View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
stoupík kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 3:10 pm Post subject: M65 pracuje pomalu!!?Co s tím?? |
|
|
Ahoj všichni vlastníci mobilu M65!! Určitě jste taky zjistili při porovnání s valstníky jiných telefonů, že M65 je pěkný šnek!! Přehrávání videa, aplikace i najížděn menu!! Ví někdo co s tím? Jde to vůbec vylepšit? Prosím o radu, protože mě to pěkně hryže!! Nebyl to zrovna nejlevnější telefon a nechci na siemens zanevřít!! Jo a zapomněl bych mám tam FW 43. Takže tím to není!! Díky Stoupík. |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 3:51 pm Post subject: |
|
|
Co takhle patch superfast menu? Ten by to měl vyřešit, a nebo zkus taky optimalizaci: menu -> nastavení -> nast. telefonu -> syst. souborů -> optimalizace
A nebo jeď na FW50 |
|
Back to top |
|
 |
stoupík kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 4:20 pm Post subject: M65 pracuje pomalu?! |
|
|
Díky za radu, optimalizaci jsem už zkoušel , ale má to minimální výsledek to ostatní vyzkouším a dám vědět  |
|
Back to top |
|
 |
Gecko badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 09, 2005 2:13 pm Post subject: |
|
|
Zdravím, mno já mám M65 Rescue (fw44) a na rychlost si tedy nemůžu stěžovat, reaguje téměř okamžitě - oproti mé předchozí M55 to je sakra rozdíl! Ono to občas také bývá příliš velkým množstvím textovek v paměti nebo jmen v adresáři, ale spíš textovkama - třeba u N 6310 již při 70ti SMSkách v paměti byl telefon hróóózný šnek.  |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sat Jul 09, 2005 2:18 pm Post subject: |
|
|
Z vlastní zkušenosti musim napsat, že telefon by měl mít aspoň 1MB volný paměti, jinak pracuje docela pomalu  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
StandaT pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 09, 2005 3:51 pm Post subject: |
|
|
a taky doporučuju smazat odchozí/příchozí hovory (menu-2-4), potom defragmentovat -viditelně se zrychlí.
s SMSkama má postřeh takovej, že telefon nezpomalují (měl jsem plnou paměť jak v tel. tak na SIM a bez problémů) _________________ M65 fw.12>25>43>25>44>43 + kabel od AAAmobil(Koracell) + "lampička"  |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 10, 2005 5:33 pm Post subject: |
|
|
Jako první bych dal upgrade na FW50. Potom bych udělal defragmentaci. A když nic nepomuže (ani smazání SMS a hovorů), tak formát a znova defragmentaci. Jestli ani ne to, tak je vada v HW... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
stoupík kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 12:47 am Post subject: Dobrá rada nad zlato:-)- |
|
|
Lewa wrote: | Jako první bych dal upgrade na FW50. Potom bych udělal defragmentaci. A když nic nepomuže (ani smazání SMS a hovorů), tak formát a znova defragmentaci. Jestli ani ne to, tak je vada v HW... |
Tak já ten nový FW50 zkusím, ale myslím, že to tím není. Můj názor je, že jo to prostě šnek a je mi divný, že je jenom pár jedinců, kteří si toho všimli. Asi siemensáci nejsou tak náročný  |
|
Back to top |
|
 |
Gecko badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 4:13 pm Post subject: Re: Dobrá rada nad zlato:-)- |
|
|
stoupík wrote: | Lewa wrote: | Jako první bych dal upgrade na FW50. Potom bych udělal defragmentaci. A když nic nepomuže (ani smazání SMS a hovorů), tak formát a znova defragmentaci. Jestli ani ne to, tak je vada v HW... |
Tak já ten nový FW50 zkusím, ale myslím, že to tím není. Můj názor je, že jo to prostě šnek a je mi divný, že je jenom pár jedinců, kteří si toho všimli. Asi siemensáci nejsou tak náročný  |
Jak říkám, u mé M65 Rescue jsou reakce téměř okamžité - čekací animace se objevuje jen při spouštění java aplikace a to ještě řádově tak do 15 - 20ti vteřin u opravdu velké hry (cca 150 - 220 kB), položky v menu, obrázky a tak to otvírá okamžitě, jen spouštění kalkulačky občas trvá tak 3 - 5 vteřin, i když to může být i tím, že ji mám nastavenou pod číselným tlačítkem jako často používanou funkci. Citelné zpomalení je opravdu až při velmi zapráskané paměti - když trochu víc fotím, tak není výjimkou aby v paměti zůstalo místo jen pro 3 fotky (okolo 150 kB) a to už opravdu chlapec trochu nestíhá, ale pak fotky přetáhnu do compu, udělám defragmentaci a vše je OK  |
|
Back to top |
|
 |
Ikosp pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 4:27 pm Post subject: |
|
|
Lewa wrote: | Jako první bych dal upgrade na FW50. Potom bych udělal defragmentaci. A když nic nepomuže (ani smazání SMS a hovorů), tak formát a znova defragmentaci. Jestli ani ne to, tak je vada v HW... |
Ta defragmentace mu po formátu moc nepomůže když mu to všechno smaže
Formát dělej až budeš mít udělané zálohy všech dat _________________
C35 > C45 > M55 3.75MB + plno patchu >S55
C65 v12 > v25 + systémové patche
M65 v43 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|