View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Pitr1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 6:25 pm Post subject: Jak nahrát nový Firmware do SX1 |
|
|
Prosím o radu jak nahrát do mob. tel. Siemens SX1 nový Firmware. V tel. mám FW. SX1 International-uk-de-it 06. Proto se ptám, zda - li si mohu přeinstalovat tento FW sám ( doma ), nebo jen v servise Siemens. Jestli-že ano, jaký program pro to budu potřebovat a jaký asi bude nejvhodnější FW. A jesli můžu instalovat jen angl. verzi na angl. nebo můžu instalovat českou na angl?!? Verzi kterou mám v tel. je bez CZ.
Děkuji za všechny rady Pitr  |
|
Back to top |
|
 |
Kamilos kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 8:39 am Post subject: Re: Jak nahrát nový Firmware do SX1 |
|
|
Pitr1 wrote: | Prosím o radu jak nahrát do mob. tel. Siemens SX1 nový Firmware. V tel. mám FW. SX1 International-uk-de-it 06. Proto se ptám, zda - li si mohu přeinstalovat tento FW sám ( doma ), nebo jen v servise Siemens. Jestli-že ano, jaký program pro to budu potřebovat a jaký asi bude nejvhodnější FW. A jesli můžu instalovat jen angl. verzi na angl. nebo můžu instalovat českou na angl?!? Verzi kterou mám v tel. je bez CZ.
Děkuji za všechny rady Pitr  |
No bohuzel FW ze stranek Siemensu tam nenahrajes Jedine reseni tady je dat tam FW 13 CZSK retail servisni. Ten ti to preflas. podivej se na www.symbianforum.com - Siemens SX1 a tam to najdes uz sme to tam resili  _________________ Siemens SX1, MMC: 256 PQI |
|
Back to top |
|
 |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|