View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
david elf kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 5:27 pm Post subject: tlačítka 6,7 nesvítí |
|
|
Nedávno jsem si SX1 polil kávou. Rychle jsem vyndal baterku, celej mobil rozdělal a vyčistil lihem, nachal uschnout. Pak jsem ho složil a vše se zdalo být vpohodě. Po čase jsem si všiml že nesvítí tlačítka 6 a 7. Znovu jsem mob. rozdělal a všemožně čistil ale nepomohlo to. Jednou, když jsem neco delal se tlačítka rozsvítili ale pak už nic.
Neporadíte co mám delat? (záruku mi asi neuznají,na mobilu je poznat že se v něm vrtalo. A ještě mi nefungují boční tlač. na momentku a...Něco jsem při té montáži asi ztratil) Díky za rady a názory. |
|
Back to top |
|
 |
paja_m55 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 05, 2005 9:26 am Post subject: |
|
|
odesla ti LED dioda v klavesnici...doporucuji rozebrat (nejlip podle navodu na SM) a ledku si vymenit je to sice piplacka ale je to s nejvetsi pravdepodobnosti pricina problemu......btw hodila by se tam aji cervena ledka misto modrych,svitilo by to fakt pekne  _________________ 2x C35i -> OT501 -> SGH-C100 -> M55 -> SX1 -> S65 -> Nokia E50 -> Nokia E51 -> T-Mobile MDA Compact IV
--== AMD 4evr ==-- |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|