clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Na JavaManii se nezapomělo

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Na JavaManii se nezapomělo
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Reply to topic     Forum Index -> Diskuse k článkům
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pecanz
čestný člen
čestný člen

14931.66 SMM
PostPosted: Mon Aug 01, 2005 7:51 am    Post subject: Reply with quote

Nechci vás nijak urazit ani nic podbneho ale tenhle topic bych přejmenoval na " Na javamanii se zapomělo ".
Vy si děláte hrozně moc práce. Nedoděláte jeden projekt a už jdete do druhého. Je to od vás sice pěkné jenomže potom to nezvládáte vůbec...

vitek.borec.cz
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 01, 2005 11:11 am    Post subject: Reply with quote

Darth PZ wrote:
Nechci vás nijak urazit ani nic podbneho ale tenhle topic bych přejmenoval na " Na javamanii se zapomělo ".
Vy si děláte hrozně moc práce. Nedoděláte jeden projekt a už jdete do druhého. Je to od vás sice pěkné jenomže potom to nezvládáte vůbec...

No jsem vůbec zvědav, jestli ta java mania vůbec bude někdy funkční a bude o něčem! d'oh!

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
romulus
VIP
VIP

10861.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 02, 2005 1:19 am    Post subject: Reply with quote

JavaMania nyní také čeká na plné zprovoznění nového serveru, na kterém má také běžet.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
vitek.borec.cz
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 04, 2005 5:12 pm    Post subject: Reply with quote

romulus wrote:
JavaMania nyní také čeká na plné zprovoznění nového serveru, na kterém má také běžet.

aha ... docela závažný problém! wink

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
pholman
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Aug 19, 2005 12:49 pm    Post subject: na javamanii se zapomnělo... Reply with quote

A stejně tak na siemensmanii. Nový stránky měly bejt už na začátku prázdnin, ale dodnes nejni nic. Já tohle moc dobře znám, z vlastní zkušenosti.
A to jsem sám. Ale vás je tu celá banda, a nikdo nedělá kromě toho fóra nic. Applause
Back to top
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Fri Aug 19, 2005 2:04 pm    Post subject: Re: na javamanii se zapomnělo... Reply with quote

pholman wrote:
Ale vás je tu celá banda, a nikdo nedělá kromě toho fóra nic. Applause

????????

pholman
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Aug 19, 2005 3:28 pm    Post subject: na javamanii se zapomnělo...2 Reply with quote

Tím jsem myslel to, že všichni redaktoři atd. přispívají do diskuzí, zamykají fóra atd. ale nikdo nedělá na novém designu, funkčnosti stránek, pořádné optimalizaci, zkrátka na všem, co jste slíbili vylepšit.
Back to top
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PostPosted: Fri Aug 19, 2005 3:46 pm    Post subject: Re: na javamanii se zapomnělo...2 Reply with quote

pholman wrote:
Tím jsem myslel to, že všichni redaktoři atd. přispívají do diskuzí, zamykají fóra atd. ale nikdo nedělá na novém designu, funkčnosti stránek, pořádné optimalizaci, zkrátka na všem, co jste slíbili vylepšit.

Jestli to nebude tim že tahle page je soukromá a na designu a úpravách či změnách mužou dělat podle mě jen dva lidi???

View user's profile Send private message
busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PostPosted: Fri Aug 19, 2005 5:00 pm    Post subject: Re: na javamanii se zapomnělo...2 Reply with quote

pholman wrote:

Pěkný příklad,že myslet znamená ho*no vědět
Redaktoři a moderátoři nemají s vývojem stránek co dělat.
No a i kdyby sme dělali,tak by mě zajímalo,jak bys to poznal??? Jako každej den jedn nová ikonka nebo jak si to představuješ? Laughing

Nokia 6234, Ericsson T65
Back to top
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Fri Aug 19, 2005 5:33 pm    Post subject: Re: na javamanii se zapomnělo...2 Reply with quote

pholman wrote:

Ty asi moc nevies,ako to na takychto strankach funguje,ze? O chod stranok,dizajn, systemove zmeny a celkovu technicku podporu sa staraju ADMINISTRATORI,u nas je to hlavne romulus.
Redaktori a moderatori maju na starosti iba chod stranky a fora po obsahovej stranke,lebo ich prava a moznosti su oproti administratorom znacne omedzene...a tak to funguje na drtivej vacsine stranok,ktore pracuju v tyme,alebo tymoch...kazdy ma svoje poninnosti,prava a moznosti...

...a na zaver by som len rad dodal,ze pokial mi je zname,nikto z redaktorov a moderatorov nic nesluboval,takze si trocho mimo...

pecanz
čestný člen
čestný člen

14931.66 SMM
PostPosted: Sun Aug 21, 2005 9:08 am    Post subject: Re: na javamanii se zapomnělo...2 Reply with quote

pholman wrote:

Docela odvážné řeči nato že máš 9 příspěvků. Asi vůbec nevíš jak to tady na SManii chodí...

romulus
VIP
VIP

10861.00 SMM
PostPosted: Sun Aug 21, 2005 5:07 pm    Post subject: Re: na javamanii se zapomnělo... Reply with quote

pholman wrote:
A stejně tak na siemensmanii. Nový stránky měly bejt už na začátku prázdnin, ale dodnes nejni nic. Já tohle moc dobře znám, z vlastní zkušenosti.
A to jsem sám. Ale vás je tu celá banda, a nikdo nedělá kromě toho fóra nic. Applause
Měl bys číst naše stránky pozorněji. Nové stránky měly být během prázdnin. Nikdo neříkal, že na začátku. A už jsem několikrát vysvětlovatl, proč se to zdrželo. Celé stránky se stěhovaly na nový server s jehož přípravou bylo mnoho práce, kterou můžeme dělat jen ve svém volném čase.
Back to top
pholman
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 7:57 pm    Post subject: sorry Reply with quote

Dva lidi??? To se vám zdá málo? Design stránek se dá udělat do dvou hodin. A dobrej. Ale holt se musí chtít, no.
Back to top
pholman
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 8:00 pm    Post subject: Re: na javamanii se zapomnělo...2 Reply with quote

Darth PZ wrote:
pholman wrote:

Docela odvážné řeči nato že máš 9 příspěvků. Asi vůbec nevíš jak to tady na SManii chodí...

je fakt důležitý, kolik mám příspěvků??? to se musim všem klanět, kdo mají těch příspevků hodně? to jsou asi lidi co všechno chápou nejlíp, co? myslíte, že to, že mám 10 příspěvků znamená, že sem nechodim a že nevim jak to tu chodí???
Back to top
pecanz
čestný člen
čestný člen

14931.66 SMM
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 8:02 pm    Post subject: Re: na javamanii se zapomnělo...2 Reply with quote

pholman wrote:
že to, že mám 10 příspěvků znamená, že sem nechodim a že nevim jak to tu chodí???

Nooo stou druhou částí máš pravdu...

Reply to topic     Forum Index -> Diskuse k článkům All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Page 6 of 7

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum