clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Pokus o vyvoj fw 15Cz - 15Sk - UKONCENO vydan oficialni

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Pokus o vyvoj fw 15Cz - 15Sk - UKONCENO vydan oficialni
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 32, 33, 34, 35, 36  Next

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Lukasisko
čestný člen
čestný člen

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 29, 2005 10:44 am    Post subject: Reply with quote

Projekt "oprav" bugů v oficiálním fw zatím ukončen nebyl. Uvázl jsem na mrtvém bodě v tom smyslu, že neumím dekompilovat "zabalené" rsc soubory. Až na něco přijdu, určtě to tady bude.
V současnosti spíš pokukuju po přeložení interního MP3 přehrávače a Video recorderu.

BT GPS i-Tec 339

Wayfinder Navigator

Život je hořký. Bohudík.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PostPosted: Wed Jun 29, 2005 1:27 pm    Post subject: Reply with quote

Lukasisko wrote:

V současnosti spíš pokukuju po přeložení interního MP3 přehrávače a Video recorderu.
Kradeš mi napápady Smile

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Back to top
Honza Bouma
táta fóra
táta fóra

7912.98 SMM
PostPosted: Wed Jun 29, 2005 1:43 pm    Post subject: Reply with quote

Lukasisko wrote:

Dobrej napad,ve World Clocku taky neni prelozeny uplne vsechno o aplikaci Today ani nemluvim,ale tu nepouzivam... Pray Very Happy

Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883
Back to top
duuri
(člen klubu SM)
řád zlaté antény
(člen klubu SM)<br>řád zlaté antény

5874.50 SMM
PostPosted: Wed Jun 29, 2005 2:12 pm    Post subject: Reply with quote

tie aplikacie su od 3 strany su len dodane do firmware siemensom asi preto je to tak
Back to top
View user's profile Send private message
maca
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Jul 01, 2005 8:09 am    Post subject: info o fw 15 Reply with quote

plz,muze sem nekdo dat radky, ktere to vypise po zadani *#06# a pak infa zajima mne hlavne posledni polozka "ACC:" Diky
Back to top
duuri
(člen klubu SM)
řád zlaté antény

5874.50 SMM
PostPosted: Fri Jul 01, 2005 8:15 am    Post subject: Reply with quote

no ja tam mam "none"...
Back to top
Lukasisko
čestný člen
čestný člen

1261.00 SMM
PostPosted: Fri Jul 01, 2005 8:24 am    Post subject: Reply with quote

Taky NONE

BT GPS i-Tec 339

Wayfinder Navigator

Život je hořký. Bohudík.
Back to top
duuri
(člen klubu SM)
řád zlaté antény

5874.50 SMM
PostPosted: Fri Jul 01, 2005 8:26 am    Post subject: Reply with quote

nemala by tam byt nabijacka? inak mam soft na rozkodovanie poloziek v cc info Smile
Back to top
maca
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Jul 01, 2005 8:56 am    Post subject: u fw 12 original tam neco je Reply with quote

u fw 12 original tam neco je ale to si jen matne pamatuju,jaky je rozdil mezi fw retial a tim druhym/service,tmo atd./-staci i link s popisem.
proc to pisu >udelal jsem restarty default foun,* #a power,presto se me stava, ze pri dobijeni ci dokonceni nabijeni se foun vypne sam od sebe.Jinak pokud nanabijeni telefon tak je to v pohode.Servis je az ta posledni varianta.Taky mne spadnul asi 1m na parkety ale byl kozenem pozdre.
Back to top
Njuska
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat Jul 02, 2005 12:15 am    Post subject: Reply with quote

ACC znamena "prislusenstvi" (accesories). Kdyz nemas k telefonu nic pripojeneho, tak je tam samozrejme "none". Kdyz tam pripojis kabel, sluchatka, nebo cokoliv, tak se Ti ukaze "pripojeno" (u nekterych typu HF nebo kabelu dokonce i presny typ zarizeni).

To Lukasisko: Vsiml jsem si, ze v Tebou prelozenem FExploreru neni diakritika (hacky a carky). Budes prekladat i novou verzi? Kdyz tak to muzu prelozit (pomoci Ti) a pak Ti to poslat pro "zkompilovani". P.S:Jestli to uz treba delas, staci poslat jazykovej *.rsc soubor a ja tam nahazim tu diakritiku.

maca
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jul 11, 2005 12:21 pm    Post subject: uz to bude snad ok -s tou baterkou-problem nabijeni Reply with quote

stacily tri restary-developer-clerar counter,default foun,opici trojhmat.vice v foru> problem nabijeni.
Back to top
caveron
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Jul 15, 2005 5:28 pm    Post subject: Reply with quote

Dnes jsem si trochu hral s rsc soubory a objevil jsem radu jiz objevenych veci Brick wall Rekl bych, ze komprimovany rsc je hybrid mezi rsc soubory pro Symbian 6.1 (nekomprimovane) a pro Symbian 7.0 (komprimovane). K temto dvema je popis na www.symbian.com , ale pro nas typ popis samozrejme, jak vime, neni. Podarilo se mi zjistit, ze s nejvetsi pravdepodobnosti je 3. a 4. byte hodnota ukazujici pocet prvku v resource souboru a zbytek souboru je komprimovane UNICODE, na tom jsem ale ztroskotal, protoze pod poklicku UNICODE jsem nahledl dnes poprve. Vic jsem se do toho nepoustel protoze mam dojem, ze v souboru jsou vsechna data posunuta o nekolik bitu a proto na prvni pohled vypadaji zcela necitelne (prevodnik jsem nepsal, protoze jsi nejsem jisty). Muzete mi vyvratit tuto domnenku at toho necham ? 8) Zere to totiz cas...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
caveron
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 17, 2005 3:29 pm    Post subject: Reply with quote

Tak jsem v praci pokracoval a neslo to jak jsem si myslel... Podarilo se mi sice vytahnout texty ze zakodovane souboru, ale jen za pomoci Symbian SDK, takze jsem schopny texty cist, ale ne prepisovat, mozna to ale pomuze pri hledani zpusobu kodovani, kdyz mam texty ulozene v souboru. Jedine co neni enkodovane je signatura rsc a to je taky jedina vec, o ktere vim kde je umistena. Prusvih je v tom, ze je sice prvni ale v souboru je uprostred... coz me trosku dostalo... Nejvic ze vseho me, ale dostal duvod chyby Blue Sky, myslel jsem si, ze zapomneli vlozit do souboru %N, kam se ma vlozit pocet zprav. Prekvapenim bylo, ze timto to neni, ale v rsc jsou jiz primo ulozeny texty Blue Sky a Beach. Na adrese http://kamna.net/download/SX1/ mam ulozene vystupy z anglickeho rsc a pak spatne radky z ceskeho. Kdyby nekdo vedel neco cim bych se mohl dostat dal, tak at da urcite vedet
Back to top
Sirus
čestný člen
čestný člen

7910.50 SMM
PostPosted: Mon Jul 18, 2005 10:58 am    Post subject: Reply with quote

No toto uz davno vieme, prvy a druhy bajt ba mali ukazovat na tabulku kde su popisane adresy jednotlivych dat, treti a stvrty, hovoria o pocte dat a posledny a predposledny opat ukazuju na tabulku dat. Jednoduche rsc subory dokazem bezpecne editovat, ale nie komprimovane o nich neviem zhola nic a nikde som sa o ich kompresii nic nedocital.

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Back to top
caveron
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jul 18, 2005 12:44 pm    Post subject: Reply with quote

Rikam, ze jsem zjistil veci co uz vsichni vi Very Happy , mrkni jeste na stranky co jsem psal nahore, trochu jsem zjistil jaka je struktura toho kodovaneho rsc, mam indexovaci tabulku, velikosti te tabulky, a pocet prvku v souboru... neprisel jsem ale co znamenaji hodnoty v indexu. Jsou vetsi nez je velikost souboru, asi tam bude nejaka matematika...
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 32, 33, 34, 35, 36  Next
Page 33 of 36

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum