View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 1:03 pm Post subject: |
|
|
ginzo wrote: | Dudu wrote: | Jestli to ještě hledáš, tady něco je:
TU |
prečo tam majú LCD display na CX/M/S 65,ked všetky spomínané majú TFT alebo TFD  | To je pravda že jen neaktivní displeje orig. bys asi musel lovit v servise. _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
jardas (člen klubu SM) badatel

Joined: 26 Dec 2004 Posts: 172 Location: Praha...největší vesnice v republice
261.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 7:06 pm Post subject: |
|
|
ostatne ona i ta cena klavesnice-33Kč je nejaka divna...asi jim tam chybi nula _________________ M65
Stav se na kus řeči...CHLAPI SOBĚ |
|
Back to top |
|
 |
EmbreOnyx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 10:01 am Post subject: Joy |
|
|
Preklep to nebude, ted jsem tam volal kvuli tomu joysticku a specialne jsem se na tu klavesnici ptal, ta cena sedi a maji je skladem. Jen me nepotesili protoze ten joy je pry vnitrni cast ktera je napajena na tistaku, ten venkovni kryt zatim nemaji. |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 10:05 am Post subject: Re: Joy |
|
|
EmbreOnyx wrote: | Preklep to nebude, ted jsem tam volal kvuli tomu joysticku a specialne jsem se na tu klavesnici ptal, ta cena sedi a maji je skladem. Jen me nepotesili protoze ten joy je pry vnitrni cast ktera je napajena na tistaku, ten venkovni kryt zatim nemaji. |
A co ze sa stalo s tvojou klavesnicou a JOYstickom ?? _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
EmbreOnyx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 10:33 am Post subject: |
|
|
S moji klavesnici ani joyem nic, na klavesnici jsem se ptal jen kvuli te cene ale joy shani moja. Koupili jsme si oba M65ku asi pred 14 dny a ji se hned po tydnu odpoupl ten silikonovej cudl nahore na joysticku. Potrebuju to teda nejak/necim elegantne nahradit... |
|
Back to top |
|
 |

261.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 10:49 am Post subject: |
|
|
jestli ho mas v zaruce tak co resis??Jestli je z bazose,nebo"sedy"tak bych na ten joy zkusil kapnout normalni sanitarni silikon-samozrejme zalezi na podkladu,ale ocekaval bych,ze pod tou utrzenou kapkou uplne hladky nebude-trochu ho prelizni smirglem a dej silikon...tak bych to aspon resil ja v pripade,ze by ktyt nebyl a zaruka taky ne. _________________ M65
|
Back to top |
|
 |
EmbreOnyx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 11:11 am Post subject: |
|
|
Je samozrejme novy z ofic prodejny Paegasu a vec se ma tak ze ona si s tim zasla do jine autorizovane prodejny u nas (kupovali jsme ho v Brne a ja jsem z Vyskova) a tam ji rekli ze se nato zaruka nevztahuje, pripadne ze to opravi, ale bude se to muset zaplatit. Jenze ona bez mobilu nevzdrzi ani den :-), ne tak pripadne mesic...proto bych to chtel vyresit nejak elegantneji..jinak ten plast je pod tim uplne hladkej a jeste je to vpoukle dovnitr. Ten silikon mam uz doma a v sobotu to chci zkusit, s tim brousenim nevim, jednak to bude pak videt a chci pouzit neco nedestruktivniho, jinak me napadlo jeste pouzit takove ty plasticke samolepky. |
|
Back to top |
|
 |
havros badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 11:14 am Post subject: |
|
|
EmbreOnyx wrote: | Je samozrejme novy z ofic prodejny Paegasu.... |
Sorry, ale Paegas uz davno neni...
Nebo ze by byl telefon kupovany uz tak davno? 
Last edited by havros on Thu Jul 21, 2005 11:18 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
HOne věrný diskusník

Joined: 30 Oct 2004 Posts: 495 Location: Trutnov-takový relativně velký,avšak nudný město...(50 km od Hradce Králové na sever)
2073.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 11:16 am Post subject: |
|
|
nedavnio jsem resil klavesnici s krokodylem... takze ta klavesnice co stoji tech 33 korun, je uplne na ***. Krokodyl ji mel v ruce a "bal by se na to sahnout"
ale jestli nechces prijit o zaruku,tak musis mit jen originalni klavesnici siemens. a ta se shani blbe. _________________ Rentgenovali jsme mu hlavu, ale naštěstí jsme v ní nic nenašli.
Sony Erikson Ká sedmset padesát i
...->Alcatel 302->Nokia 3310->Siemens M65->prodán->Sony Ericsson K750i
Linux for Humans.... |
|
Back to top |
|
 |
EmbreOnyx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 11:59 am Post subject: |
|
|
Paegas nebo T-mobile vzdyt je to jedno...jde o podstatu, ze je to jejich oficialni prodejna. |
|
Back to top |
|
 |

261.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 1:44 pm Post subject: |
|
|
samolepka moc drzet nebude-vzdyt s tim clovek furt cuka ze strany na stranu-dal bych prednost tomu silikonu-smirglu bych se nebal-i kdyby´s mel pruhledny,tak to videt nedude-je nutne ho pouzit,aby jsi tu plochu zdrsnil a silik.na tom drzel,do ty diry muzes skrabnout spickou noze-tedy vsechno samozrejme s rozumem a citem pak kapni silik.a uhlad ho prstem namocenym v mydlinkove,nebo jarove vode-samotna voda,nebo sliny neni uplne ono
ale udivuje me to,ze nechteli uznat zaruku-jak jsem uz psal,tak po tlf mi v prazskem Siem.rekli,ze na klavesnici a jeji bezne opotrebeni(ne odreno od padu apod.)se zaruka vztahuje,takze nevidim duvod proc by nemela na joy,obzvlast kdyz je to 14 dni od koupe a jestli neni tlf nikde omlacen...kasli na autor.prodejnu a jdi do servisu-vzdyt ho uz zas mate i v Brne,ne??A dalsi vec-pri mem dotazu na klavesnici mi rekl,ze ji vymeni cca do 2hodin,ale je fakt,ze s joy to muze byt trochu jinak a bude se muset vyndat cely z tistaku... _________________ M65
|
Back to top |
|
 |
EmbreOnyx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:04 pm Post subject: |
|
|
S tou samolepkou sem to myslel tak ze ji tam prilepim nejakym lepidlem, jen jsem chtel pouzit hlavne tu silikonovou cast. Jinak jak jsem psal jsem z Vyskova a v Brne jsem ten mobil kupoval. |
|
Back to top |
|
 |
Jack2 badatel

265.50 SMM
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 4:39 pm Post subject: |
|
|
Mě na mé M65 praskl kryt. Zavolal jsem do Prahy do siemensu domluvil jsem se na poslání poštou. Za 5 dní jsem měl M65 zpět s novým krytem a vzali to na záruku v pohodě. 8) _________________ C35->ME45->M65->SXG75<< siemens ende :-( N95, KM900, Galaxy S, Galaxy S3 |
|
Back to top |
|
 |
Prdek začátečník

Joined: 26 Dec 2004 Posts: 52 Location: Bruntál(=Hell Hole)
61.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 4:42 pm Post subject: |
|
|
jardas wrote: | ...v prazskem Siem.rekli,ze na klavesnici a jeji bezne opotrebeni(ne odreno od padu apod.)se zaruka vztahuje... |
takze kdyz se mi osoupala takova ta folie(nebo jak to nazvat) z tlacitek tak mi to vezmou na zaruku a vymeni klavesnici?? |
|
Back to top |
|
 |

261.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 9:15 am Post subject: |
|
|
Prdek wrote: | jardas wrote: | ...v prazskem Siem.rekli,ze na klavesnici a jeji bezne opotrebeni(ne odreno od padu apod.)se zaruka vztahuje... |
takze kdyz se mi osoupala takova ta folie(nebo jak to nazvat) z tlacitek tak mi to vezmou na zaruku a vymeni klavesnici?? |
aspon tak jsem to pochopil-mam ten samy problem-nektery cisla a pismena"odesly do vecnych lovist",ale uprimne nevim jestli tam pujdu-predstava uvedeni milacka do puvodniho stavu me trochu desi-vzdyt uz ani poradne nevim co vsechno jsem z nej vymazal(T9,screeny ze skrytych disku atd)  _________________ M65
|
Back to top |
|
 |
|