View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
halfma kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 4:31 pm Post subject: Nové ikonky nebo témata na CF62 |
|
|
Čaute lidi !! Mohli by jste mi zaslat nějaký link kde seženu témata a ikonky do menu pro CF62 ??? Moc vás prosííím !! Popřípadě pokud někdo má v mobliu nějaké nové téma mohl by mi jej poslat na halfma@seznam.cz Dík moc !!  _________________ No, moc toho neumím ale snažím se !! |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Sun Jun 12, 2005 8:46 pm Post subject: themy |
|
|
Si najdi program EBS Schematic,tusim je aj to v softwari na siemensmanii,a stiahni si veci na m55 a s55,lebo na CX65 ti nepojdu,lebo CF62 nepodporuje temy ako ma CX65.Ked to nenajdes ta mi napis,sa ti budem to snazit dajak pozhanat a poslat. _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
j.staubr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 3:40 pm Post subject: |
|
|
pochybuju, jediny co muzes udelat je vytahnout fw.. ktomu potreba patch bootcore.. nebo testpoint (spousta prace navic, nebezpecny)
no a pak to predelas rovnou v tom vytazeny fw a nahrajes zpatky. Uz sem o tom premyslel... ale nemuzu downgrade fw protoze mam fw12.. takze patch bootcore nepripada v uvahu musim cekat
testpoint taky ne... sjel sem si sroubek  |
|
Back to top |
|
 |
j.staubr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 3:43 pm Post subject: |
|
|
btw nevite nekdo o programku co by otevrel ten winswup soubor? ze bych zmenil ikonky v tom a nahral ho tam pres winswup zpatky  |
|
Back to top |
|
 |
cooler5 ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 10:22 am Post subject: |
|
|
Stiahni si svoj FF , a z neho vytiahni obrázky pomocou SPC, nakresli si vlastne ikonky a potom ich nahraj s5 do tlf. ako patch. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|