View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
RadekZet kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 8:41 am Post subject: S65 a auto.opakování volby |
|
|
Zdravím, znáte to: máte nový mobil a hrajete si, nějak se nemůžu dopracovat k funkci automatické opakování volby( mělo by to samo opakovat volání ve vzrůstajících intervalech - 10x) a pokud jsem dobře pochopil tak se tu ještě nachází možnost připomenutí, že mám zobrazené tel.č. znovu volit. V jakých případech jsou tyto funkce dostupné? Poradíte mi? Dík RadekZ  |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 8:47 am Post subject: Re: S65 a auto.opakování volby |
|
|
RadekZet wrote: | Zdravím, znáte to: máte nový mobil a hrajete si, nějak se nemůžu dopracovat k funkci automatické opakování volby( mělo by to samo opakovat volání ve vzrůstajících intervalech - 10x) a pokud jsem dobře pochopil tak se tu ještě nachází možnost připomenutí, že mám zobrazené tel.č. znovu volit. V jakých případech jsou tyto funkce dostupné? Poradíte mi? Dík RadekZ  |
Pokud vim, tak by se to melo objevit v moznostech behem hovoru, kdyz je obsazeno atd... _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Back to top |
|
 |
weasel pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 8:53 am Post subject: |
|
|
jj..objeví se to, když je obsazeno..jinak to najdeš v návodu, str 20.. _________________ C25 -> S45 -> S55 -> S65 fw 50 -> SXG 75 fw22
Život je příliš krátký na to abychom ho dokázali prožít celý podle svého... |
|
Back to top |
|
 |
RadekZet kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 10:06 am Post subject: |
|
|
Dík, to bude ono : nabídka bude přístupná jen pokud má účastník obsazeno. A já vůl zkoušel vše možné a při tom mě to nekoplo, protože tak to funguje v podstatě u všech mobilů i u těch co jsem měl. Nějak jsem se do té S65-tky zažral a přestal rozumně uvažovat. Dík. Jen na okraj - manuál je snad nejhorší, který jsem kdy držel v ruce. Jo ..... jen mě za to neukamenujte, prosím .... . RadekZ  |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 10:17 am Post subject: |
|
|
RadekZet wrote: | Dík, to bude ono : nabídka bude přístupná jen pokud má účastník obsazeno. A já vůl zkoušel vše možné a při tom mě to nekoplo, protože tak to funguje v podstatě u všech mobilů i u těch co jsem měl. Nějak jsem se do té S65-tky zažral a přestal rozumně uvažovat. Dík. Jen na okraj - manuál je snad nejhorší, který jsem kdy držel v ruce. Jo ..... jen mě za to neukamenujte, prosím .... . RadekZ  | Mas telefon od T-Mobile co?  _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
kofik začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 10:47 am Post subject: |
|
|
RadekZet wrote: | Jen na okraj - manuál je snad nejhorší, který jsem kdy držel v ruce. | Jo, to je fakt. Misto diakrtitiky ctverecky apod. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|