Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MD kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po červen 13, 2005 9:25 am Předmět: MT50,samovolný vypínání |
|
|
Zdar lidi,
mam problém na svý MT50ce,zhruba po pár vteřinách se sám vypíná.
Když volám nebo píšu zprávu nebo cokoliv jinýho s ním dělám tak je Ok,ale když ho nechám cvhilku v klidu tak chcípne.Na nabíječce je taky OK.Baterku jsem zkoušel z jiný MT50 a choval se stejně.Soft jsem už přehrával a furt stejný.Jo po vypnutí veškerý nastavení zůstávaj kromě nastavení předvoleb na tlačítkách.Nevíte někdo co s tim?Dík. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Palec badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: po červen 13, 2005 10:54 am Předmět: |
|
|
Patchoval si? Kdyz tak zkus ty patche odstranit. Nebo zkus nahrat novej firmware, nejlip fw18. A jeste jedna vec, kdy ti zacalo delat a taky jeste jestli si prvni majitel? _________________ MT50->fw18 | ME75->fw22 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MD kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po červen 13, 2005 11:54 am Předmět: |
|
|
Nepatchoval.První nejsem.
Začal mi odcházet displej,pak nezobrazoval,tak jsem ještě zkusil *#9999#,to už když nezobrazoval a myslim si že to dělá od tý doby.
Displej sem si pak koupil novej.Jo a Firm sem tam dal 18. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: po červen 13, 2005 1:06 pm Předmět: |
|
|
MD napsal: | Nepatchoval.První nejsem.
Začal mi odcházet displej,pak nezobrazoval,tak jsem ještě zkusil *#9999#,to už když nezobrazoval a myslim si že to dělá od tý doby.
A co to ma byt *#9999#? Zkusil jsem to a nic se nestalo.
Ja znam jen *#06#
Bratr ma taky MT50 a taky blbnul displej. Stacilo nejakou prudsi ranu do dlane s mobilem a uz zase naskocil. Displej se totiz uvolnil z tech nekolika osklivych padu a uz to blblo. On to vyresil tak, ze si koupil CX65. S tim displejem je to mechanicka chyba a nezbyde nic jineho nez vymena. To vypinani telefonu je teda zahada. Nedela to nahodou jeste nejaky zvuk nez se to vypne? Takovy zabzuceni jakoby?
Ted jak si to ctu jeste jednou, pises ze se vypina kdyz ho odlozis. Podivej se jestli nemas nastaven sporic displeje a kdyz tak ho odfajfkni... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Palec badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: po červen 13, 2005 1:08 pm Předmět: |
|
|
Anonymous napsal: | MD napsal: | Nepatchoval.První nejsem.
A co to ma byt *#9999#? Zkusil jsem to a nic se nestalo.
Ja znam jen *#06#
Bratr ma taky MT50 a taky blbnul displej. Stacilo nejakou prudsi ranu do dlane s mobilem a uz zase naskocil. Displej se totiz uvolnil z tech nekolika osklivych padu a uz to blblo. On to vyresil tak, ze si koupil CX65. S tim displejem je to mechanicka chyba a nezbyde nic jineho nez vymena. To vypinani telefonu je teda zahada. Nedela to nahodou jeste nejaky zvuk nez se to vypne? Takovy zabzuceni jakoby?
Ted jak si to ctu jeste jednou, pises ze se vypina kdyz ho odlozis. Podivej se jestli nemas nastaven sporic displeje a kdyz tak ho odfajfkni... |
To jsem psal ja, nevsim jsem si ze nejsem prihlasenej  _________________ MT50->fw18 | ME75->fw22 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MD kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po červen 13, 2005 1:19 pm Předmět: |
|
|
Ten kód je jako "tovární nastavení",zapoměl jsem napsat že se musí potvrdit jako když voláš.Právě nevim co se pak všechno v paměti změní.
Nevi jestli nebyl dřív patchovanej,třeba kvůli nějaký chybě v komukaci s baterkou.
Dělá to i bez spořiče.
Jo a změní se kompletně moje nastavení,melodie,animace,...
Budík,hodiny,datum jsou Ok. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MD kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po červen 13, 2005 3:03 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem přišel ještě na jednu věc,a to,že když k founu připojim Dat.kabel(orig.Siemens) ta je v pohodě a chodí.Zajímavý na to je že zásuvka COM1 se mi přitom válí na stole bez toho abych zapojoval do PC.Nemáte někdo k tomu schéma?
Dík |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Palec badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út červen 14, 2005 12:22 pm Předmět: |
|
|
MD napsal: | Tak jsem přišel ještě na jednu věc,a to,že když k founu připojim Dat.kabel(orig.Siemens) ta je v pohodě a chodí.Zajímavý na to je že zásuvka COM1 se mi přitom válí na stole bez toho abych zapojoval do PC.Nemáte někdo k tomu schéma?
Dík |
To uz je fakt hodne zajimavy. Bohuzel jedina vec, ktera me ted napada je, ze si tam nechas kabel a k mobilu budes mit ocasek
To je fakt zajimavy, snad ti poradi nekdo s moderatoru.... _________________ MT50->fw18 | ME75->fw22 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: út červen 14, 2005 12:32 pm Předmět: |
|
|
Tu je tazke radit. Na 99,9% je to chyba HW a s tym tu tazko niekto poradi...iba to odniest do servisu. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
And1111 pisatel

Založen: 18. 03. 2005 Příspěvky: 244 Bydliště: Svit, pri Poprade SVK
661.00 SMM
|
Zaslal: út červen 14, 2005 12:44 pm Předmět: |
|
|
Palec napsal: | MD napsal: | Tak jsem přišel ještě na jednu věc,a to,že když k founu připojim Dat.kabel(orig.Siemens) ta je v pohodě a chodí.Zajímavý na to je že zásuvka COM1 se mi přitom válí na stole bez toho abych zapojoval do PC.Nemáte někdo k tomu schéma?
Dík |
To uz je fakt hodne zajimavy. Bohuzel jedina vec, ktera me ted napada je, ze si tam nechas kabel a k mobilu budes mit ocasek
To je fakt zajimavy, snad ti poradi nekdo s moderatoru.... |
Alebo si skus najst nijaky zbytocny konektor z kablu, nabijacky alebo HF a odstrihni droty.... A potom si len zapojis ten konektor a nebude sa vypinat....  _________________ Alcatel OT 302 --> Siemens M50 --> Siemens C60 --> Siemens S65(128MB MMC) - FW 50 - dobre patche ---- IT`S COOL |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MD kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út červen 14, 2005 2:51 pm Předmět: |
|
|
Jen koncovka nepude,musí tam bejt kabel s těma krávovinama v COM konektoru.Nemůžu nikde vyštrachat schéma toho kabelu.
Fakt ho nikdo nemáte?
Pls. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|