View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Coroner kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 6:39 am Post subject: Active data call barring |
|
|
Pokusal som sa pripojit na wap cez GSM i GPRS spojenie, ktore mam spravne nastavene, avsak ked zvolim nejaku stranku a spyta sa ma ci ma aktivovat spojenie a ja to potvrdim tak zacne vytacat (GSM) a par sekund nato vypise ze mam aktivovany Call Barring, co som si overil aj v Settings->Call Barring->Outgoing calls->Check Status kde vypise ze je aktivny pre Data Servises a Asynchr.data services. Som na orangi a pouzivam primu (teda nie pausal). Pri pokuse zrusit call barring pyta heslo a tot neviem skade mam zobrat...v Nokii3330 co som mal predtym islo wap v pohode. Any ideas? |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 7:28 am Post subject: |
|
|
pokud sem to pochopil ..tak ti jde jen o obycejny wap ze?? Tak prvni otazka..to nastavovani si provadel rucne a nebo si volal na operatora aby ti zaslal primo do mobilu nastavovaci SmS???pokud ne tak tak ucin..pokud to jde.Ja mam pausalovyho Oskara(tarif-odepis) a operator tyto SmS poskytuje zdarma.Snad tvuj taky,nevim.
pokud ti tvuj operator nastavovaci SmS poslal tak si prekontroluj ,jestli mas GPRS pripojeni nastavene jako primarni. menu-internet-moznosti-nastaveni-vychozi pristupovy bod-..a tam musis v tom policku mit profil tveho operatora pro GPRS.Pokud tak nemas tak to zmen a melo by to fungovat. _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 9:17 am Post subject: |
|
|
to znamena ze mas presmerovane telefonaty nikto sa ti nedovolaked wapujes.aspon tak to chapem... |
|
Back to top |
|
 |
Coroner kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 9:26 am Post subject: |
|
|
Pokial viem tak orange pre primu nastavovacie sms neposiela, tak ci onak, nastavenia pre GPRS a GSM som videl na viacerych strankach (napr http://mobil.sk-fun.sk/kategorie.php?name=Nastavenie) a boli rovnake tak hadam su spravne...Primarne nastavenie som menil aj na GSM aj na GPRS a stale to skoncilo s hlaskou: Call Barring Active a za tym Can not connect to server...  |
|
Back to top |
|
 |
Coroner kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 9:28 am Post subject: |
|
|
duuri wrote: | to znamena ze mas presmerovane telefonaty nikto sa ti nedovolaked wapujes.aspon tak to chapem... |
No to by mi nevadilo...lenze to by som sa najprv na ten wap musel dostat... |
|
Back to top |
|
 |
AndyS pisatel

670.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 10:32 am Post subject: |
|
|
chlapci, ste uplne vedle... tohle neni presmerovani (forwarding) ale BLOKOVANI. tohle se zrusi prostym kodem #33*heslo#
heslo byva vetsinou 0000 nebo 9999 popr jina podobna 4 mistna kombinace. Zkouset :o)
jo a kdyby to ani po odblokovani neslo tak i #35*heslo# (heslo je totozne jako u 33 _________________
(r)evolution:
Philips Savvy > Motorola V100 > Sony Ericsson Z200 > Siemens SX1 FW15CZ skinned + 512 PQI |
|
Back to top |
|
 |
|