View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
himl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 7:38 am Post subject: vypina se mi C65 |
|
|
Nevite nekdo cim muze byt zpusobeno samovolne vypinani c65? vetsinou je to tak do minuty od zapnuti.... :-( a ztratim data z pameti kdyz to dam opravit do siemense? nastesti sem este nepatchoval takze by to meli vzit...... |
|
Back to top |
|
 |
radavacatko pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 8:05 am Post subject: Re: vypina se mi C65 |
|
|
himl wrote: | Nevite nekdo cim muze byt zpusobeno samovolne vypinani c65? vetsinou je to tak do minuty od zapnuti.... :-( a ztratim data z pameti kdyz to dam opravit do siemense? nastesti sem este nepatchoval takze by to meli vzit...... | Kamos mel stejny problem.Dal mobil do servisu za tyden mu ho vratili s novym FW a rekli mu,ze to bylo firmwarem.Pouzival ho den a zase se zacal vypinat...Tak ho vezl do servisu podruhe.Za tyden mu ho zase vratili a rekli mu,ze mu opravili studene spoje.Tentokrat mu telefon vydrzel funkcni dva dny a potom bylo zase to same.Ted jeho mobil lezi uz potreti v servisu kvuli stejnemu problemu.. |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 10:55 am Post subject: |
|
|
Pokud nepomáhá přehrání FW tak to asi bude HW chybou. _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 11:16 am Post subject: |
|
|
DavidT wrote: | Pokud nepomáhá přehrání FW tak to asi bude HW chybou. |
Nepovidej  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
radavacatko pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 11:23 am Post subject: |
|
|
Zkus si vycistit buffer EEPROM.Mozna to bude tim..A nebo zkus FFS Init-treba mas nejaky poskozeny soubor v Config a ten to nemuze se nacist,tak se sekne. 
Last edited by radavacatko on Fri Jul 01, 2005 11:39 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 11:27 am Post subject: Re: vypina se mi C65 |
|
|
radavacatko wrote: | himl wrote: | Nevite nekdo cim muze byt zpusobeno samovolne vypinani c65? vetsinou je to tak do minuty od zapnuti.... :-( a ztratim data z pameti kdyz to dam opravit do siemense? nastesti sem este nepatchoval takze by to meli vzit...... | Kamos mel stejny problem.Dal mobil do servisu za tyden mu ho vratili s novym FW a rekli mu,ze to bylo firmwarem.Pouzival ho den a zase se zacal vypinat...Tak ho vezl do servisu podruhe.Za tyden mu ho zase vratili a rekli mu,ze mu opravili studene spoje.Tentokrat mu telefon vydrzel funkcni dva dny a potom bylo zase to same.Ted jeho mobil lezi uz potreti v servisu kvuli stejnemu problemu.. | Hej nech si da vratit prachy a neh si kupi M75  _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 11:31 am Post subject: |
|
|
Mark Pawl wrote: | DavidT wrote: | Pokud nepomáhá přehrání FW tak to asi bude HW chybou. |
Nepovidej  | Bys měl radši pomoct....  _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
Karta: RS-MMC DV 1024 MB
Last edited by DavidT on Fri Jul 01, 2005 11:41 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
radavacatko pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 11:39 am Post subject: Re: vypina se mi C65 |
|
|
Dieg0 wrote: | radavacatko wrote: | himl wrote: | Nevite nekdo cim muze byt zpusobeno samovolne vypinani c65? vetsinou je to tak do minuty od zapnuti.... :-( a ztratim data z pameti kdyz to dam opravit do siemense? nastesti sem este nepatchoval takze by to meli vzit...... | Kamos mel stejny problem.Dal mobil do servisu za tyden mu ho vratili s novym FW a rekli mu,ze to bylo firmwarem.Pouzival ho den a zase se zacal vypinat...Tak ho vezl do servisu podruhe.Za tyden mu ho zase vratili a rekli mu,ze mu opravili studene spoje.Tentokrat mu telefon vydrzel funkcni dva dny a potom bylo zase to same.Ted jeho mobil lezi uz potreti v servisu kvuli stejnemu problemu.. | Hej nech si da vratit prachy a neh si kupi M75  | No dyť.Vsak to taky chce udelat.Uvazuje mezi M65, S65 a SX1... |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 11:43 am Post subject: |
|
|
To píšu Mark Pawlovi. _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 12:11 pm Post subject: |
|
|
hmmmm.... tak jedu na reklamaci...... blby je ze jak se to hned vypne tak ani nemuzu nic prehrat do kompu.... snad to tam u nich delaj..... |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 12:20 pm Post subject: |
|
|
No snad jo.Ale myslim že to bylo nejlepší řešení. _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 12:22 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | hmmmm.... tak jedu na reklamaci...... blby je ze jak se to hned vypne tak ani nemuzu nic prehrat do kompu.... snad to tam u nich delaj..... |
A kdybys to nechal na obrazovce se zadanim pinu, tak se to vypne taky? _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
himl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 12:45 pm Post subject: |
|
|
ne nevypne....... normalne to pak najde sit vsechno OK a myslim ze muzu delat uplne vsechno ale najednou vetsinou tak asi po minute to pipne zhasne a vypne..... vubec sem nezjistil cim to muze bejt protoze pri tom kdyz se to vypne delam vzdycky neco jinyho...... tak uz jedu uz neprsi navic nemam telef. seznam na simce......... :-( ale na stary snad jo.... |
|
Back to top |
|
 |
4daPeace kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 02, 2005 2:44 pm Post subject: |
|
|
Mam stejny problem...pul roku sem jel na originalnim FW13, pred tydnem jsem nahral oficialni FW43, vsechno bylo v pohode ale behem poslednich 24hodin se mi telefon nekolikrat samovolne vypl pri ruznych situacich - bud jenom tak kdyz sem s nim nic nedelal nebo pri prichodu nove zpravy...nic sem nepatchoval, pac mam jenom IrDA, jedine co sem nejak extra menil bylo menu pomoci MenuChooser (ale uz mam nakou dobu to zakladni) |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 02, 2005 3:04 pm Post subject: |
|
|
4daPeace wrote: | Mam stejny problem...pul roku sem jel na originalnim FW13, pred tydnem jsem nahral oficialni FW43, vsechno bylo v pohode ale behem poslednich 24hodin se mi telefon nekolikrat samovolne vypl pri ruznych situacich - bud jenom tak kdyz sem s nim nic nedelal nebo pri prichodu nove zpravy...nic sem nepatchoval, pac mam jenom IrDA, jedine co sem nejak extra menil bylo menu pomoci MenuChooser (ale uz mam nakou dobu to zakladni) |
Mam 2 otazky :
1) jak jsi docilil toho, ze jsi tam mel FW 13
2) pokud jsi nepatchoval, nemohl jsi rozchodit MenuChooser. Co mi k tomu reknes ? _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
|