View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:38 pm Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | Lb01 wrote: | Zadam COM port stlacim Open COM a ono to nereaguje.  |
Postupuješ přesně podle návodu?Mělo by to bejt bez problémů.Ve win XP SP2 neni problém  |
Zaujimave, skusil som po precitani prispevku a uz je to OK. Nemam rad taketo zahady... _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Pekolik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 10:59 am Post subject: kabelem...??? |
|
|
MLB wrote: | Krokodýl wrote: | MLB wrote: | Poradi mi niekto alebo zase budu vsetci moje dotazy ignorovat?  |
1. Buď nemáš zavedený Skey
2. nebo problém s kabelem
jsem na ICQ |
Skey som tam prave pred tym daval, skor to bude ten kabel, je totiz z x55, neprerabany, ide s tym sice patch, fw, apod., ale klasicky nekomunikuje. Asi sa pozriem po odporoch, len som chcel vediet, co znamena to BCF, ze kde je chyba. Dik. |
Mám úplně stejný problém - CX65, FW 43, kabel MA 8703P - USB - funguje všude - VKlay, Flasher, Siemens EEPROM Tool... Jenom tady mi to taky háže "ping" hlášku... Tak nevím, opravdu to může být kabelem?  |
|
Back to top |
|
 |
Pekolik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 12:25 pm Post subject: Vyřešeno... |
|
|
MLB wrote: | Ked to po stlaceni Information vypise Could not ping BFC mobile, tak to znamena co? |
Jak jsem psal před nějakou hodinkou, měl jsem úplně stejný problém... Laboroval jsem a laboroval, až jsem přišel na následující postup:
1) Papua - zapsat SKEY (FactoryMode)
2) vypnout telefon
3) pustit formating tool
4) nastavit COM a OPEN COM
5) zmáčknout Service Mode, zmáčknout červené tlačítko na mobilu
6) zmáčknout Close COM
7) jako 4)
8) zmáčknout Information
9) done
Tak snad to bude "použitelné"... |
|
Back to top |
|
 |
Stanley497 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 8:08 pm Post subject: |
|
|
Super článek souhlasim s Jamaika dejcha jako nová i moje CX65  _________________ Nokia 5110 > Nokia 3310 > Nokia 3510i > Siemens CX65 > Nokia N-Gage QD no jo mám Nokii |
|
Back to top |
|
 |
ritchieb pisatel

Joined: 23 Sep 2004 Posts: 201 Location: Červ. Kostelec (velkoměsto poblíž Trutnova :)
661.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 10:29 pm Post subject: |
|
|
Existuje něco podobnýho i na m55? docela by se mě to hodilo
koukal sem do Smeltra a mam jich tam taky dost (myslim smazanejch bloku) _________________ M55 fw91+patche->SE K750i |
|
Back to top |
|
 |
beles kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 7:51 pm Post subject: Re: Vyřešeno... |
|
|
Pekolik wrote: | MLB wrote: | Ked to po stlaceni Information vypise Could not ping BFC mobile, tak to znamena co? |
Jak jsem psal před nějakou hodinkou, měl jsem úplně stejný problém... Laboroval jsem a laboroval, až jsem přišel na následující postup:
1) Papua - zapsat SKEY (FactoryMode)
2) vypnout telefon
3) pustit formating tool
4) nastavit COM a OPEN COM
5) zmáčknout Service Mode, zmáčknout červené tlačítko na mobilu
6) zmáčknout Close COM
7) jako 4)
8) zmáčknout Information
9) done
Tak snad to bude "použitelné"... |
pro méně nadané... kde najdu factory mode? |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 7:57 pm Post subject: |
|
|
Factory mode alebo viac použvaný servisný mód.
Nájdeš v prvej záložke PapuaUtils. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
nofate kolemjdoucí
58.26 SMM
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 1:32 am Post subject: Ako zapsat SKEY |
|
|
Lasky wrote: | Factory mode alebo viac použvaný servisný mód.
Nájdeš v prvej záložke PapuaUtils. |
No dobre vsetci tu spominate "Zapsat SKEY" ale ako?
Moj postup: 1.) zapnuty mobil 2.) v Papua dam info - nacita takze spojenie je ok 3.) v zalozke nastavenia dam Service mode - vypne sa mi telefon... 4.) v druhej zalozke co mam spravit?
To mam ja nieco vyplnit do toho prazdneho ramceku vedla tlacitka SKEY a tak zapsat alebo ked kliknem na tlacitko SKEY tak mi tam maju nabehnut nejake hodnoty??? Lebo kliknem na SKEY (biely text box ostane z otaznikom) a na pravej strane aj mi daco pise, lenze tomu rozsypanemu caju ani panboh nerozumie... Nemam zdani co tam pise... |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 10:23 am Post subject: Re: Ako zapsat SKEY |
|
|
nofate wrote: |
Moj postup: 1.) zapnuty mobil 2.) v Papua dam info - nacita takze spojenie je ok 3.) v zalozke nastavenia dam Service mode - vypne sa mi telefon... 4.) v druhej zalozke co mam spravit?
To mam ja nieco vyplnit do toho prazdneho ramceku vedla tlacitka SKEY a tak zapsat alebo ked kliknem na tlacitko SKEY tak mi tam maju nabehnut nejake hodnoty??? Lebo kliknem na SKEY (biely text box ostane z otaznikom) a na pravej strane aj mi daco pise, lenze tomu rozsypanemu caju ani panboh nerozumie... Nemam zdani co tam pise... |
Přečti si FAQ,tam je vše napsaný  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 3:47 pm Post subject: |
|
|
Lasky wrote: | Factory mode alebo viac použvaný servisný mód.
Nájdeš v prvej záložke PapuaUtils. |
Dvě různé věci : Factory mode - stav mobilu po zavedení Skey (na displeji žádné hlášky - možnost používat různé operace jako sejmutí displeje pomocí ShootX65, EEpromform a co já vím ještě).
Service mode - stav zapnutí do kterého je mobil uveden jednorázově (na displeji svítí nápis "service mode") např. pro některé činnosti s PU, EEPROMtool, DSE). _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 5:04 pm Post subject: |
|
|
Hups.
Čo je horšie ani nemôžem povedať, že som sa pomýlil, lebo som to ani nevedel.  _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 8:33 pm Post subject: |
|
|
Lasky wrote: | Hups.
Čo je horšie ani nemôžem povedať, že som sa pomýlil, lebo som to ani nevedel.  |
Já myslím že to chce klid (většina z nás jsou jenom lidé). Pokud to tedy od Tebe není ironie.  _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 8:37 pm Post subject: |
|
|
Nie irónia iste nie. Myslel som to vážne. A kľud mi tiež nechýba.
No, ale už som hodne OT.  _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
nofate kolemjdoucí
58.26 SMM
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 5:15 pm Post subject: Re: Ako zapsat SKEY |
|
|
jamaica wrote: | nofate wrote: |
Přečti si FAQ,tam je vše napsaný  |
FAQ??? Si si isty??? Ved tam su len questions ohladom funkcii tohto fora...
Tak mi aspon hodte link... Please _________________ CX 65 -> fw25->fw43->fw50->fw43; CL71; EL71 silver |
|
Back to top |
|
 |
F.afoun pisatel

680.44 SMM
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 8:45 am Post subject: Re: Ako zapsat SKEY |
|
|
nofate wrote: | jamaica wrote: | Přečti si FAQ,tam je vše napsaný  |
FAQ??? Si si isty??? Ved tam su len questions ohladom funkcii tohto fora...
Tak mi aspon hodte link... Please |
Ne FAQ nad fórem, ale FAQ na hlavní stránce v rubrice Servis. _________________ CX65-FW12->25->43->50->56CX70 |
|
Back to top |
|
 |
|