View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lukyn2 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 14, 2005 6:56 pm Post subject: Lidi potřebuju pomoc |
|
|
chtěl jsem si dát ikony a jel jsem podle návodu a uložil jsem si do počítače jenom main.fs a ty nový ikony ye mi nelíbili a jak jsem byl v tom mazání tak jsem si vymazal to co tam mělo bejt a těd mi něco nechce pustit a nechce se mi kvůli takový prkotině nahrávat zálohu překopírovat to a zas za 2 minuty zpátky.Nemáte to někde můžete mi to poslat mailem.Moc bych vám byl vděčněj. |
|
Back to top |
|
 |
feErda.cz věrný diskusník

Joined: 23 Jan 2005 Posts: 474 Location: Ostrava Phone: 736604010 96.96 SMM
|
Posted: Tue Jun 14, 2005 7:19 pm Post subject: Re: Lidi potřebuju pomoc |
|
|
lukyn2 wrote: | chtěl jsem si dát ikony a jel jsem podle návodu a uložil jsem si do počítače jenom main.fs a ty nový ikony ye mi nelíbili a jak jsem byl v tom mazání tak jsem si vymazal to co tam mělo bejt a těd mi něco nechce pustit a nechce se mi kvůli takový prkotině nahrávat zálohu překopírovat to a zas za 2 minuty zpátky.Nemáte to někde můžete mi to poslat mailem.Moc bych vám byl vděčněj. |
hehe ty si dobry a to chces cekta dalsich 20 minut nez ti to nekdo posle a nez to nahrajes? jak si rikal ze za 2 minuty to mas prehrane tak to prehraj ne?
hehe ty si loleq _________________ ericson A1018s>siemens MT50>siemens CT65 fw12>25>43>50> CSL65 fakt šupa:) >>siemens S75 ještě větší šupa xD
240967817, feerda@cetrum.cz, http://feerda.borec.cz |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 14, 2005 7:23 pm Post subject: Re: Lidi potřebuju pomoc |
|
|
feErda.cz wrote: | lukyn2 wrote: | chtěl jsem si dát ikony a jel jsem podle návodu a uložil jsem si do počítače jenom main.fs a ty nový ikony ye mi nelíbili a jak jsem byl v tom mazání tak jsem si vymazal to co tam mělo bejt a těd mi něco nechce pustit a nechce se mi kvůli takový prkotině nahrávat zálohu překopírovat to a zas za 2 minuty zpátky.Nemáte to někde můžete mi to poslat mailem.Moc bych vám byl vděčněj. |
hehe ty si dobry a to chces cekta dalsich 20 minut nez ti to nekdo posle a nez to nahrajes? jak si rikal ze za 2 minuty to mas prehrane tak to prehraj ne?
hehe ty si loleq |
Já nemyslel že to přehraju za 2 minuty,já mám jenom zálohu jednu a to tu první.A ty dvě minuty jsem myslel jako že to z ty 16 vytáhnu za ty dvě minuty a pak zas za ty dvě minuty zpátky tuhle 43 kterou těd mám v tom mobilu protože jinou zálohu nemám.Tak přístě když neco nepochopíš tak hned neurážej |
|
Back to top |
|
 |
lukyn2 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 14, 2005 7:27 pm Post subject: |
|
|
to jsem psal já.Tak se podivej to máš idělat zálohu 35 minut potom zas jí do toho nahrát 30minut a zas dalších 30 minut zpátky na tu zálohu a to je kolik minut? |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Tue Jun 14, 2005 8:17 pm Post subject: |
|
|
lukyn2 wrote: | to jsem psal já.Tak se podivej to máš idělat zálohu 35 minut potom zas jí do toho nahrát 30minut a zas dalších 30 minut zpátky na tu zálohu a to je kolik minut? |
celkem dost alespon pro me ...! _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|