View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Bob.Master kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 5:00 pm Post subject: Menu ikony m75 |
|
|
Nemate tu nekdo zkusenost se zmenou menu ikon u M75? Cetl jsem nekde ze jsou ux65 ve slozce Config/japp/FlexMenu/ ale flexmenu jsem nenasel. V Config/japp je jen jedini soubor ktery se po smazani stale obevuje. |
|
Back to top |
|
 |
Terrynek (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 5:20 pm Post subject: Re: Menu ikony m75 |
|
|
Bob.Master wrote: | Nemate tu nekdo zkusenost se zmenou menu ikon u M75? Cetl jsem nekde ze jsou ux65 ve slozce Config/japp/FlexMenu/ ale flexmenu jsem nenasel. V Config/japp je jen jedini soubor ktery se po smazani stale obevuje. |
Ano, vím jak ... je to jednoduché ... Mám taky M75 a už jsem si to změnil ... stačí takto ... připoj telefon k pc (i přes infra nebo jinak). Pust na to program na otevření skrytých složek, program od nebo nějaký jiný. Pak se Ti objevý složka Config, ikony jsou opravdu v Config/japp/FlexMenu/. TAk nahraj ikony + přepiš soubor main.fs. Raději si vše zálohuj. Odpoj mobil a vypni a zapni mobil a je to.
Měj se. _________________ My Phone : Siemens M65 > Siemens M75 |
|
Back to top |
|
 |
Bob.Master kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 2:21 pm Post subject: Re: Menu ikony m75 |
|
|
Zkusil jsem ten OPEN DISK TOOLS propojit pres bluetooth protoze kabel nemam ale nejak mi to nejde. Pise mi to nejakou hlasku jako " ERROR unplug and plug cable then try again..." Pres program spravce slozek co byl na CD v baleni s telefonem se bez problemu propojim. Jedinou skrytou slozku co mi ukaze je system.
Memate nekdo v hlave postup jak spustit ODT pres bluetoot eventuelne
jak a co nastavit v winXP. Budu vdecnej.( Ty skarede ikonky v menu me silene stvou).
Last edited by Bob.Master on Wed Jul 27, 2005 2:51 pm; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 2:29 pm Post subject: |
|
|
No, mělo by to na 99% fungovat, protože x75 má stejný FW, filesystem i vše ostatní, takže je to sázka na jistou výhru  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
Terrynek (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 4:30 pm Post subject: Re: Menu ikony m75 |
|
|
Bob.Master wrote: | Zkusil jsem ten OPEN DISK TOOLS propojit pres bluetooth protoze kabel nemam ale nejak mi to nejde. Pise mi to nejakou hlasku jako " ERROR unplug and plug cable then try again..." Pres program spravce slozek co byl na CD v baleni s telefonem se bez problemu propojim. Jedinou skrytou slozku co mi ukaze je system.
Memate nekdo v hlave postup jak spustit ODT pres bluetoot eventuelne
jak a co nastavit v winXP. Budu vdecnej.( Ty skarede ikonky v menu me silene stvou). |
Jak píše wizaard ... mě všechno funguje s OD ... takže nevím, kde máš problém ... ale při puštění OD a zobrazení se mi zobrazí všechny složky, tedy i Config. A tady máš dukaz ... :-)
http://email.seznam.cz/getAttachment?sessionId=6Mbcp3Q5HP9O&messageId=27&attachmentId=58 _________________ My Phone : Siemens M65 > Siemens M75 |
|
Back to top |
|
 |
Bob.Master kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 2:12 pm Post subject: nejde |
|
|
Zkousel to tu nekdo to ODT propojit pres bluetooth Me to proste nejde!!! Zkusim nekde sehnat kabel a jestli ani to nepujde tak se budu muset s tema ikonama nejak poprat  |
|
Back to top |
|
 |
Pjootr všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 2:23 pm Post subject: Re: nejde |
|
|
Bob.Master wrote: | Zkousel to tu nekdo to ODT propojit pres bluetooth Me to proste nejde!!! Zkusim nekde sehnat kabel a jestli ani to nepujde tak se budu muset s tema ikonama nejak poprat  |
ODT funguje 100% pres IrDA a Cabel. Přes BT nevim, tobe se BT adapter hlasi v PC jako Com port ? _________________ Nepřejte si znát můj inteligentní kvo kvo kvo kvo kvocient ...
Zímenz eM55 fw.9i 3712kB T9Cz - lost
Zímenz eM65 Reskjů+TestPojnt @ CéIks70 fw.5o+12,71MB+napáčováno.
Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
|
|
Back to top |
|
 |
Bob.Master kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 4:11 pm Post subject: Re: nejde |
|
|
ODT funguje 100% pres IrDA a Cabel. Přes BT nevim, tobe se BT adapter hlasi v PC jako Com port ?[/quote]
V ODT vyberu mam zobrazene bluetoth com port 4 a 5. |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 6:22 pm Post subject: Re: nejde |
|
|
Bob.Master wrote: | ODT funguje 100% pres IrDA a Cabel. Přes BT nevim, tobe se BT adapter hlasi v PC jako Com port ? |
V ODT vyberu mam zobrazene bluetoth com port 4 a 5.[/quote]
Vím, že přes IrDA a kabel to fachalo, nevím ale, jak s BT. Tam bude s největší pravděpodobností problém buď s adaptérem nebo s ovladači. _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
Bob.Master kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 1:08 am Post subject: BT |
|
|
Tak a mam to odzkousene! Jde mi to jedine pres kabel. "BT" ma u mne velke minus. Dekuji vsem za prispevky a pomoc. |
|
Back to top |
|
 |
|