View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
APOLLO začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 12:50 pm Post subject: podporované formáty textu |
|
|
dobrý den... promiňte že zakládám nový topic ale nikde jsem to nenašel...
zajímalo by mě, které textové formáty dokáže zobrazit telefon C65... nevím jestli normální *TXT ...Ale aby to nebylo přes žádný javový program.. prostě jen sám o sobě... chci si číst knížky v telefonu.. děkuji moc.. _________________ C65 DCA510 to je moje náčíníčko... :o))
Tak trochu jsem si pohrál s krytem::..
http://zabavaprotebe.wz.cz/sm/tuning.JPG http://zabavaprotebe.wz.cz/sm/tuning2.JPG
stavte se někdy: http://www.zabavaprotebe.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
sssugi táta fóra

667.50 SMM
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 1:35 pm Post subject: Re: podporované formáty textu |
|
|
APOLLO wrote: | dobrý den... promiňte že zakládám nový topic ale nikde jsem to nenašel...
zajímalo by mě, které textové formáty dokáže zobrazit telefon C65... nevím jestli normální *TXT ...Ale aby to nebylo přes žádný javový program.. prostě jen sám o sobě... chci si číst knížky v telefonu.. děkuji moc.. |
Telefónn zvláda aj bežný formát txt potom napr. smo _________________ Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 1:52 pm Post subject: Re: podporované formáty textu |
|
|
APOLLO wrote: | dobrý den... promiňte že zakládám nový topic ale nikde jsem to nenašel...
zajímalo by mě, které textové formáty dokáže zobrazit telefon C65... nevím jestli normální *TXT ...Ale aby to nebylo přes žádný javový program.. prostě jen sám o sobě... chci si číst knížky v telefonu.. děkuji moc.. |
Na čtení knížek musíš použít aplikaci, nic jiného ti nezbyde. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 8:00 pm Post subject: |
|
|
C65 sice umi prohlizet .txt soubory, ale pouze bez diakritiky . Jinak, pokud si sezenes spravnou aplikaci, dokaze telefon cist i .prc soubory (z palmu), nebo dokonce .doc ci .xls. Doporucuji ReadManiac, nebo MicroReader... _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
Sh@dy táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 1:17 pm Post subject: |
|
|
szkepek wrote: | C65 sice umi prohlizet .txt soubory, ale pouze bez diakritiky . Jinak, pokud si sezenes spravnou aplikaci, dokaze telefon cist i .prc soubory (z palmu), nebo dokonce .doc ci .xls. Doporucuji ReadManiac, nebo MicroReader... |
Dokaze prezerat aj subory s diakritikou vo formate UTF-8
Ale na knizky by som pouzil urcite java aplikaciu. Odporucam ReadManiac _________________ A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|