View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pisla kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 8:37 am Post subject: Po rozšíření paměti zmizí obrázky |
|
|
Po aplikaci patche na rozšíření paměti na 3,6MB s T9 a LGP fw 91 zmizí (nejdou vidět) vůbec žádné obrázky! Už jsem zkoušel obnovit zálohu FF a nahrát patch znovu, ale se stejným výsledkem. Nevíte někdo co s tím?? |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 8:51 am Post subject: |
|
|
Pravdepodobne niekde robis chybu.Pozorne si precitaj navod a spravne napis adresy,na ktore zapisujes do telefonu _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
havros badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 10:45 am Post subject: Re: Po rozšíření paměti zmizí obrázky |
|
|
pisla wrote: | Po aplikaci patche na rozšíření paměti na 3,6MB s T9 a LGP fw 91 zmizí (nejdou vidět) vůbec žádné obrázky! Už jsem zkoušel obnovit zálohu FF a nahrát patch znovu, ale se stejným výsledkem. Nevíte někdo co s tím?? |
Mě se to ale stalo taky... Tedy jen u některých telefonů, které jsem dělal... Nakonec jsem tam nahrál zálohu jednoho founu který šel... |
|
Back to top |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 1:19 pm Post subject: |
|
|
Chcete uverejnit zalohu? S 3,5 MB / 3,6 MB? _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Back to top |
|
 |
pisla kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 3:38 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Pravdepodobne niekde robis chybu.Pozorne si precitaj navod a spravne napis adresy,na ktore zapisujes do telefonu |
Jedu přesně podle návodu, už jsem to na stejném telefonu dělal jednou a šlo to, tak nevím, kde je chyba. No, zas tak moc to nepotřebuju, asi zůstanu u klasické 1,9MB. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|