View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Jan Janak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 12:18 pm Post subject: Po prehrani softu na C45 je tmavy display |
|
|
Ahoj lidi. Podle navodu jak na umrtveny telefon, jsem nahral novy software. Vsechno probehlo v poradku bez chyb. Z telefonu jde volat, ale display je uplne tmavy (jsou rozsvicene i pixely, ktere by nemely a ty co by mely jsou jeste tmavsi). Zkousel jsem nainstalovat nove 2 firmwary, ktere jsem si odsud stahnul, ale problem zustal. Nevite cim by to mohlo byt, popr. kde stahnout lepsi firmware?
Diky za radu
Jan |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 3:09 pm Post subject: Re: Po prehrani softu na C45 je tmavy display |
|
|
Jan Janak wrote: | Ahoj lidi. Podle navodu jak na umrtveny telefon, jsem nahral novy software. Vsechno probehlo v poradku bez chyb. Z telefonu jde volat, ale display je uplne tmavy (jsou rozsvicene i pixely, ktere by nemely a ty co by mely jsou jeste tmavsi). Zkousel jsem nainstalovat nove 2 firmwary, ktere jsem si odsud stahnul, ale problem zustal. Nevite cim by to mohlo byt, popr. kde stahnout lepsi firmware?
Diky za radu
Jan |
Napred bych se podival v mobilu na nastaveni>kontarst a kdyz to nepomuze tak by mohlo jit http://www.siemensmania.cz/content.php?id=98 a nebo neco podobneho...
Hledat, hledat, hledat _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 3:27 pm Post subject: |
|
|
Jestli jsi teda (jak říkáš) zkoušel přehrát FF a stejně bez výsledku a ani není problém s kontrastem v nastavení, tak už zbývá pouze SERVIS... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|