View previous topic :: View next topic |
Hlasovaní půjdou patchovat nové telefony firmy Simens(BenQ)? |
ano |
|
11% |
[ 3 ] |
spíše ano |
|
33% |
[ 9 ] |
spíše ne |
|
48% |
[ 13 ] |
ne |
|
7% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 27 |
|
Author |
Message |
peeero.p věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 9:23 pm Post subject: |
|
|
Borix wrote: | Lewa wrote: | peeero.p wrote: | ale proc jim vadi, kdyz mobily patchujem?? |
No to by mě taky zajímalo, určitě v tom zase hrajou roli prachy a tržby.  |
Staré a jednoduché: Peniaze kazia charakter, je to kruté, ale pravda, je to vlastne jednoduchá priama úmera: čím viac máš, tým viac chceš. | a souvisi to nejak s tim, co sem rikal? _________________ Siemens C65 -> MT50 -> C65 -> ME75
VODAFONE |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 9:25 pm Post subject: |
|
|
peeero.p wrote: | Borix wrote: | Lewa wrote: | peeero.p wrote: | ale proc jim vadi, kdyz mobily patchujem?? |
Staré a jednoduché: Peniaze kazia charakter, je to kruté, ale pravda, je to vlastne jednoduchá priama úmera: čím viac máš, tým viac chceš. | a souvisi to nejak s tim, co sem rikal? |
Áno, je to odpoveď ,aj s vysvetlením. Lebo patchovaním môžeš spraviť z tvojho mobilu oveľa lepší(a hlavne drahší) mobil. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 9:29 pm Post subject: |
|
|
To jsem měl bohužel na mysli , ale nechtěl jsem to tu moc říkat... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 9:37 pm Post subject: |
|
|
Borix wrote: |
Ty si asi moc naivný. Praví hackeri dokážu oveľa viac ako si vieš predstaviť, dostanú sa všade, len o nich nikto nevie, lebo nezanechajú žiadne stopy, nič nezničia a veľmi často ani nič nezoberú. Praví hackeri sú takí, o ktorých sa to nevie, inak by už neboli.
EDIT: Nikdy nemôžeš vedieť či si nejaký hacker práve teraz neprehliada tvoj počítač, pravého hackera nič nezastaví.
Ty si si hackerov pravdepodobne pomýlil s lamermi, to je istá skupina ľudí, ktorá sa snaží byť hackermi, a súčasne si aj myslí, že je hackerská, ale to tak nieje hackerom sa musí človek narodiť. |
A ty už ty knížky o hackerech přestaň číst  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 9:38 pm Post subject: |
|
|
busch wrote: | Borix wrote: |
Ty si asi moc naivný. Praví hackeri dokážu oveľa viac ako si vieš predstaviť, dostanú sa všade, len o nich nikto nevie, lebo nezanechajú žiadne stopy, nič nezničia a veľmi často ani nič nezoberú. Praví hackeri sú takí, o ktorých sa to nevie, inak by už neboli.
EDIT: Nikdy nemôžeš vedieť či si nejaký hacker práve teraz neprehliada tvoj počítač, pravého hackera nič nezastaví.
Ty si si hackerov pravdepodobne pomýlil s lamermi, to je istá skupina ľudí, ktorá sa snaží byť hackermi, a súčasne si aj myslí, že je hackerská, ale to tak nieje hackerom sa musí človek narodiť. |
A ty už ty knížky o hackerech přestaň číst  |
Ty voe fakt , jako kdyby to byly nějací bohové... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Darklord45 pisatel

Joined: 23 Apr 2005 Posts: 294 Location: Slovensko, okres PO, J9 KE
670.04 SMM
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 9:56 pm Post subject: |
|
|
Lewa wrote: | busch wrote: | Borix wrote: |
Ty voe fakt , jako kdyby to byly nějací bohové... |
Povedzme že sú bohovia v digitálnom smere... _________________ CX65 fw16 by Orange -> fw50 -> 14,75MB+patche -> fw16 by orange - kvôli záruke (išiel mame)
S65 fw25 by Orange -> fw50 -> fw58 -> masterpatch+patche -> išiel mame :-(
K800i |
|
Back to top |
|
 |
And1111 pisatel

Joined: 18 Mar 2005 Posts: 244 Location: Svit, pri Poprade SVK
661.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 12, 2005 7:42 am Post subject: |
|
|
Borix wrote: | Lewa wrote: | peeero.p wrote: | ale proc jim vadi, kdyz mobily patchujem?? |
Staré a jednoduché: Peniaze kazia charakter, je to kruté, ale pravda, je to vlastne jednoduchá priama úmera: čím viac máš, tým viac chceš. |
Cim viac mas, tym kratsie zijes....  _________________ Alcatel OT 302 --> Siemens M50 --> Siemens C60 --> Siemens S65(128MB MMC) - FW 50 - dobre patche ---- IT`S COOL |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 12, 2005 8:49 am Post subject: |
|
|
Prečital som iba jednu a aj tú pred asi 2 mesiacmi. Ja sa len snažím vysvetliť, čo všetko dokážu a nieje toho málo. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 12, 2005 8:52 am Post subject: |
|
|
Lewa wrote: | Ty voe fakt , jako kdyby to byly nějací bohové... |
Nie oni sú len nadpriemerne inteligentní, sprostí "hackeri" sú lameri a sú chytení. Ale bohovia to niesú, totiź všetko, čo robia sa dá nejako logicky vysvetliť(myslím tie jednotlivé hacky), nikto nevie ale ako dokázal Boh stvoriť svet za 7 dní... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sun Jun 12, 2005 8:59 am Post subject: |
|
|
Borix wrote: |
Prečital som iba jednu a aj tú pred asi 2 mesiacmi. Ja sa len snažím vysvetliť, čo všetko dokážu a nieje toho málo. |
Jasný, ale tohle byl příspevek jak z příručky nějaké sekty Rozesmálo mě, že "pravého hackera nič nezastaví". Myslím, že vytažený kabel od síťovky ho zastaví zcela spolehlivě
Samozřejmě nepodceňuju hackery, ale mě nechávají klidní, jsem pro ně zcela nezjamavý cíl.. _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 12, 2005 9:13 am Post subject: |
|
|
Prečital som iba jednu a aj tú pred asi 2 mesiacmi. Ja sa len snažím vysvetliť, čo všetko dokážu a nieje toho málo. |
Jasný, ale tohle byl příspevek jak z příručky nějaké sekty Rozesmálo mě, že "pravého hackera nič nezastaví". Myslím, že vytažený kabel od síťovky ho zastaví zcela spolehlivě
Samozřejmě nepodceňuju hackery, ale mě nechávají klidní, jsem pro ně zcela nezjamavý cíl.. |
S tým kábleom máš síce pravdu, ale ak má notebook...
Ale dobre vieš, že som to myslel , že nič softwarové(softwarováochrana...) ho nezastaví. A neboj aj ja sa kľudný, však keď chcú nech si ma hacknú, veď o nič nejde, nemám na compe nič extra dôležité, źe by som neprežil, keby mi to smazali. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|