View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
rizek.jirka kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 2:12 pm Post subject: Kryty na S65ku |
|
|
Poraďte mi pls kde bych sehnal nejlevnější kryty na S65 ale hlavně aby byly komletní (přední kryt a 2 zadní jeden na foťák a jeden na baterku ) Nejsem zrovna při financich koupil jsem si origoš kabel za 700,- moc díky za odpovědi!!! |
|
Back to top |
|
 |
Gryzor kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 4:16 pm Post subject: |
|
|
Zdravím Tě, zatím nejlevnější jsem viděl kryty jak na esko, tak i emko 65 v Tescu Letňany na Praze 9. Naproti pokladnám je stánek s příslušenstvím a prodejnu mají někde na Andělu. Výjde od 200,- do 350,-, ale ty barvy teda nic moc. Nejhezčí je černo-stříbrný nebo stříbrný, ale ten zřejmě máš. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 4:18 pm Post subject: |
|
|
www.i-obchod.cz ale asi kvalita nebude nic moc |
|
Back to top |
|
 |
Smeli pisatel

Joined: 09 Sep 2004 Posts: 239 Location: Hrabyně (díra kousek od Ostravy)
661.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:37 pm Post subject: |
|
|
O kratech jsem už psal - tytéž co jsou v některých e-shopech jsou i u Vietnamských přátel - barevné varianty jsou matné (červěná, modrá...) a viděl jsem ještě zlatou - ta je lesklá. Kryty byly všech tří částí, neviděl jsem černý. Cena do 200CZK _________________
SIEMENS S65 fw. 58
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|