View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 12, 2005 6:19 pm Post subject: Help me with Sexyone!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
Cus lidicky, mám trouble se svou novou SX1. Nenašel sem na podobnou věc téma, ale jestli tu je tak se adminům omlouvám. Mám na ní nainstalovaný Firmware 14 a blbne mě to následujícími způsoby: Když si chci otevřít složku Oblíbené, po chvilce otevírání mi to hodí hlášku: ,,Systémová chyba" a ukončí se to zpět do menu. Stejnou hlášku mi to hodí když chci něco dělat s obrázkama. Jako zobrazit na celý display, zvětšit atd nebo když si nainstaluju jakýkoliv prográmek (např. SmartMovie) Nainstaluje se a pak nejde spustit(v Manažeru se mi vedle nainst.programu zobrazí jakýsi zkoro černý čtvereček , buď z půlky začerněný nebo z 3/4-v informacích mi to píše že je program nainstalován)
PLZ pomoste mi s tím, myslíte, že stačí nainstalovat FW 15 nebo to nějak resetnout?????
Díky za všechny odpovědi. |
|
Back to top |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Posted: Sun Jun 12, 2005 6:23 pm Post subject: |
|
|
precitaj si pravidla fora a faq
skus format disku C
Upravil Sirus |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 12, 2005 10:56 pm Post subject: |
|
|
Nahraj si novy FW, najdes ho tu na siemensmanii. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|