View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
havros badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 6:37 pm Post subject: DATOVÝ KABEL MA-8720P |
|
|
Dostal jsem do ruky USB kabel s nabíjením od firmy Mobile Action MA-8720P. Bohužel má vytrhané kabely a tak nevím jak je správně připájet. Nemáte ho někdo? Potřeboval bych poradit s barvami kabelů na jednotlivých pinech. Je tam jen + a - pro nabíjení. Nejlepší by byl obrázek. DÍKY MOC |
|
Back to top |
|
 |
HOne věrný diskusník

Joined: 30 Oct 2004 Posts: 495 Location: Trutnov-takový relativně velký,avšak nudný město...(50 km od Hradce Králové na sever)
2073.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 6:53 pm Post subject: Re: DATOVÝ KABEL MA-8720P |
|
|
havros wrote: | Dostal jsem do ruky USB kabel s nabíjením od firmy Mobile Action MA-8720P. Bohužel má vytrhané kabely a tak nevím jak je správně připájet. Nemáte ho někdo? Potřeboval bych poradit s barvami kabelů na jednotlivých pinech. Je tam jen + a - pro nabíjení. Nejlepší by byl obrázek. DÍKY MOC |
kdyby se mi nestalo se starym kabelem to stejny,tak bych ti to vyfotil.... _________________ Rentgenovali jsme mu hlavu, ale naštěstí jsme v ní nic nenašli.
Sony Erikson Ká sedmset padesát i
...->Alcatel 302->Nokia 3310->Siemens M65->prodán->Sony Ericsson K750i
Linux for Humans.... |
|
Back to top |
|
 |
milan_ruzicka všeználek

4261.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Sat Jul 30, 2005 7:27 pm Post subject: Re: DATOVÝ KABEL MA-8720P |
|
|
havros wrote: | Dostal jsem do ruky USB kabel s nabíjením od firmy Mobile Action MA-8720P. Bohužel má vytrhané kabely a tak nevím jak je správně připájet. Nemáte ho někdo? Potřeboval bych poradit s barvami kabelů na jednotlivých pinech. Je tam jen + a - pro nabíjení. Nejlepší by byl obrázek. DÍKY MOC |
prohledej sekci Hardware, na dost podobnou věc se tady ptalo už dost lidí, já konkrétně na 8720c možná to bude podobný
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=3326&highlight= _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|