View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kubina kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 8:09 pm Post subject: Re: prodám SX1 |
|
|
Anonymous wrote: | Bee wrote: | SX je proste skvely fon... Lenze co ked mam CX65...  |
po dlouhodobých zkušenostech jsem zjistil, že na telefonování je dobrý telefon a na ostatní kousky palmtop nebo notebook. |
SOuhlasím, taky prodávám jeden kousek i spříslušenstvím. Levně!!! _________________ Jirka |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 8:12 pm Post subject: Re: prodám SX1 |
|
|
kubina wrote: | Anonymous wrote: | Bee wrote: | SX je proste skvely fon... Lenze co ked mam CX65...  |
po dlouhodobých zkušenostech jsem zjistil, že na telefonování je dobrý telefon a na ostatní kousky palmtop nebo notebook. |
SOuhlasím, taky prodávám jeden kousek i spříslušenstvím. Levně!!! | Ozvite sa mi na ICQ 333537625.Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
HonzaN90 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 16, 2005 8:09 pm Post subject: špinavej telefon |
|
|
Možná, že jste si toho nevšimli, jak ta boční pogumovaná část byla ztmavlá (zasviněná). Obvykle při intenzivním používání po půl roce gumový lem ztmavne.  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|