View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Martin99 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 18, 2005 8:37 pm Post subject: Zmena ikon v telefone CX-65 |
|
|
Stiahol som si z tejto stranky program MenuChooser rozbalil som ho a poslal do telefonu do aplikaci a pri kopirovani mi vypise chybu ze nejde kopirovat.Pristup bol odopreny.Aj som si stiahol animovane ikony pre CX65 a nic.
a neviete niekdo ako by som zistil ci je baterka nabita na plno.
Dakujem |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 18, 2005 8:42 pm Post subject: Re: Zmena ikon v telefone CX-65 |
|
|
Martin99 wrote: | Stiahol som si z tejto stranky program MenuChooser rozbalil som ho a poslal do telefonu do aplikaci a pri kopirovani mi vypise chybu ze nejde kopirovat.Pristup bol odopreny.Aj som si stiahol animovane ikony pre CX65 a nic.
a neviete niekdo ako by som zistil ci je baterka nabita na plno.
Dakujem |
Stačí aplikovat patch extrainfo a tam je stav baterky primo v procentech _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 18, 2005 9:07 pm Post subject: |
|
|
Co se tyce toho MenuChoosera, vypada to, ze nemas patch na zobrazeni skrytych disku
EIDT : Aha, tobe to jako vypise pri kopirovani do fonu ? To by mohlo byt malo mistem na disku, nebo spatne nastavenym programem na prenos souboru. Ja jsem myslel, ze ti nefunguje ten Menu Chooser _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|