View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
rizek.jirka kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 10:34 pm Post subject: Program pro J2ME v PC |
|
|
Chtěl bych se zeptat jeslt exstuje nejaký program nebo utilitka která spouští JAVKY v PC .
Chci to proto že když stahuju javky tak než je dam do telefonu chci je skusit jestli to má vůbec cenu je do mobilu dávat jestli to neni nejaka p****ina. Díky za odpověd.
Bonfire: zkus se trochu krotit |
|
Back to top |
|
 |
radavacatko pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 10:36 pm Post subject: Re: Program pro J2ME v PC |
|
|
rizek.jirka wrote: | Chtěl bych se zeptat jeslt exstuje nejaký program nebo utilitka která spouští JAVKY v PC .
Chci to proto že když stahuju javky tak než je dam do telefonu chci je skusit jestli to má vůbec cenu je do mobilu dávat jestli to neni nejaka p******a. Díky za odpověd.  | Na to ti staci emulator telefonu.Ten ti tu javu spusti. |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 9:30 pm Post subject: |
|
|
http://www.siemensmania.cz/emulatory.php _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 9:49 pm Post subject: |
|
|
A ked niekomu ako mne nejdu emulatory tak existuje este nejaky program ?
Emulator CX75-ky mi furt pise ze nemam nainstalovane to co k tomu treba to co je hore na stranke ale uz som o dvakrat stiahol aj instlaoval a furt nic a emualtor CX65 sa mi pusti ale hroooozne pomaly mi to ide .. _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 18, 2005 8:25 am Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | A ked niekomu ako mne nejdu emulatory tak existuje este nejaky program ?
Emulator CX75-ky mi furt pise ze nemam nainstalovane to co k tomu treba to co je hore na stranke ale uz som o dvakrat stiahol aj instlaoval a furt nic a emualtor CX65 sa mi pusti ale hroooozne pomaly mi to ide .. |
Pravdepodobne nemas nejnovejsi "Core pack 3" Odkaz je na hlavni strance Siemensmanie v Novinkach nebo necem takovym _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 18, 2005 8:28 am Post subject: |
|
|
szkepek wrote: | CX65-ka wrote: | A ked niekomu ako mne nejdu emulatory tak existuje este nejaky program ?
Emulator CX75-ky mi furt pise ze nemam nainstalovane to co k tomu treba to co je hore na stranke ale uz som o dvakrat stiahol aj instlaoval a furt nic a emualtor CX65 sa mi pusti ale hroooozne pomaly mi to ide .. |
Pravdepodobne nemas nejnovejsi "Core pack 3" Odkaz je na hlavni strance Siemensmanie v Novinkach nebo necem takovym |
No ani nie ... som v noci preinstaloval windows ... no uz to ide v pohode ale ajtak mi ten amulator nejde zrovna najrychlejsie . mno konecne som si zahral siemens 3D Rally bez trhania  _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
|