clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Datovy kabel k CX65

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Datovy kabel k CX65
Goto page Previous  1, 2, 3, ... 12, 13, 14  Next

Reply to topic     Forum Index -> Hardware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Rocky
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 16, 2004 6:02 pm    Post subject: Seriovy kabel pro CX65 s nabijenim ??? Reply with quote

Chci se zeptat jestli existuje seriovy kabel pro CX65 s nabijenim nebo jestli nekde neni navod jak to pripojit na jeden konektor? PREDEM DEKUJI
Back to top
View user's profile Send private message  
ICQ Number
CX65
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 17, 2004 11:20 pm    Post subject: Re: Seriovy kabel pro CX65 s nabijenim ??? Reply with quote

Rocky wrote:
Chci se zeptat jestli existuje seriovy kabel pro CX65 s nabijenim nebo jestli nekde neni navod jak to pripojit na jeden konektor? PREDEM DEKUJI

Zatim jsem nic takoveho nevidel, ja to resim tak, ze mam COM kabel a Infra, vetsinou se pripojuju pres infra, kde neni problem s dobijenim, obcas pres kabel 8)

Alcatel OT -> Siemens C25 -> Siemens C35i -> Siemens S45 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens CX65
Back to top
ikosp1
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 23, 2004 6:08 am    Post subject: Reply with quote

kdo sháni dobíjecí kabel pro 65 řadu,ať se mrkne na http://www.kabelmanie.cz/department.php?departmentId=22
Back to top

bkf.1
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 23, 2004 7:35 am    Post subject: Reply with quote

A ještě jiná verze návodu: siemensak.wz.cz
Hlavně pro ty, kterým se taková úprava zdá složitáWink

View user's profile Send private message Send e-mail  
5o
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 23, 2004 11:39 am    Post subject: otazky k clanku Reply with quote

1. mozem tento postup (2x15k odpory) pouzit aj pre upravu USB kabla?

2. bude ten kabel aj po uprave pracovat s telefonmi rady x55/x60?
Back to top
bkf.1
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 23, 2004 1:52 pm    Post subject: Re: otazky k clanku Reply with quote

5o wrote:
1. mozem tento postup (2x15k odpory) pouzit aj pre upravu USB kabla?

2. bude ten kabel aj po uprave pracovat s telefonmi rady x55/x60?

Jo;) Very Happy

rOMAN007
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 24, 2004 11:24 am    Post subject: Re: otazky k clanku Reply with quote

Tak jsem taky napajel odpurky (sice 15 a 16 fakt na tom starym MB jine nebyli Very Happy ) a maka jak vinko
http://dick.borec.cz/kabl.jpg
Back to top
ICQ Number
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 24, 2004 12:22 pm    Post subject: Re: otazky k clanku Reply with quote

rOMAN007 wrote:
Tak jsem taky napajel odpurky (sice 15 a 16 fakt na tom starym MB jine nebyli Very Happy ) a maka jak vinko
http://dick.borec.cz/kabl.jpg

Dotázek... co myslíš tím 15 a 16 a na jakým MB? Jo jinak jakej výkon mají odpory co jsi tam napájel (je to ve voltech tušim). Já jen že mám odpory modrý a hnědý v obchodě taky měli a asi budou mít jinej výkon než ty modrý:/
Back to top

rOMAN007
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 24, 2004 4:14 pm    Post subject: Re: otazky k clanku Reply with quote

Anonymous wrote:

Dotázek... co myslíš tím 15 a 16 a na jakým MB?

Proste jsem vzal starej Motheboard z pocitace a vypajel jsem z nej 2 odpory 15kiloohmu a 16 kiloohmu a upravil jsem kabel...opravdu se mi nechtelo nekam do kramu ..takova dalka Smile
Back to top
ICQ Number
rcbandit
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 25, 2004 2:05 pm    Post subject: Uprava kabelu X55 na SX1 Reply with quote

Koupil jsem SX1 z nove levnejsi varky pro cesky trh a nebyl u toho kabel.Chtel jsem pouzit USB kabel z X55 MA-8720C ale s SX1 se nespoji.Tak jsem zkusil udelat upravu s odporama na X65,ale stejne se to nespoji.Telefon Vypisuje Zarizeni neni podporovano. Po vypsani IMEI a info to pise ACC in a nic vic.M Router se nespoji.Nevite prosimvas nekdo nahodou,jaka by se dala pouzit uprava X55 na SX1?Diky
Back to top
ICQ Number
bkf.1
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 08, 2004 2:40 pm    Post subject: Re: otazky k clanku Reply with quote

rOMAN007 wrote:
Anonymous wrote:

Dotázek... co myslíš tím 15 a 16 a na jakým MB?

Proste jsem vzal starej Motheboard z pocitace a vypajel jsem z nej 2 odpory 15kiloohmu a 16 kiloohmu a upravil jsem kabel...opravdu se mi nechtelo nekam do kramu ..takova dalka Smile

No tak tomu se řiká absolutní lenost:D A jaks poznal, kolika ohmový to jsou odpůrky? Snad ne podle toho prťavýho textíku, co na nich je:) A jde ti přes ten kábl flešovat?

Miloslav Říha
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 19, 2004 12:00 pm    Post subject: úprava COM kabelu z x55 na x65 Reply with quote

Upravil jsem neoriginál COM kabel pomocí odporů, už se hlásí v telefonu jako DCA-500 ale chová se pouze jako datový kabel -SiMoCo i MPM O.K., nahrávání firmware ne a ne. Telefon není při update vůbec detekován a ani manuální nastavení portů nepomůže. Nahrávání FW pro řadu x55 no problem. Prosím poraďte už nevím co s tím. Brick wall
Back to top
bkf.1
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Mon Sep 20, 2004 10:25 am    Post subject: Re: úprava COM kabelu z x55 na x65 Reply with quote

Miloslav Říha wrote:
Upravil jsem neoriginál COM kabel pomocí odporů, už se hlásí v telefonu jako DCA-500 ale chová se pouze jako datový kabel -SiMoCo i MPM O.K., nahrávání firmware ne a ne. Telefon není při update vůbec detekován a ani manuální nastavení portů nepomůže. Nahrávání FW pro řadu x55 no problem. Prosím poraďte už nevím co s tím. Brick wall

No u mě je stejnej problém a nepomohlo ani přidání dvou zenerek :/ Ale tak aspoň se foun po připojení kabelu už nevypíná (šlo do founu moc proudu - to vyřešily ty zenerky;)

sXmax
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 22, 2004 11:33 pm    Post subject: Reply with quote

Chtěl jsem se zeptat jestli přes ten upravenej kabel pomocí 2 odporů lze nahrát do telefonu novej firmware?
Back to top
pytl
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Thu Sep 23, 2004 4:44 am    Post subject: Reply with quote

2sXmax: Mě to nešlo, telefon není vůbec detekován na COM portu a nepomůže ani manuální nastavení.
Back to top

Reply to topic     Forum Index -> Hardware All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, ... 12, 13, 14  Next
Page 2 of 14

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum