View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Awol_CZ kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 17, 2005 1:16 pm Post subject: Obrazovka pri Standby mode |
|
|
Ahojte vsichni,
koupil jsem si Siemens M65 Black od Satronu, bohuzel byl customizovany na t-mobile. Menu a systemove tlacitko t-zones se mi podarilo podle navodu konecne odstranit pomoci OD tools, ale ted mam jiny problem s temi volbami co se zobrazuji dole. Standartne by stisknuti joysticku melo vyvolat hlavni menu. Ja to mam na fotak a nejde mi to zmenit. Menu mam na pravem tlacitku. Take jsem si vsiml, ze kolem tech tlacitek by mel byt takovy pas, aby byli videt na pozadi, ja kolem nich bohuzel nic nemam, tak na nekterych tematech vubec nejdou precist. Preinstalovaval jsem firmware (FW50CZ), ale nic se nezmenilo. Nevedel by si nekdo rady jak to dat do standartniho stavu? diky moc |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 17, 2005 1:53 pm Post subject: Re: Obrazovka pri Standby mode |
|
|
Awol_CZ wrote: | Ahojte vsichni,
koupil jsem si Siemens M65 Black od Satronu, bohuzel byl customizovany na t-mobile. Menu a systemove tlacitko t-zones se mi podarilo podle navodu konecne odstranit pomoci OD tools, ale ted mam jiny problem s temi volbami co se zobrazuji dole. Standartne by stisknuti joysticku melo vyvolat hlavni menu. Ja to mam na fotak a nejde mi to zmenit. Menu mam na pravem tlacitku. Take jsem si vsiml, ze kolem tech tlacitek by mel byt takovy pas, aby byli videt na pozadi, ja kolem nich bohuzel nic nemam, tak na nekterych tematech vubec nejdou precist. Preinstalovaval jsem firmware (FW50CZ), ale nic se nezmenilo. Nevedel by si nekdo rady jak to dat do standartniho stavu? diky moc |
No, pokud se nepletu, na tyhle otázky jsou odpovědi ve FAQ. _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
Awol_CZ kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 17, 2005 2:14 pm Post subject: Re: |
|
|
Na jednu z tech otazek jsem skutecne odpoved nalezl ve FAQ a dokonce i ve foru, bohuzel na to, proc nemam ty spodni nazvy na nejakem tom podklade jsem nenasel. Snad si nekdo bude vedet rady. Dale jsem zjistil jeste jednu vec a nevim zda je to normalni: Na ostrem svetle je videt, jak displey blika ( jako kdyz mate monitor na PC na nizke obnovovaci frekvenci. ) V mistnosti to videt neni, je to normalni ? predem moc dekuji za odpovedi |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Wed Aug 17, 2005 3:30 pm Post subject: |
|
|
Ten pás dole "zmizel" s příchodem FW tuším 40... Osobně mi to vůbec nevadí, stejně mám patch na odstranění popisků funkčních kláves  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Wed Aug 17, 2005 3:39 pm Post subject: |
|
|
"Dorobenie" pasika nie je ziadny problem. Staci mensia uprava temy pomocou SDTE. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Awol_CZ kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 17, 2005 3:47 pm Post subject: Re: |
|
|
Tak to jsem rad, uz jsem myslel ze je to chyba v mem telefonu.
Uz mi zbyva vyresit jen problem s blikanim displaye na ostrem svetle.
Nemate takove zkusenosti?
Zkuste nastavit display na slunicko a soustredit se, u me je videt jak hrozne rychle blika, mozna mam jen citlive oko, nebo spatny display. Diky moc. |
|
Back to top |
|
 |
teraxe věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 17, 2005 4:37 pm Post subject: Re: |
|
|
Awol_CZ wrote: | Tak to jsem rad, uz jsem myslel ze je to chyba v mem telefonu.
Zkuste nastavit display na slunicko a soustredit se, u me je videt jak hrozne rychle blika, mozna mam jen citlive oko, nebo spatny display. Diky moc. |
a nebo tik ve voku :-) _________________ S6->Bosch 608->C25->5110->C35i->MT50->CX65 (14.74MB+plno patchů+miniGPS)->SX1 rozbytej a po opravě nepoužitelnej :-( (ještě pořád mi ho nevrátily) -> HTC Wizard (MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
dubas_ (člen klubu SM) věrný diskusník

Joined: 12 May 2005 Posts: 465 Location: Kostlivec nad Mrtvicí
2061.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 17, 2005 5:56 pm Post subject: Re: |
|
|
Awol_CZ wrote: | Tak to jsem rad, uz jsem myslel ze je to chyba v mem telefonu.
to je normalni to blikani co vidis je obnovovaci frekvence displaye  _________________ MC920 => C45 => CX65 BEST
fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi
 |
|
Back to top |
|
 |
Awol_CZ kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 18, 2005 5:55 pm Post subject: Dalsi problemy s displayem |
|
|
Ahoj vsichni,
tak jsem zjistil dalsi z veci, ktera by mohla pomoct pri vyreseni zahady s displayem. Kdyz se po chvili necinnosti zapne sporic ( digitalni hodiny ). tak naskoci takovy cerny pozadi. Kdyz dam mobil pod lampicku aby vse bylo dobre videt, tak jsem zjistil, ze po chvili mi po tom cernym pozadi zacnou behat takovy carky. Asi to souvisi s tou frekvenci displaye, treba mam moc malou frekvenci. Je to snad normalni? Mohl by to prosim nekdo vyzkouset na svem m65? diky moc. |
|
Back to top |
|
 |
dubas_ (člen klubu SM) věrný diskusník

Joined: 12 May 2005 Posts: 465 Location: Kostlivec nad Mrtvicí
2061.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 18, 2005 9:03 pm Post subject: Re: Dalsi problemy s displayem |
|
|
Awol_CZ wrote: | Ahoj vsichni,
tak jsem zjistil dalsi z veci, ktera by mohla pomoct pri vyreseni zahady s displayem. Kdyz se po chvili necinnosti zapne sporic ( digitalni hodiny ). tak naskoci takovy cerny pozadi. Kdyz dam mobil pod lampicku aby vse bylo dobre videt, tak jsem zjistil, ze po chvili mi po tom cernym pozadi zacnou behat takovy carky. Asi to souvisi s tou frekvenci displaye, treba mam moc malou frekvenci. Je to snad normalni? Mohl by to prosim nekdo vyzkouset na svem m65? diky moc. |
hele chlape ty hledas chyby kde zadny nejsou, u mobilu si zobrazovaci frekvenci nemuzes menit jak na monitoru pc (aspon ja nevim jak ) tohle dela kazdymu ale nikdo o tom nevi protoze to nepitva tak jako ty to jen optickej klam protoze nase oci sou dost nedokonalej organ a obcas vidi to co by nemeli  _________________ MC920 => C45 => CX65 BEST
fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|