View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Zipacek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 4:20 pm Post subject: Předělání HF sady do auta z *35 na M65 |
|
|
Inovoval jsem mobil a je mi líto vyhodit původní HF těžkou sadu do auta na řadu 35. Nevíte někdo, jak upravit tuto sadu pro použití s telefonem M65. Jedná se mi hlavně o zapojení konektoru. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:59 pm Post subject: PLEASE HELP! |
|
|
Řeším stejný problém. Mám portable Car Kit sadu, používanou s úspěchem s me45 a teď chci jít do m65.
Našel jsem na netu popis předělávky, ale počítala se zapojením menšího počtu kontaktů, než jsem našel po otevření koncovky.
Rozhodl jsem se že se svěřím odborníkovi, ale Ti srandisti mě s tím poslali za medvědem, že se tím nezabývají. Nevíte někdo o šikovném a rozumně levném servise ve f Praze? Předem mnohokráte díky. |
|
Back to top |
|
 |
toms_em kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 22, 2005 10:38 am Post subject: Re: PLEASE HELP! |
|
|
Anonymous wrote: |
Našel jsem na netu popis předělávky, ale počítala se zapojením menšího počtu kontaktů, než jsem našel po otevření koncovky.
|
Ahoj,
nemuzes sem prosim te poslat navod nebo link na to predelani?
Mam taky starsi sadu, uz jsem si ji predelal z x25 na x55 a doufam, ze pobezi i na x65. pak bych tu poslal nejake zkusenosti.
Dik moc TomS |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Jun 22, 2005 11:37 am Post subject: |
|
|
Sada z x55 by Ti mala ist aj na x65. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
toms_em kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 22, 2005 12:06 pm Post subject: |
|
|
Bohuzel nejde. Mozne je, ze moje sad byla puvodne pro C25 a nove fw uz nemaji o ni info. Hlasi se to jako CK COMFORT HKC2 01.00
A vlastne kdyz pripojim S55 tak sada funguje, ukazuje, ze jako nabiji, ale nenabiji. Kdyz pripojim S65 tak nefunguje, nedetekuje a podobne ukazuje ze nabiji, ale nenabiji. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|