View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Thu Jun 16, 2005 8:29 pm Post subject: Re: Help me PLZ!!! |
|
|
Boris008 wrote: | Lidicky, mi to nejde...samotna aplikace se spusti, ale pak se mi nepodari pripojit. Napise mi to chybu: "Nemam odpoved od serveru (118.0).Mam Siemens M55 FW11 a operatora T-Mobile-Twist. Asi mam spatne nastavene internetove profily. Muzete mi nekdo, jak to mam presne nastavit? Na konfiguratoru je jen nastaveni wapu, ale to asi nestaci. Poradte prosim.Dekuji predem vsem. |
Stačí správný nastavení HTTP profilu, ve kterým bude APN internet.t-mobile.cz. Přesný nastavení ti neřeknu, alébrž už nevím jak to na M55 je, ale moc se to od x65 lišit nebude. _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
WarCharlie začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 16, 2005 8:37 pm Post subject: Re: Help me PLZ!!! |
|
|
busch wrote: | Boris008 wrote: | Lidicky, mi to nejde...samotna aplikace se spusti, ale pak se mi nepodari pripojit. Napise mi to chybu: "Nemam odpoved od serveru (118.0).Mam Siemens M55 FW11 a operatora T-Mobile-Twist. Asi mam spatne nastavene internetove profily. Muzete mi nekdo, jak to mam presne nastavit? Na konfiguratoru je jen nastaveni wapu, ale to asi nestaci. Poradte prosim.Dekuji predem vsem. |
Stačí správný nastavení HTTP profilu, ve kterým bude APN internet.t-mobile.cz. Přesný nastavení ti neřeknu, alébrž už nevím jak to na M55 je, ale moc se to od x65 lišit nebude. |
reknu ti to takhle... ja to mel nastavene presne podle stranek a jelo mi to... potom jsem pouze vypl a zapl mobil a smitec... tak jsem to zase vsechno nastavil znova a porad nic |
|
Back to top |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 16, 2005 8:50 pm Post subject: Re: Help me PLZ!!! |
|
|
WarCharlie wrote: |
reknu ti to takhle... ja to mel nastavene presne podle stranek a jelo mi to... potom jsem pouze vypl a zapl mobil a smitec... tak jsem to zase vsechno nastavil znova a porad nic |
Me to taky chvilku jde a chvilku nic. _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším |
|
Back to top |
|
 |
WarCharlie začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 16, 2005 8:51 pm Post subject: Re: Help me PLZ!!! |
|
|
jdobry wrote: | WarCharlie wrote: |
Me to taky chvilku jde a chvilku nic. |
no to jsi mi pomohl  |
|
Back to top |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 16, 2005 9:10 pm Post subject: Re: Help me PLZ!!! |
|
|
WarCharlie wrote: | jdobry wrote: |
no to jsi mi pomohl  |
Je to tak. Nekdy to chodi, jindy ne. Nastaveni je stale to same. Operator t-mobile pres internet.t-mobile.cz
Kdyz to nechodi dela to tohle:
A za par vterin se objevi:
Prave ted to nefunguje. _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším |
|
Back to top |
|
 |
WarCharlie začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 16, 2005 9:12 pm Post subject: Re: Help me PLZ!!! |
|
|
jdobry wrote: | WarCharlie wrote: | jdobry wrote: |
no to jsi mi pomohl  |
Je to tak. Nekdy to chodi, jindy ne. Nastaveni je stale to same. Operator t-mobile pres internet.t-mobile.cz
Kdyz to nechodi dela to tohle:
A za par vterin se objevi:
Prave ted to nefunguje. |
a newis pls v jakou dobu to chodi a kdy ne,??? |
|
Back to top |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 16, 2005 9:15 pm Post subject: Re: Help me PLZ!!! |
|
|
WarCharlie wrote: |
Na zadnou souvislost s cimkoli jsem neprisel. Vypnuti a zapnuti telefonu nic nemeni. _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
|
Back to top |
|
 |
WarCharlie začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 16, 2005 9:16 pm Post subject: Re: Help me PLZ!!! |
|
|
jdobry wrote: | WarCharlie wrote: |
Na zadnou souvislost s cimkoli jsem neprisel. Vypnuti a zapnuti telefonu nic nemeni. |
tak to je blby.... ale diky za snahu mi tuto zahadu objasnit |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Posted: Thu Jun 16, 2005 10:38 pm Post subject: Re: Pracujeme S Jimmem |
|
|
Mne to vypina mobil. Ja som to skusal uz davnejsie. Neviet kde je problem? Mam S65 _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
pitrisek věrný diskusník

Joined: 08 Sep 2004 Posts: 405 Location: Česká Třebová & Brno
2061.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 16, 2005 11:48 pm Post subject: Stored history |
|
|
Nevite, jak se v 0.4 pracuje se "stored history"? Je to v menu, slo by to z toho vytahnout, ale jak si nejakou historii ulozit z chatu? Na to jsem jeste neprisel  _________________ S65 fw58WS CZ
Pitrisovo doupě @ http://pitris.org/ |
|
Back to top |
|
 |
sonix badatel

314.02 SMM
|
Posted: Fri Jun 17, 2005 10:39 am Post subject: C55? |
|
|
něco podobného aby to šlo i na C55? |
|
Back to top |
|
 |
Boris008 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 17, 2005 1:50 pm Post subject: |
|
|
Uz jsem to zprovoznil...cele dopoledne jsem psal s kamosem, ale s uderem 13.hodiny to prestalo fachat. Zapnuti a vypnuti tomu nijak nevadi. Fakt uz nevim co s tim. Proste to jede asi jen rano...zkusim zitra. Jestli uz jste na to nekdo prisli, tak to sem napiste. Diky _________________ Boris008 4EVR!!!
Bosch GSM607 >>> Alcatel OT311 >>> Siemens A55 >>> Siemens M55 FW11 patchovaný>>>FW91 patchovaný>>>TESTPOINT... >>> Sony Ericsson K750i |
|
Back to top |
|
 |
Boris008 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 17, 2005 2:31 pm Post subject: |
|
|
Boris008 wrote: | Uz jsem to zprovoznil...cele dopoledne jsem psal s kamosem, ale s uderem 13.hodiny to prestalo fachat. Zapnuti a vypnuti tomu nijak nevadi. Fakt uz nevim co s tim. Proste to jede asi jen rano...zkusim zitra. Jestli uz jste na to nekdo prisli, tak to sem napiste. Diky |
Problem byl vyresen. Jen jsem nastavil v HTTP profilu dobu prodleni misto puvodnich 300 na hodnotu 120. Uz to tu bylo nekde napsane, tak jsem to zkusil a jde to...zkuste to taky. _________________ Boris008 4EVR!!!
Bosch GSM607 >>> Alcatel OT311 >>> Siemens A55 >>> Siemens M55 FW11 patchovaný>>>FW91 patchovaný>>>TESTPOINT... >>> Sony Ericsson K750i |
|
Back to top |
|
 |
mobil-man Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 18, 2005 8:55 am Post subject: posilani obrazku |
|
|
Jak mam posilat obrazky pres JIMMa s M65? Nejak mi to pise, ze : Prenos souboru s klienty nizsimi nez ICQv8 neni podporovan....Ale mam tam novou verzi 0.4. Chodi to nekomu? |
|
Back to top |
|
 |
Boris008 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 18, 2005 6:09 pm Post subject: |
|
|
Lidi a kolik vam to tak zere kreditu? Ja tam byl 2 hodiny a bylo to 7Kč. Co vy? Ja jsem teda spokojeny, ale mohlo by to byt min. Mam T-Mobile. Diky za odpovedi! _________________ Boris008 4EVR!!!
|
Back to top |
|
 |
|