clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Zamrzání CF62 - prosím o radu !

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Zamrzání CF62 - prosím o radu !
Goto page Previous  1, 2

Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Levisek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed May 25, 2005 9:49 pm    Post subject: Re: Nechapu Reply with quote

Spider wrote:
Mam ten telefon asi tyden a nestacim se divit co to kazdemu dela. Shocked Ten telefon je naprosto v pohode a jsem s nim spokojen. Mam verzi Silver Black a fw.21 pouze anglickou Confused

No kdyz jsem mel ten telefon novej tak taky fungoval dobre. Ale pak se tam objevovalo cim dal vic chyb. Ted nedavno se pridala chyba kdy to pise Chyba jednotky B: a dela to, pokud upravim jiz existujici kontakt v adresari. Kdyz napise tu chybu jednotky, tak to cely ten kontakt smaze. Vetsinou se to deje u kontaktu, ktery maj nastaveny narozeniny a alarm

BTW: pri druhy reklamaci mi vymenili jen baterku

Last edited by Levisek on Wed May 25, 2005 9:55 pm; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile Send private message
Levisek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed May 25, 2005 9:53 pm    Post subject: Reply with quote

Jo jinak jsem dal telefon uz na treti reklamaci, az ho vratej, tak ho testnu a pokud bude zase blbnout, tak uz jsem rozhodnutej odstoupit od kupni smlouvy a pozadovat vraceni penez, za ten nehorazny smejd! Teda jestli budou ochotni Smile ale podle § 622, odst 2. Obč. zákona mám na odstoupení právo.
Back to top
Spider
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu May 26, 2005 3:40 pm    Post subject: Reply with quote

Uvidime teda casem jestli zacne zlobit i ten muj
Back to top
ze3gg
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri May 27, 2005 6:50 am    Post subject: Reply with quote

Tak, problemy co se zde popisuji jsem mel taky. CF62 FW12CZ. Problemy "zmizely" kdyz jsem zacal pravidelne mazat seznamy neprijatych volani, volanych cisel a prijate hovory. Telefon beha bez problemu a rekl bych ze i zrychlil. Nevadi, kdyz v seznamu nejake to cislo ci volani je, ale vadi, kdyz se zaplni seznamy uplne. Tzn. mazat staci jednou denne, popr. jednou za dva dny - podle pouzivani. Obcas pomuze z kalendare vymaznout "Ztracene alarmy" popr. smazat ve schuzkach ty jiz sktnute - smazat az do: vcera...
Uvital bych firmware, ktere umozni dat ruzne melodie na schuzky popr. jinou melodii na budik a jinou na schuzku.

8)

Z.
Ze3gg@seznam.cz
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Spider
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri May 27, 2005 6:33 pm    Post subject: Reply with quote

AHA tak to je zajimavy bug. Ja totiz vzdy mazu po nekolika dnech seznamy hovoru a ubehle alarmy. Stare smsky samozrejme taky uz +- pri 50ti v tom prestava byt prehled. Nesnasim totiz bordel v telefonu Mno a je to... mame lek na CF62 Dancing Applause Zkuste to vy kteri mate problemy wink
Back to top
Levisek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jun 06, 2005 6:06 pm    Post subject: Reply with quote

Tak uz mam telefon po treti reklamaci a vymenili mi tam CF62 Control Board. FW zustal. Byl jsem odstoupit od smlouvy a cekam ted na penize!
Back to top
Spider
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 09, 2005 10:51 am    Post subject: Reply with quote

Njn co se da delat Neutral ja jsem zatim stale spokojen Very Happy
Back to top
Levisek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 09, 2005 5:54 pm    Post subject: Reply with quote

Spider wrote:
Njn co se da delat Neutral ja jsem zatim stale spokojen Very Happy

Tak at spokojenost trvá ještě dlouho Smile
Back to top
jan.oplustil
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 09, 2005 11:42 pm    Post subject: Reply with quote

Levisek wrote:
Tak uz mam telefon po treti reklamaci a vymenili mi tam CF62 Control Board. FW zustal. Byl jsem odstoupit od smlouvy a cekam ted na penize!

Tak to abych zasel jeste dvakrat na reklamaci....
Ale jak to udelat, kdyz to dam na reklamaci primo k Siemesu a kupovane to bylo v jinem obchode??

Dik za radu.
Back to top
Levisek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 12, 2005 8:30 pm    Post subject: Reply with quote

Ja telefon taky nosil primo do aut. servisu Siemens v Brne. 3x jsem ho tam mel. Pak jsem sel do cybexu odstoupit od smlouvy. Telefon poslali znova jakoby na reklamaci. Tady jsem udelal chybu, ze jsem nesel odstoupit od smlouvy hned po druhy reklamaci, uz jsme mohl mit davno prachy. Ted se resi jakoby ctvrta reklamace.

Jo a pozor, u vsech reklamaci hlas stejny chyby... hlavne rikej ze se telefon vypina a zamrza.. protoze to je pravda a ta chyba se projevi i u serv technika a napise to do protokolu!!

A vsechny prijemky i protokoly si schovej

Zakon rika ze muzes odstoupit od smlouvy pokud vyrobek trpi vadou neodstranitelnou nebo nekolikrat po sobe vadou odstranitelnou, ale tou stejnou (tohle je v § 622, odst. 2, obč zák.)

Dale plati, ze pokud ten telefon mas min jak 6 mesicu, tak se pocita s tim, ze vada tam byla uz v dobe prodeje a je na prodejci, aby ti dokazal ze nebyla!
Back to top
jan.oplustil
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Jun 14, 2005 11:32 pm    Post subject: Reply with quote

Levisek wrote:
Ja telefon taky nosil primo do aut. servisu Siemens v Brne. 3x jsem ho tam mel. Pak jsem sel do cybexu odstoupit od smlouvy. Telefon poslali znova jakoby na reklamaci. Tady jsem udelal chybu, ze jsem nesel odstoupit od smlouvy hned po druhy reklamaci, uz jsme mohl mit davno prachy. Ted se resi jakoby ctvrta reklamace.

Jo a pozor, u vsech reklamaci hlas stejny chyby... hlavne rikej ze se telefon vypina a zamrza.. protoze to je pravda a ta chyba se projevi i u serv technika a napise to do protokolu!!

A vsechny prijemky i protokoly si schovej

Zakon rika ze muzes odstoupit od smlouvy pokud vyrobek trpi vadou neodstranitelnou nebo nekolikrat po sobe vadou odstranitelnou, ale tou stejnou (tohle je v § 622, odst. 2, obč zák.)

Dale plati, ze pokud ten telefon mas min jak 6 mesicu, tak se pocita s tim, ze vada tam byla uz v dobe prodeje a je na prodejci, aby ti dokazal ze nebyla!

Tak to moc diky za informaci, to by se v mem pripade dalo uhrat na nefunkcni alarmy, ty zarucene prestanou fungovat, kdyz se telefon necha zapnuty 2 dny a dele.
Ovsem ve skutecnosti mi ted spis vadi ta mizerna vydrz baterie a to jak s originalkou tal s kupovanou 900mAh. Neutral
Uz jednou na reklamaci byl prave s original baterkou, po navratu ze servisu to bylo 14 dni OK a pak se to zase zhorsilo. Crying or Very sad
Back to top
Levisek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jul 05, 2005 3:40 pm    Post subject: Reply with quote

Tak musim vam sdelit, ze telefon jsem jim dal a vratili mi penize, takze hola hej a je klid Applause Very Happy
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum