View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 6:50 am Post subject: Pre vsetkych skusenych uzivatelov fora. |
|
|
Podla toho co vidim, v poslednej dobe sa na fore rozrasta pocet novacikov, ktory bez toho aby pouzivali SEARCH, rovno zakladaju duplicitne temy.
Preto prosim vsetkych skusenych uzivatelov, aby daneho uzivatela slusne upozornili na tlacitko SEARCH a PRAVIDLA FORA ( http://www.siemensmania.cz/content.php?id=283 ) a pripisali mu niekolko linkov na riesenie jeho problemu.
A nasledne ma upozornili na potrebu uzamknutia danej temy, respektive jej zmazania.
Dakujem
Sirus _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 2:28 pm Post subject: |
|
|
Nejvíc mě dostávaj hlášky typu, pošletemě xxx a yyy na zzz. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
HDS rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 6:25 am Post subject: |
|
|
Jn díky tomu na fóru už moc často nejsem je to také jakési divné.. pořád ty samé chyby ty samé topicy a nic nového :-( _________________
  |
|
Back to top |
|
 |
shubeny pisatel

Joined: 11 Apr 2005 Posts: 258 Location: Kaplice, Jížní Čechy
661.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 8:23 am Post subject: |
|
|
Jo přesně ... nic novýho ... prostě nuda  _________________ Siemens a36 > Siemens m55> Siemens me45 > Siemens cx65 - fw 43cz no patch > FW50 cz no patching > Benq-Siemens S88+1GB microSD Karta >> Sony-Ericsson w810i+1GB MemoryStickDuo >> Samsung S5230 Star Noble Black |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 4:08 pm Post subject: |
|
|
shubeny wrote: | Jo přesně ... nic novýho ... prostě nuda  |
Tak zase co byste chtěli? Mobily nevycházej každej den a všechno se tu už probralo. Až bude každej tyden nová řada (x85, x95, x105, x115), aby se dalo o čem mluvit, tak tu ta "nuda" nebude. Ja se tu teda nenudim... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 4:20 pm Post subject: |
|
|
ERASED 4 Lewa _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD

Last edited by ZeeRaX on Wed Aug 03, 2005 3:04 pm; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 8:49 pm Post subject: |
|
|
ZeeRaX wrote: | Lewa wrote: | shubeny wrote: | Jo přesně ... nic novýho ... prostě nuda  |
Tak zase co byste chtěli? Mobily nevycházej každej den a všechno se tu už probralo. Až bude každej tyden nová řada (x85, x95, x105, x115), aby se dalo o čem mluvit, tak tu ta "nuda" nebude. Ja se tu teda nenudim... |
hehe.. ja mam problemy s SXkem furt, jestli chcete, muzu vas otravovat donekonecna at se tu moc nenudite  |
No tak do toho, vod toho jsme tady... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
vitek.borec.cz ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 09, 2005 5:00 pm Post subject: |
|
|
Lewa wrote: | ZeeRaX wrote: | Lewa wrote: | shubeny wrote: | Jo přesně ... nic novýho ... prostě nuda  |
Tak zase co byste chtěli? Mobily nevycházej každej den a všechno se tu už probralo. Až bude každej tyden nová řada (x85, x95, x105, x115), aby se dalo o čem mluvit, tak tu ta "nuda" nebude. Ja se tu teda nenudim... |
hehe.. ja mam problemy s SXkem furt, jestli chcete, muzu vas otravovat donekonecna at se tu moc nenudite  |
No tak do toho, vod toho jsme tady... |
Podle mně bys měl mluvit sám za sebe. Já jsem tu od toho, abych něco vykoumal či na něco přišel s cizí pomocí či mou samou. Ale pořád popisovat co je master reset, tak to mě fakt nebaví!  _________________ NO WAREZ
 |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 09, 2005 6:56 pm Post subject: |
|
|
vitek.borec.cz wrote: | Lewa wrote: | ......................
|
|
Promin,ze tohle je trosku OT, ale tomu prispevku se fakt musim zasmat  _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 09, 2005 7:01 pm Post subject: |
|
|
ZeeRaX wrote: | vitek.borec.cz wrote: | Lewa wrote: | ......................
|
|
Promin,ze tohle je trosku OT, ale tomu prispevku se fakt musim zasmat  |
No a není to tak??? .... _________________ NO WAREZ
 |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 09, 2005 8:36 pm Post subject: |
|
|
vitek.borec.cz wrote: | ZeeRaX wrote: | vitek.borec.cz wrote: | Lewa wrote: | ......................
|
|
No a není to tak??? .... |
Je i neni
Rekl bych, ze ucel vetsiny for je, si o necem pokecat, sdilet svoje napady, rady, podelit se o svoje zkusenosti !!!
Bohuzel, mas pravdu, ze nekteri lide, zvl. ti co tu jsou novi, se ptaji furt na to same a vznika tu neporadek, bhzel s timhel u takto rozlehleho fora musis pocitat. Ale kazdy jsme tu nejak zacinali.. a nekteri jeste zaciname
Ne kazdy vi, co je to master reset - tak na to prijdou a vykoumaji to s tvoji pomoci (opakuju pouze tvoje slova), tak nebud tak sobecky, ze si to vsechno nechas pro sebe.
Ja jsem osobne velice rad, ze tu mohu byt a priucit se obcas, kdyz neco nevim.. a zeptam se, i kdyz to tu bylo mozna uz nekdy zmineno. To same bych rekl, plati i o tobe a ostatnich ..
Jako neber si ten prispevek ve zlym  _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 09, 2005 8:46 pm Post subject: |
|
|
ZeeRaX wrote: | vitek.borec.cz wrote: | ZeeRaX wrote: | vitek.borec.cz wrote: | Lewa wrote: | ......................
|
|
No a není to tak??? .... |
Je i neni
Rekl bych, ze ucel vetsiny for je, si o necem pokecat, sdilet svoje napady, rady, podelit se o svoje zkusenosti !!!
Bohuzel, mas pravdu, ze nekteri lide, zvl. ti co tu jsou novi, se ptaji furt na to same a vznika tu neporadek, bhzel s timhel u takto rozlehleho fora musis pocitat. Ale kazdy jsme tu nejak zacinali.. a nekteri jeste zaciname
Ne kazdy vi, co je to master reset - tak na to prijdou a vykoumaji to s tvoji pomoci (opakuju pouze tvoje slova), tak nebud tak sobecky, ze si to vsechno nechas pro sebe.
Ja jsem osobne velice rad, ze tu mohu byt a priucit se obcas, kdyz neco nevim.. a zeptam se, i kdyz to tu bylo mozna uz nekdy zmineno. To same bych rekl, plati i o tobe a ostatnich ..
Jako neber si ten prispevek ve zlym  |
Jo jasný ... chápu tě. Přesně takovej sem byl, tak jsem založil velice úspěšné fun stránky o SXu. Tam jsem napsal plno článků. Vše co vím třeba jen o samotném master resetu. Potom se ovšem někdo zeptal ve foru co to master reset je. Tak to mě v celku naštvalo. Takže když se na takové věci lidi ptají, tak je odkazuju někam, kde je to podrobně napsané aby to pochopili, než jim říct, zmáčkni při vypnutém mobilu tohle a tohle! Oni nevěděj ani co udělaj a za pár dní se zeptaj prakticky na to samé! To je to nejhorší. A ty co to zajímá si to zjistěj a pochopěj, o co vlastně jde a dopadnou jako ty nebo já. Už tu není pořádné téma, kde by se diskutovalo o něčem co by se nedalo nějak jednoduše vyřešit. Toto forum už proto upadá. Dřiv se tu jednalo o docela dosti zajímavých věcech. Ale třeba vim jak do mobilu dát 256 polyfoní melodie, ale nikoho to nezajímá. TO jsou témata, který by mě chytly. Něco jak vylepšit než se stále opakovat. Oni kdyby chtěli tak by dali hledat a našli si to! A toto forum není tak velké spíš lidi jsou líní (nechci tím nikoho urazit, vyslovuji svůj názor, který vůbec nemůtočí proti vám). _________________ NO WAREZ
 |
|
Back to top |
|
 |
jaramara věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 09, 2005 9:03 pm Post subject: |
|
|
2vitek.borec.cz Mas pravdu, zacina to tady pekne upadat... Problem je taky v tom, ze lidi tomu telefonu az tak nerozumi( ja taky moc ee), mozna oni rozumi aplikacim, co ktera dela, ale nee firmwaru a vse se tom to toci okolo nej! Tady uz ani nejde o ty aplikace, ale o Operacni system! Podivej se treba na rusaky z Oslika, to jsou fakt machri, nebyt nich, tak nic neni, nebo SMO!!!! |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 09, 2005 9:08 pm Post subject: |
|
|
jaramara wrote: | 2vitek.borec.cz Mas pravdu, zacina to tady pekne upadat... Problem je taky v tom, ze lidi tomu telefonu az tak nerozumi( ja taky moc ee), mozna oni rozumi aplikacim, co ktera dela, ale nee firmwaru a vse se tom to toci okolo nej! Tady uz ani nejde o ty aplikace, ale o Operacni system! Podivej se treba na rusaky z Oslika, to jsou fakt machri, nebyt nich, tak nic neni, nebo SMO!!!! |
No právě. Proto chodim na osl*ka (omlouvám se za reklamu), kde se to hejbe. Kámoš umí rusky, tak mu posílám texty a on mi je překládá (jelikož já rusky neumim a v anglické sekci taky není nic zajímavého). Tady se kecá pořád jen o odblokování SXe a o nějaké chybě, která se master codem vyřeší. Však se koukněte. Vrchní příspěvek je s master codem a úplně dole je jak odblokovat SX. No střelte mě!!!  _________________ NO WAREZ
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|