View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mmks kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 10, 2005 5:27 pm Post subject: Blokování skupin |
|
|
Jsem novým uživatelem M65 a nikde jsem tuto možnost nenašel a to ani ve fóru. Jde nějak blokovat příchozí hovory od vybraných skupin. Myslím tím, že pokud mě někdo z této skupiny zavolá, budu pro něj nedostupný, ale ostatní se dovolají? Našel jsem pouze blokování skupin, že mi nebudou zvonit, jen se zobrazovat na telefonu.
Jedná se mi o to aby mě neotravovali z práce, měl jsem pro ně jakoby vypnutý mobil ale ostatní by se mi dovolali. Dík za rady. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Jul 10, 2005 5:34 pm Post subject: |
|
|
Nato sluzi patch Black list,ktory Ti urobi z jednej skupiny v zozname tzv. Black list a ludia z tohto zoznamu sa Ti nedovolaju,ked zapnes filter hovorov. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 10, 2005 6:02 pm Post subject: |
|
|
a funguje to i na M65, někde jsem četl,že jen pbo Symbianem? A jde to přepínat filtrem, a nebo je to natrvalo, zase někdy být na příjmu musím. dík |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sun Jul 10, 2005 6:04 pm Post subject: |
|
|
Funguje to aj na M65. Vypina sa to vypnutim filtra. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 10, 2005 6:10 pm Post subject: |
|
|
Dík, už jsem o něm něco přečetl ve strých fórech. Ale jeden dotaz bych prosím ještě měl. Telefon jsem zakoupil před týdnem od Oscara a předpokládám, že není opatchován, bude mi tam Black list fugnovat. Dík |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sun Jul 10, 2005 6:14 pm Post subject: |
|
|
Ak patch aplikujes spravne mal by.
Precitaj si prv ale vetky clanky o patchovani, pretoze telefon na patching treba najprv pripravit. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 10, 2005 6:34 pm Post subject: |
|
|
Dík. mmks |
|
Back to top |
|
 |
Ondrej Javorka začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 8:44 pm Post subject: |
|
|
pocujte a ako sa to da dat opacne ze kcem aby sa mi dovolali len cisla z black listu a ostatny nie....to je potom white list nie?....a ked si dam ten patch na blacklist tak klasicky filter uz nejde? _________________ ojavorka@hotmail.com ojavorka@gmail.com |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|