za tři roky přenesou výrobu do Asie, tak se myslím můžeme rozloučit s patchováním a nahráváním fw doma  |
|
Back to top |
|
 |
Ramesses badatel

290.20 SMM
|
Posted: Tue Jun 14, 2005 11:51 pm Post subject: |
|
|
mě jde hlavně o pathe... na co je mi telefon bez pathování...co s nim budu dělat....to jako mám jenom volat...ježiš to bude nuda  _________________ M35i fw18+t9CZ -> M65 fw25,43,50
Válka je mír. Svoboda je otroctví. Nevědomost je síla... |
|
Back to top |
|
 |
fbio začátečník

Joined: 05 Nov 2004 Posts: 92 Location: Příhon 274 664 32 Vranov
66.14 SMM
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 6:08 am Post subject: |
|
|
BenQ má největší tržby na asijských trzích (alespon si to myslím) a tak by se mohl pro evropský trh víc učit od Siemensu. Plno lidí si na siemensy zvykli a nechtějí blikající véčka který vypadají všechny stejně a pokud BenQ chce víc prodávat tak by tyto zákazníky neměl ignorovat!!!!! |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 3:58 pm Post subject: |
|
|
fbio wrote: | BenQ má největší tržby na asijských trzích (alespon si to myslím) a tak by se mohl pro evropský trh víc učit od Siemensu. Plno lidí si na siemensy zvykli a nechtějí blikající véčka který vypadají všechny stejně a pokud BenQ chce víc prodávat tak by tyto zákazníky neměl ignorovat!!!!! |
To si preju, ale asi je to prilis moudre na BenQ... Nechme se prekvapit... _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Back to top |
|
 |
venca123 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 17, 2005 3:03 pm Post subject: |
|
|
Kdyz se to tak vezme tak Benq je druhorada filialka Aceru a ten taky nema nejlepsi zvuk. Pocitam, ze kvalita pujde dolu. Mel jsem od teto firmy vypalovacku a kamos monitor a oba klekli. V praci mame LCD a po roku je tam uz min. 15 spatnych bodu. Takze tato firma je kousek nad urovni vietnamskych trhovcu.  |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Posted: Sat Jun 18, 2005 7:06 pm Post subject: |
|
|
venca123 wrote: | Kdyz se to tak vezme tak Benq je druhorada filialka Aceru a ten taky nema nejlepsi zvuk. Pocitam, ze kvalita pujde dolu. Mel jsem od teto firmy vypalovacku a kamos monitor a oba klekli. V praci mame LCD a po roku je tam uz min. 15 spatnych bodu. Takze tato firma je kousek nad urovni vietnamskych trhovcu.  |
Tyhle uvahy jsou zcela zcestny... Bych mohl stejne rict tohle: Koupil sem si elektrickej motor od Siemensu a byl uplne na hovno, takze i ty telefony sou na nic... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Hot Root Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 1:55 am Post subject: Siemens alebo Benq? |
|
|
Sam vlastnim Siemensy od rady S25 az po sucastny S55. Beruc vsak do uvahy vlastnosti nizsich tried, cenovu politiku, neudivuje ma stratovost divizie MT. Siemens mal pre mna v dannej cenovej kategorii navrch vdaka kombinacii funkci ktore iny vyrobca neponukal (zaznamnik, organizer, pohotove profily a hlas. zaznamnik, neobmedzena java a system suborov, klavesove skratky atd...), ale v sucastnosti uz ponuka, a ponuka dokonca viac. Je chvalihodne ze si mozem napatchovat vacsiu pamat, prehladnejsie menu, vypnut zvuk kde zvuk je, a vice versa, ze pamat je pristupna z PC a da sa pouzit bez obmedzeni aj ako disk, ale to niesu vlastnosti co oslovia vacsiu skupinu ludi. Nepohodlnne ovladanie, vrzgajuce kryty, nestabilny FW, RELATIVNE nekvalitny display... A u nizsich tried je to opat este markantnejsie. Zo sofistikovanej nemeckej kvality zostal viacmenej len mytus. Neporovnavam to s cinskymi nepodarkami ale s celosvetovym priemerom, pokial sa da vobec ta ktora znacka v ramci globalizacie priemyslu priradit k urcitej krajine. Spojenie s Benq, sa moze na prvy pohlad zdat nestastne, ale o to viac nestastne je terajsie stratove podnikanie, aj ked sa daju vyrobky patchovat. Nech je uz Benq mierne podradnejsou spolocnostou pripadne sa nou len zda, predpokladam ze spojenie bude predsalen k prospechu. Ako uzivatelovi mi na tom nakoniec nemusi zalezat. Pokial dostanem kvalitny vyrobok v podobe MT s vlastnym OS, dostatocne lahky, s moznostou perzonifikacie a vsetko za prijatelnu cenu, moze sa kludne jednat o Nokia, SE, alebo Benq. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 5:39 pm Post subject: |
|
|
Mysli,ze toto bol velmi spravny nazor...a aj ked som z duse siemensmaniak,musim suhlasit. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Smeli pisatel

Joined: 09 Sep 2004 Posts: 239 Location: Hrabyně (díra kousek od Ostravy)
661.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 8:23 pm Post subject: |
|
|
Četli jste už toto: http://mobil.idnes.cz/telefony.asp?r=telefony&c=A050705_234314_telefony_jm hlavně teda část "Siemens jako značka končí. Nový majitel divize mobilních telefonů Siemensu, tchajwanský Benq, slibuje již od podzimu dosazení svého loga do názvu značky a posléze úplné vypuštění značky Siemens a její nahrazení značkou Benq. Lze i předpokládat, že další nové modely budou plodem spolupráce obou firem, takže dvě novinky z minulého týdne můžeme považovat za poslední, nebo jedny z posledních, pod hlavičkou Siemensu."  _________________
SIEMENS S65 fw. 58
 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 8:38 pm Post subject: |
|
|
Mno,to nie je ziadna novinka.Presne toto iste spominal aj pan Cap na poslednom zraze.
Preto Siemensmaniaci,kupujte x75...su to posledne SIEMENSY. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 8:47 pm Post subject: |
|
|
Ja osobne si BenQ spis nekoupim, uz jenom z principu. Mozna prejdu na SE, ale bude jeste za dlouho . Jinak, tak me docela stve ze Siemens mizi z trhu, kdyby aspon nechali tu znacku, nebo zvolili nejakej volnejsi prechod, ale toto je na muj vkus prilis brutalni. _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
fbio začátečník

Joined: 05 Nov 2004 Posts: 92 Location: Příhon 274 664 32 Vranov
66.14 SMM
|
Posted: Sun Jul 10, 2005 6:37 pm Post subject: Samolepky Siemens |
|
|
Měli by jsme hodně rychle sehnat samolepky siemens at na tech benQ siemens a nasledně benQ telefonech můžeme přelepovat název.... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|