View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Michael začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 2:17 pm Post subject: Konfig. SMS bez problémů |
|
|
Vážení,mohu potvrdit a budu tvrdit že konfigurační SMS ze stránek Siemensu jsou plně funkční a bezproblémové.Nastavoval jsem úplně vše a účty jsem si dodatečně přejmenoval již až v SX ale prostě to chodí.Pokud ne,již zmíněná Radlická.
Přiznám pouze to že po dovolené se budu věnovat manualu.Nějak mi nejdou smáznout přijaté maily a ještě jsem na to nepřišel.Klasický způsob nechodí. |
|
Back to top |
|
 |
pokiswork badatel

267.10 SMM
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 10:47 pm Post subject: Re: Konfig. SMS bez problémů |
|
|
Michael wrote: | Vážení,mohu potvrdit a budu tvrdit že konfigurační SMS ze stránek Siemensu jsou plně funkční a bezproblémové.Nastavoval jsem úplně vše a účty jsem si dodatečně přejmenoval již až v SX ale prostě to chodí.Pokud ne,již zmíněná Radlická.
Přiznám pouze to že po dovolené se budu věnovat manualu.Nějak mi nejdou smáznout přijaté maily a ještě jsem na to nepřišel.Klasický způsob nechodí. |
jak ktere OTA SMS fakaj_na nasteveni mailu_moc teda ne  _________________
MOTOROLA MPx100 vs. SIEMENS SX1 Mille Miglia  |
|
Back to top |
|
 |
pokiswork badatel

267.10 SMM
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 10:49 pm Post subject: |
|
|
na erosovi mi enom tak nejde stahovat posta z t-zones_(podle nastveni OTA SMS )
ale po mensim zasahu ruco fuco_uz to taha o sto sest  _________________
MOTOROLA MPx100 vs. SIEMENS SX1 Mille Miglia  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|