View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
krtenek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 12:06 pm Post subject: Komunikační SW pro M65 |
|
|
Mám takový problém a prosbu:
komunikační program pro Siemens M65 (MPM, jestli se nepletu) lze stáhnout na webu výrobce. Ovšem nedisponuji takovým připojením, abych byl schopen cca 50 MB stáhnout.
Ze strany prodejce i výrobce se mi dostalo jediné odpovědi: web výrobce.
Nelze náhodou tento program někde získat či objednat vypálený na CD? Samozřejmě bych se nebránil uhradit nějakou přijatelnou částku.
Děkuji za odpovědi. |
|
Back to top |
|
 |
radavacatko pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 12:11 pm Post subject: Re: Komunikační SW pro M65 |
|
|
krtenek wrote: | Mám takový problém a prosbu:
komunikační program pro Siemens M65 (MPM, jestli se nepletu) lze stáhnout na webu výrobce. Ovšem nedisponuji takovým připojením, abych byl schopen cca 50 MB stáhnout.
Ze strany prodejce i výrobce se mi dostalo jediné odpovědi: web výrobce.
Nelze náhodou tento program někde získat či objednat vypálený na CD? Samozřejmě bych se nebránil uhradit nějakou přijatelnou částku.
Děkuji za odpovědi. | Tak si stahni SiMoCo nebo plugin do total comanderu.Navody najdes tady na SM. |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 12:11 pm Post subject: |
|
|
Zajdi si do interntetové kavárny a stáhni ti to tam
Nebo použij SiMoCo. http://www.siemensmania.cz/simoco.php _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
krtenek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 12:49 pm Post subject: |
|
|
[quote="busch"]Zajdi si do interntetové kavárny a stáhni ti to tam :wink:
Nebo použij SiMoCo. http://www.siemensmania.cz/simoco.php[/quote]
1) Do kavárny s vypalovačkou nemám kam zajít.
2) SiMoCo stojí 250 Kč, kdežto MPM je zdarma. Nechce se mi dávat ty prachy za program, který použiju zřídka (hlavně na zálohu před nahráním nového FW).
3) A něco o tom pluginu do Total Comanderu bych našel kde? Nevadí, že mám Windows Commander? |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
dubas_ (člen klubu SM) věrný diskusník

Joined: 12 May 2005 Posts: 465 Location: Kostlivec nad Mrtvicí
2061.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 1:45 pm Post subject: |
|
|
ten Vnavigator ti doporucuju pokud nemas total comandera jinak bych pouzil ten plugin do neho (MPM o proti ostatnim programum je dost pomale) _________________ MC920 => C45 => CX65 BEST
fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi
 |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:02 pm Post subject: |
|
|
krtenek wrote: |
2) SiMoCo stojí 250 Kč, kdežto MPM je zdarma. Nechce se mi dávat ty prachy za program, který použiju zřídka (hlavně na zálohu před nahráním nového FW).
3) A něco o tom pluginu do Total Comanderu bych našel kde? Nevadí, že mám Windows Commander? |
No SiMoCo funguje celkem dobře i bez registrace, navíc když ho hodláš používat jenom občas. _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
krtenek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 6:56 pm Post subject: |
|
|
busch wrote: | krtenek wrote: |
No SiMoCo funguje celkem dobře i bez registrace, navíc když ho hodláš používat jenom občas. |
Co to znamená "celkem dobře"? Potřebuju zálohovat fotky, adresář, Java aplikace, kalendář, poznámky, SMS a snad jsem na něco ještě zapomněl. |
|
Back to top |
|
 |
|