View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 11:06 am Post subject: |
|
|
wizaard wrote: | Tady opravdu jedině reklamace! Nevím, jaký by mohl mít FW vliv na funkčnost nabíjení... |
To já taky ne Jenom řikám vlastní zkušenosti. Tak do toho servisu s tim  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
TJ Marlowe pisatel

Joined: 21 Feb 2005 Posts: 269 Location: Moravské Budějovice
661.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 11:08 am Post subject: |
|
|
jj. Jasně dám na vás. Co nejdřív tam s tím zaskočím  _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
havros badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 11:13 am Post subject: |
|
|
A neni nahodou ta baterka uplne vyflakana? V takoym pripade nejakou minutku trva, nez se nabijeni rozbehne... |
|
Back to top |
|
 |
TJ Marlowe pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 11:17 am Post subject: |
|
|
havros wrote: | A neni nahodou ta baterka uplne vyflakana? V takoym pripade nejakou minutku trva, nez se nabijeni rozbehne... |
ne v tom problém není. My jsme čekali až 10minut a pořád nic. A navíc je to siemens M65 i kdyby mobil spadnul tak by to musel být ale obrovský pád kdyby to udělalo něco s baterkou, ale mohu tě ujistit že baterka není nijak požkozená spíš naopak je v dobrém pořádku  _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
havros badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 11:19 am Post subject: |
|
|
Nevim zrovna jak M65, ale uplne vybyty 5110(kdysi) trvalo nez se zacala nabijet treba i pul hodiny |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 11:22 am Post subject: |
|
|
TJ Marlowe wrote: | ne v tom problém není. My jsme čekali až 10minut a pořád nic. A navíc je to siemens M65 i kdyby mobil spadnul tak by to musel být ale obrovský pád kdyby to udělalo něco s baterkou, ale mohu tě ujistit že baterka není nijak požkozená spíš naopak je v dobrém pořádku  |
No, píšeš, že vybitá není, ale jinak - kdyby náhodou, tak v manuálu je psáno, že to může trvat až 2 hodiny, než se objeví signalizace nabíjení...  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
TJ Marlowe pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 11:35 am Post subject: |
|
|
Quote: | No, píšeš, že vybitá není, ale jinak - kdyby náhodou, tak v manuálu je psáno, že to může trvat až 2 hodiny, než se objeví signalizace nabíjení...  |
No jo, ale proč se mu to má zobrazovat tak pozdě. Já sem si manuál četl amoje CX65 už jednou spadla (funguje ale pořád ) a při nabíjení se mi to zobrazuje hned, a mu to nespadlo ani jednou a má se mu to zobrazovat tak pozdě?  _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
havros badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 11:39 am Post subject: |
|
|
Tady ale nikdo nemluvil o pádu, řeší se, jestli ta baterie je vybitá... Jako že telefon nejde zapnout, protože baterie dává nízké napětí... |
|
Back to top |
|
 |
TJ Marlowe pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 11:45 am Post subject: |
|
|
havros wrote: | Tady ale nikdo nemluvil o pádu, řeší se, jestli ta baterie je vybitá... Jako že telefon nejde zapnout, protože baterie dává nízké napětí... |
no zas tak vybitá to asi nebyla. no nic, neřešme to, zanesu to do servisu a uvidíme  _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 11:45 am Post subject: |
|
|
wizaard wrote: | No, píšeš, že vybitá není, ale jinak - kdyby náhodou, tak v manuálu je psáno, že to může trvat až 2 hodiny, než se objeví signalizace nabíjení...  |
To je blbost...aj ked je telefon vymlateny do mrtva,ze sa vypina,do 2-3 minut sa ukazovatel nabijania objavi. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 11:52 am Post subject: |
|
|
hanni wrote: | To je blbost...aj ked je telefon vymlateny do mrtva,ze sa vypina,do 2-3 minut sa ukazovatel nabijania objavi. |
To byl extrémní případ... a vůbec, nenič mi teorie, jo?  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 11:57 am Post subject: |
|
|
Ja pisem z praxe...teorie ma az tak nezaujimaju a netrapia.  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
EmbreOnyx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 04, 2005 10:33 am Post subject: |
|
|
Mam podobny problem, pred dvema mesici jsme si koupili se zenou oba M 65. Asi po mesici mi prestala nabijet moje nabijecka, s tim , ze kdyz jsem ji pripojil k telefonu tak telefon pipl a vypl se. Nekde jsem tu cetl ze pokud telefon pred vypnutim pipne je to zalezitost FW, ale u obou mam FW 50. Takze jsme pouzivali az do vcerejska jen jednu nabijecku. Vcera se ale stalo to stejne i na jejim telefonu takze jsme oba bez nabijecky. Telefonem to tedy zrejme nebude protoze nabijeni pres kabel zatim funguje na obou telefonech bez problemu. Dnes zkusim zajet do obchodu kde jsme ho kupovali a uvidime, napred tam jeste hodim zalohu z FW25 at neni problem. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|