View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
artas10 kolemjdoucí
1.00 SMM
Příspěvky na SM: 110,- |
Posted: Wed Aug 03, 2005 10:04 am Post subject: Reproduktor? Servis? |
|
|
Nevím jestli to sem patří, ale podobný problém jsem nikde nenašel. Občas si pustím nějakou MP3 přes reproduktor telefonu. Jednou při přehrávání v tom začlo divně chrastit a zvuk se podstatně zhoršil. To bych zkousl, ale od té doby když mi někdo volá a přijmu hovor, tak se z reproduktoru ozývá bzučení které přehluší protistranu, takže takřka nerozumím co říká. Ten zvuk zpočátku připomíná bzučení které se ozývá v rádiu čí televizi když je poblíž mobil a někdo na něj zavolá, ale pak je to bzučení souvislé. Když dám externí sluchátka je to úplně v pohodě. Snad jenom jeden z deseti hovorů proběhne v pořádku bez toho bzukotu, tudíž se ale dá říct že občas funguje normálně. Pro jistotu jsem provedl trojhmat, ale bez výsledku. Při přehrávání MP3 v reproduktoru sice nebzučí, ale tak podivně v tom chrastí a je mnohem horší kvalita.
Může být chyba v reproduktoru? Mobil je ještě v záruce, ale kdyby to šlo tak bych to radši řešil sám.
Předem díky za případné rady. _________________ C 35, M 35, ME 45/ S45i,C55, S65 + SX1 |
|
Back to top |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 10:10 am Post subject: Re: Reproduktor? Servis? |
|
|
artas10 wrote: | Nevím jestli to sem patří, ale podobný problém jsem nikde nenašel. Občas si pustím nějakou MP3 přes reproduktor telefonu. Jednou při přehrávání v tom začlo divně chrastit a zvuk se podstatně zhoršil. To bych zkousl, ale od té doby když mi někdo volá a přijmu hovor, tak se z reproduktoru ozývá bzučení které přehluší protistranu, takže takřka nerozumím co říká. Ten zvuk zpočátku připomíná bzučení které se ozývá v rádiu čí televizi když je poblíž mobil a někdo na něj zavolá, ale pak je to bzučení souvislé. Když dám externí sluchátka je to úplně v pohodě. Snad jenom jeden z deseti hovorů proběhne v pořádku bez toho bzukotu, tudíž se ale dá říct že občas funguje normálně. Pro jistotu jsem provedl trojhmat, ale bez výsledku. Při přehrávání MP3 v reproduktoru sice nebzučí, ale tak podivně v tom chrastí a je mnohem horší kvalita.
Může být chyba v reproduktoru? Mobil je ještě v záruce, ale kdyby to šlo tak bych to radši řešil sám.
Předem díky za případné rady. |
Myslím že to není softwarová chyba ale HW .. takže Reklamace _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
Fight for Freedom... Freedom forever
-------------------------------------------
freedoomm@seznam.cz blackmike@centrum.cz |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 11:08 am Post subject: |
|
|
To bude podělanej repráček. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
artas10 kolemjdoucí
1.00 SMM
Příspěvky na SM: 110,- |
Posted: Wed Aug 03, 2005 11:30 am Post subject: |
|
|
Gwin wrote: | To bude podělanej repráček. |
No pokud by to tak bylo, tak ten bych si asi radši vyměnil sám. Sem z Moravy a posílat mobil do Prahy se mi nějak moc nechce. Nebo je snad na Moravě nějaký servis na Siemensy? Asi těžko že . Jinak díky  _________________ C 35, M 35, ME 45/ S45i,C55, S65 + SX1 |
|
Back to top |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 1:31 pm Post subject: |
|
|
artas10 wrote: | Gwin wrote: | To bude podělanej repráček. |
No pokud by to tak bylo, tak ten bych si asi radši vyměnil sám. Sem z Moravy a posílat mobil do Prahy se mi nějak moc nechce. Nebo je snad na Moravě nějaký servis na Siemensy? Asi těžko že . Jinak díky  |
je v Brně .. já sem taky z moravy .. poslal sem telefon se špatným displejem do brna a ti ho stejně poslali do prahy protže prý v brně řeší jen softíkový problémy.... za necelý tři týdny byl zpět . _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
|
Back to top |
|
 |
MaXoft začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 7:02 pm Post subject: |
|
|
Repráček jsem úspěšně vyměnil, je to otázka chvilky, není tam připájený, ani jinak připojený, je tam jen položený a přimáčknutý takovým držáčkem. Je to v pohodě, takže stačí objednat repráček odkaz je tady:
http://www.dilynamobily.cz/shop/detail.php?produkt_id=1213&id=40&podkat=
a pak si ho sám vyměnit, stačí k tomu TORX 5 šroubovák.
doporučuju si to nechat poslat normálka jen na dobírku, je to levnější než v balíčku
P.S. pro všechny, kdo radí způsobem: dej to k reklamaci, atd...
...tak takové hemzy raději příště nepište , to ví každý blb, že pokud je foun v záruční době, tak to dá nejprve reklamovat, ale lidé se ptají hlavně z důvodu, aby jim někdo poradil, protože si to chtějí spravit sami, a navíc většina SX1 už má dávno po záruční době.. [/url] |
|
Back to top |
|
 |
rcbandit pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 10:03 pm Post subject: |
|
|
MaXoft wrote: | Repráček jsem úspěšně vyměnil, je to otázka chvilky, není tam připájený, ani jinak připojený, je tam jen položený a přimáčknutý takovým držáčkem. Je to v pohodě, takže stačí objednat repráček odkaz je tady:
doporučuju si to nechat poslat normálka jen na dobírku, je to levnější než v balíčku
...tak takové hemzy raději příště nepište , to ví každý blb, že pokud je foun v záruční době, tak to dá nejprve reklamovat, ale lidé se ptají hlavně z důvodu, aby jim někdo poradil, protože si to chtějí spravit sami, a navíc většina SX1 už má dávno po záruční době.. [/url] |
Co to tady kafras za blbosti
Vzdyt SX1 se oficialne u nas prodava od 1/04 tak jak muze mit vetsina lidi davno po zarucni dobe? jedine kdo ma sedivky nebo poskozeny telefony vlastni vinou.A tech urcite neni vetsina.
A proc rozdelavat zbytecne SX1 a prijit o zaruku a ktomu objednavat za 80kc+postovne novej reprak,kdyz to muze dotycny clovek nechat zadarmo vymenit v servise na zaruku.
 _________________ SX1_FW15cz_N70Mod_180MHz O.C. CPU_256Mb Nokia MMC, N-GAGE 1Gb_ PQI MMC, Nokia N3230_512Mb Kingston MMC |
|
Back to top |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 7:42 am Post subject: |
|
|
pretoze 2 rocna zaruka je od vstupu do eu nie ? to jest ma j 2004 |
|
Back to top |
|
 |
MaXoft začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 11:46 am Post subject: |
|
|
protože seš řepa, 2 roky záruka mám dojem platí až od léta 2005, navíc telefony, které byly prodávány ze starých zásob, tak se na ně vztahuovala pouze 6-ti měsíční záruka, takže v reálu byly dvouleté záruky až někdy od podzima-zimy 2004
to je ale fuk, nepochopil jsi podstatu věci, raději se k tomu příště nevyjadřuj, když neumíš pořádně poradit.
Pokud to má někdo v záruce, tak to určitě bude přes záruční opravu řešit a neptá se
Já myslím, že můj příspěvek přinesl pro toto téma mnohem víc, než jen "dej si to spravit"
rcbandit wrote: | MaXoft wrote: | Repráček jsem úspěšně vyměnil, je to otázka chvilky, není tam připájený, ani jinak připojený, je tam jen položený a přimáčknutý takovým držáčkem. Je to v pohodě, takže stačí objednat repráček odkaz je tady:
Vzdyt SX1 se oficialne u nas prodava od 1/04 tak jak muze mit vetsina lidi davno po zarucni dobe? jedine kdo ma sedivky nebo poskozeny telefony vlastni vinou.A tech urcite neni vetsina.
A proc rozdelavat zbytecne SX1 a prijit o zaruku a ktomu objednavat za 80kc+postovne novej reprak,kdyz to muze dotycny clovek nechat zadarmo vymenit v servise na zaruku.
 |
|
|
Back to top |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 2:33 pm Post subject: |
|
|
MaXoft wrote: | protože seš řepa, 2 roky záruka mám dojem platí až od léta 2005, navíc telefony, které byly prodávány ze starých zásob, tak se na ně vztahuovala pouze 6-ti měsíční záruka, takže v reálu byly dvouleté záruky až někdy od podzima-zimy 2004
to je ale fuk, nepochopil jsi podstatu věci, raději se k tomu příště nevyjadřuj, když neumíš pořádně poradit.
Pokud to má někdo v záruce, tak to určitě bude přes záruční opravu řešit a neptá se
Já myslím, že můj příspěvek přinesl pro toto téma mnohem víc, než jen "dej si to spravit"
rcbandit wrote: | MaXoft wrote: | Repráček jsem úspěšně vyměnil, je to otázka chvilky, není tam připájený, ani jinak připojený, je tam jen položený a přimáčknutý takovým držáčkem. Je to v pohodě, takže stačí objednat repráček odkaz je tady:
 |
|
to aby si to dal do servisu sem udělal jen tak sběžně .. páč každej nemůže mít obě ruce v pořádku a může bejt lempl jako jeden idi** z konkurenčního fora kterej tam nechal seškrabaný šrouby a tím mu v servise odepsali záruku jen kvůli výměně krytu .. takže ono to nění jen tak špatný to tam přec jen poslat .. jinak na blbou otázku blbá odpověď a na blba jen blbě ! sem radši ani nepiš takový kecy _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|