View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
-=tHUNDEr=- kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 12:41 pm Post subject: Re: GPRS Info |
|
|
busch wrote: | Obávám se, že ti to zaúčtovali správně, protože těch 34 Sk se účtuje za každých započatých 100kB. Takže když se připojíš přes jimma a prodatuješ třeba 20kB, tak se ti zaúčtuje 100kB. Prostě jako doma se paltí po 1kB, tak v roamingu se platí po 100kB. |
Dakujem za odpoved, aj ked som sa hlavne pytal, ako sa mozem v S65 spolahnut na udaj GPRS-Info, ked som si ho na zaciatku vynuloval, aby som mal prehlad o prenesenych datach.
Ale k odpovedi, ano, vsak som napisal ze uctuju kazdych zacatych 100kB.
Chces mi tym ale povedat, ze ked jeden den chatujem a prenesiem povedzme 30kB a druhy den povedzme 10kb, tak to nauctuju ako 200Kb a nie ako 100kB?
Ako sa potom da rozlisit jedno "sedenie", vsak mozem byt on-line kludne aj cely den?
V pripade WebVieweru by to bolo este zaujimavejsie. To tam by potom kazdy povedzme niekolko kB obrazok vysiel na 100kB?
Ospravdelnujem sa, ak sa zle pytam, ale nemam v tom jasno a ked som sa pytal na predajnom mieste Orangeu, kukali na mna o com to vlastne hovorim. |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:52 pm Post subject: Re: GPRS Info |
|
|
-=tHUNDEr=- wrote: |
Dakujem za odpoved, aj ked som sa hlavne pytal, ako sa mozem v S65 spolahnut na udaj GPRS-Info, ked som si ho na zaciatku vynuloval, aby som mal prehlad o prenesenych datach.
Ale k odpovedi, ano, vsak som napisal ze uctuju kazdych zacatych 100kB.
Chces mi tym ale povedat, ze ked jeden den chatujem a prenesiem povedzme 30kB a druhy den povedzme 10kb, tak to nauctuju ako 200Kb a nie ako 100kB?
Ako sa potom da rozlisit jedno "sedenie", vsak mozem byt on-line kludne aj cely den?
V pripade WebVieweru by to bolo este zaujimavejsie. To tam by potom kazdy povedzme niekolko kB obrazok vysiel na 100kB?
Ospravdelnujem sa, ak sa zle pytam, ale nemam v tom jasno a ked som sa pytal na predajnom mieste Orangeu, kukali na mna o com to vlastne hovorim. |
Podle mě je to počítadlo docel přesný, ale právě třeba v roamingu je k ničemu, protože počítá kolik si přenesl a neuvažje právě to zaokrouhlování na stovky kB. Je to přesně tak, zaúčtují ti 200kB, ikdyž jeden den přeneseš 10kB a druhej 50kB.
Podle mě je jedno sezení od připojení k GPRS po odpojení. Co přesně znamená odpojení/připojení (různé ikonky GPRS na displeji) to by ses musel zeptat u tvojeho operátora (viz např. podobná diskuze tady) _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
hexcross kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 3:01 am Post subject: RADU PLEASE |
|
|
Poradte prosim,mam siemens C65 je odblokovanej a už asi neni zaruka diky tomu.chci se zeptat jestli kdyz to spadne pri prehravání firmwaru jestli mi to v servisu uznaj na zarucak.dikyy |
|
Back to top |
|
 |
CrazyCZ (člen klubu SM) ostřílený diskusník

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 525 Location: Roudnice nad Labem
3061.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 10:12 am Post subject: |
|
|
V tomhle pripade se da Jimm nastavit aby ukazoval cenu docela presne. Staci jako velikost paketu uvest tech 100kB a cenu paketu samozrejme vyplnit podle ceniku v tomto pripade tech 34+DPH _________________ MC60 FW13 CZ - 3,5MB FlexMem + T9 |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 2:37 pm Post subject: |
|
|
Tesi me ze to tak neuctuje T-mobile CZ
Mam podrobnej vypis a mam tak 8 spojeni po 8 až 52 kB a nauctovano mam soucet techto hodnot.
Myslim ze na Eurotel Go to funguje stejne, nikdy mi neprislo odecteni vice nez 12kč za týden a to tak provozu Jimma odpovida.
Zvlast u nas kde signal vypadava, takze be mi to pripojuje a odpojuje kazdou chvilku. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
vavronik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 2:33 pm Post subject: |
|
|
tak me napadlo , neda se vyrobit gumova krytka na fotak s uchycenim na pripojce ext. anteny???  |
|
Back to top |
|
 |
sssugi táta fóra

667.50 SMM
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 10:06 pm Post subject: |
|
|
vavronik wrote: | tak me napadlo , neda se vyrobit gumova krytka na fotak s uchycenim na pripojce ext. anteny???  |
Ak mi povieš ako to uchitiť okolo foťáku tak sa dá
skúšal som ten kryt s m65 ale o foťák sa to nedalo zachitiť _________________ Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510 |
|
Back to top |
|
 |
OzzyQ kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 19, 2005 9:13 pm Post subject: Jaktož se mi nepočítá provolaný čas |
|
|
Mám siemens c65 a přestala se mi počítat doba celkových hovorů, setkal se někdo z něčím takovým hodila by se jakákoliv rada mmt (SW řada 12 - asi dost stará jestli to nebude tím ?? ) |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Tue Jul 19, 2005 9:19 pm Post subject: Re: Jaktož se mi nepočítá provolaný čas |
|
|
No je to starý. Určitě bych tam nejdřív dal novější fw. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Prdek začátečník

Joined: 26 Dec 2004 Posts: 52 Location: Bruntál(=Hell Hole)
61.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:31 pm Post subject: Pořadí ikonek |
|
|
koupil jsem si m65 od t-mobilu a kdyz jsem chtel menit ikonky tak jsem zjistil ze je mam usporadane jinak nez jsou na obrazcich...tak by me zajimalo jestli kdyz tam dam jiny ikonky tak jestli poradi bude takovy jak je na obrazku nebo takovy jak mam ted v mobilu a jsetli budou fungovat...jeste by me zajimalo jak to poradi zmenit...udela se to automaticky kdyz odstranim reklamu z telefonu?? |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Prdek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:47 pm Post subject: |
|
|
takze dokud neodstranim reklamu tak budou tak jak je mam ted a ne tak jak jsou na obrazku?? |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:50 pm Post subject: |
|
|
Prdek wrote: | takze dokud neodstranim reklamu tak budou tak jak je mam ted a ne tak jak jsou na obrazku?? |
No ,budu, ale ikona cislo 3 (ak sa dobre pamatam) ostane defaultna.
Kludne tie reklamy odstran, aby sa si mal vsetky ikony take ako v nahlade. Poradie si potom zmenis pomocou toho clanku, ktory som ti nalinkoval. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Prdek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 3:59 pm Post subject: |
|
|
aha tak diky moc...v tom pripade ty ikony zmenim radsi az odstranim reklamu |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 4:02 pm Post subject: |
|
|
Prdek wrote: | aha tak diky moc...v tom pripade ty ikony zmenim radsi az odstranim reklamu |
Rozhodne to tak bude lepsie/krajsie. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|